- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık yemiyoz, ooooonndan.
Ahahahah
Ya bişeyde diyemedim şu an kafam karıştı direk bitiricem heralde.
bazen gayet normal yani yapmacık olmak için insan niye çaba sarfeder anlamıyorum.
Aklında acaba kalmayacaksa boşver görüşme o zaman.yok yok adam yapmacık çok abartı kibar olmak için kazınıyor. Evet ama hakkını yemiyim belki eski sevgililerimden karakterlidir :/
Aklında acaba kalmayacaksa boşver görüşme o zaman.
Direkt bitirme bence bi yüzyüze görüş. Fotoğraftan gördüğünle algilayamazsin tam ya da yazistiginla. Bazıları fotoğrafta kötü çıkıyor mesela erkekler özellikle hiç dikkat etmeden sosyal medyaya koyuyor cogu![]()
Zaten böyle tipler hiç sevilmez ayy benim Eşimde böyleydi ilk günden bana şarkılar şiirler bii dur bismillah demiArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
Aynen ya çok yapma ve yüzeysel. Bir de profesyonel yalancı takılıyor. Sinirlenince ki -bir buçuk haftada ne buldu bilemedim- pat pat söylüyorsa.... Hiç tanımadığı, aç olduğu zaman boğazından geçmediği, şiir paylaştığı kişiye tepki verebiliyorsa...1.5 haftadir konusuyorsunuz ve henuz gorusmemissinuz. Bogazimdan gecmez falan ne ya? Cok rahat yalan soyler gibi. Bilemedim. Isterseniz gorusup oyle kararinizi verin.
Aynen ya çok yapma ve yüzeysel. Bir de profesyonel yalancı takılıyor. Sinirlenince ki -bir buçuk haftada ne buldu bilemedim- pat pat söylüyorsa.... Hiç tanımadığı, aç olduğu zaman boğazından geçmediği, şiir paylaştığı kişiye tepki verebiliyorsa...
Zaten böyle tipler hiç sevilmez ayy benim Eşimde böyleydi ilk günden bana şarkılar şiirler bii dur bismillah demivelhasil bi şans verin derim.
ÖyleŞu anda da öyle mi :)
Öyledışarda yemek yemez sensiz boğazımdan geçmedi minikkus
eskileri düsünmeyin gerçekten samimi mi değil mi aynı ortam da anlarsınız telefon da olmaz öyle
Yılışık tiplerden hiç hoşlanmam. Öyleyse bilemem ama şiirdi şarkıydı sırf etkilemek içinde olabilirArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
İlişkinin başında seni alıp yücelten tipler aynı hızla indiriyor genelde.
Bana da samimiyetsiz geldi bu kadar yükselmesi.
Herkes ilişkinin başında kendini olduğundan daha iyi ifade etmeye göstermeye çalışır ama bu fazla.
Yılışık tiplerden hiç hoşlanmam. Öyleyse bilemem ama şiirdi şarkıydı sırf etkilemek içinde olabilir
benim eşimde flört asamasında acayip kibardı Allahım bu ne ya diyodum gıcık oluyodummm şarkılar şiirlerşimdi bana o zamanlardaki gibi bi şiir yazsana diyorum gırgırını yapıyor ilham perilerim vefat etti diye
![]()
Sevmediğin özellik varsa hiç konuşma
Yani seni cok iyi anlıyorum ama dişisini etkilemeye calısan bi arizona kertenkelesi gibi geldi banaAy keşke bununkiler de vefat etse
İnşallah öyledir öylerse bir şansı olabilir.
Ben 1 cümle yazıyorum cevap 3 paragraf : D
İlişki bile yok ortada ya flört yani ne olduda bu kadar düşünmeye başladın beni haklısınız böyle yükseltenlerden de hayır gelmeyebiliyor.
Benim yüreğimin güzelliğini görmüş çok iyi bi insanmışım bilmemne