Hiç görüşmeden mi hayır desem?

Erkekler bizim gibi değiller.Günahını almayayım da kaç kişiyle daha cilveleşiyordur kimbilir.Ayy bana umut verdi ama oyaladı demezler en akıllısında bile bunu gördüm ben

Benim sevdiğim adam tipi değil büyük konuşmayayım ama bu kadar bağlanırım gibi gelmiyor. Ama hissettiğin şeyi anlıyorum eski sevgillerimden bu şekilde bağlandığım olmuştu
Dediğim gibi Ben de Telafisi olmayan Yaralar bıraktı Üzülmenizi her ne kadar tanimasam da istemem herşeyden önce insanız

Erkekler bizim gibi değiller.Günahını almayayım da kaç kişiyle daha cilveleşiyordur kimbilir.Ayy bana umut verdi ama oyaladı demezler en akıllısında bile bunu gördüm ben

Öyle tabi bilemeyiz ben de gördüm

Dediğim gibi Ben de Telafisi olmayan Yaralar bıraktı Üzülmenizi her ne kadar tanimasam da istemem herşeyden önce insanız

Canım zamanında baya üzüldüm bende tecrübesiz değilim diyorum artık zaten adama kanımda ısınmadı

Yaşı kaç bilmiyorum ama okurken Facebook'ta kadınların profil fotoğraflarına yorum atan, şiirler yazan 45 yaş üstü amcalar canlandı gözümde. Sizin de içinizde bir his uyanmamış zaten, vakit kaybetmeyin bence. Sizden sonra başkasıyla tanıştırsalar ona da yapar aynılarını bu eleman eminim.

Yaşı 30 benden 1 yaş küçük erken olgunlaştım ben diyor hep zaten :D

Arkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı ki :KK43: hep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi :KK43:
Benim de hoşuma gitmedi😂

Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben.
Of ne saçma ya, önce sen kapat muhabbeti gibi. Ayrıca sizin şiir sevmiyor oluşunuzla ilgisi yok pek. Bu tip adamların şiirleri çirkin olur zaten.

Ben hayatımda ilk olarak kimle anlastiysam fırtınalı şekilde bozusmusumdur. Anlasamadiklarimla sonradan güzel iletişim kurduğum çok olmuştur. Denemeden reddetmeyi sevmem. Önyargılarin kimseye faydasını görmedim. Deneyin bence

Ben hayatımda ilk olarak kimle anlastiysam fırtınalı şekilde bozusmusumdur. Anlasamadiklarimla sonradan güzel iletişim kurduğum çok olmuştur. Denemeden reddetmeyi sevmem. Önyargılarin kimseye faydasını görmedim. Deneyin bence

deniycem kibar olmadığı zamanlardaki muhabbeti çok güzel bugün görüşmeye karar verdim.
Bende hah bu çok iyi çok düzgün bi adam dediklerimden öyle kazıklar yedim ki o yüzden sizi anlıyorum.

Back
X