Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben hiç görüşmeden 8 ay sürdürdüm ilişkiyi şimdi aynı okuldayız ailelerimiz görüşüyor ve aynı evde yaşıyoruz ama tabi bu olayi buralara getirene kadar birçok şey yaşadım en önemlisi içine sinmiyorsa sal gitsin o şekilde ben yuruyucegini sanmam çünkü çocuğun yaptığı her şey gözüne batar bir süreden sonra. Ayrıca 1.5 haftada bu kadar düşünceli olmak anı ve aşırı samimiyet bana sıcak gelmiyor bu tip insanlarArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
Ben olsam muhtemelen görüşmezdimArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
Icinin isinmadigi biriyle zorlamaya hic gerek yokArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
Bende eşimle mesajlaşırdım anlattığın gibi üf diyordum sıktı bu da yaArkadaşlar bi arkadaş vesilesiyle biriyle tanıştım. Uzak mesafedeyiz. Görüşmedik henüz daha 1.5 hafta oluyor konuşalı. Çok kibar çok romantik takılıyor. Yemeğini yedin mi, seni rahatsız etmiyorum dimi. Geçen yemek yapmış ne yaptın dedim söyledi aa çok severim dedim. Ama benim boğazımdan geçmez ki şimdi filan diyor. Abartma diye uyardım bozuluyor ama yapmacık belli. Birkez gerildik gayet laf söylüyor sinirlenince. Şiir de yazıyormuş gönderdi bi tane off şiirde hiç sevmem ben. Benim sevdiğim adam tipi değil buna eminim. Ama sevdiğim adam tiplerinden de hep kazık yedim. Bu sefer farklı olsun iyi olur diyorum ama adama da içim ısınmadı kihep eski sevgililerimle kıyaslıyorum onlar daha hoş geliyor. Kafam karışık 2 hafta sonra görüşme planlıyoruz ama bilmiyorum direk bitirsem mi
![]()
Diğer arkadaşlar samimiyetsiz işte değişir demiş ayrıl görüşme vs de bunu gerçekten bilemezsin hop semi hemen nikah masasına otutturmuyorlar onların eşleri değişmiş olabilirYapmayın bende bir umut düzeldi sandım eşiniz :/
Haklısınız görüşücem
Diğer arkadaşlar samimiyetsiz işte değişir demiş ayrıl görüşme vs de bunu gerçekten bilemezsin hop semi hemen nikah masasına otutturmuyorlar onların eşleri değişmiş olabilir
Bu Konuda Şöyle söyleye bilirim 6 yıl bir fiil sevdim şimdi 19 yaşındayım ama 19 yıla sığmayacak Acılarım var ciddi bir ilişki düşünüyorsan ve kişi sana samimi geliyorsa En önemlisi Hiç tereddüt etmeden Görüşmek İstiyorum diye biliuorsan o senin kararın ancak Amaların Varsa Gitmeni tavsiye etmem Sonrası çok acı Veriyor Ben Biraz doluyum Bu Konuya ancak bu kadar yorum yapabiliyorum
Şiir niye yolluyo ki dakka 1 gol 1direkt şutlama sebebi benim icin, bunca sene sonra kocam yollasa noluyo len derim muhtemelen
O şiir nerelerde kullanılmıştır şimdiye kadar abooooo.şiiri bana yazmamış yazdığı bi şiiri yolladı öylesine ama yine de irrite oldum
O şiir nerelerde kullanılmıştır şimdiye kadar abooooo.
Bende eşimle mesajlaşırdım anlattığın gibi üf diyordum sıktı bu da yayüz yüze gelince değişti her şey kafamda şimşekler çaktı
hatta büyük konuştum lafımı da güzelce yedim evlendim hayat işte ne olacağı belli olmaz
![]()
Şiirden zarar gelmez boşverin yazsın... höt zöt adamları sevip canınızı yaktıracağınıza şiir sever adamlara şans verin... bende şiir sevmem banada yollanınca geyiğe vururdum sizde öyle yapın zamanla ya bırakır özüne döner yada sizi bırakır kurtulmuş olursunuz
bende böyle düşünüyorum. höt höt adamlar çok canımı yaktı belki bu iyidir ne bileyim