hiç hamile kalamayan anne adayları

benimde göyüslerim agrıdan duramıyorm reglm yakın regli belirtimmm:2::2:

biz ne zaman anne olacagız yaaaa test alıp yapasım var çıkmıycak ama maksat yapmak olsyunnnn:44:

ferda keke hoş geldinizz kızlar nasılsınızzzzzz bebşten haber verin varmı bişeyler

kekec hoş geldin ferda nereye kayboldun kız nasılsınnnn

biz ne zaman anne olacagız yaaaa test alıp yapasım var çıkmıycak ama maksat yapmak olsyunnnn:44:

olucaz canım bizde anne olucaz ama biraz zamanı var
canım eşinin ameliyyatn sonra ve bu kullandığınız kürlerden sonra sperm sayısında hiç artış olmadı mı

olucaz canım bizde anne olucaz ama biraz zamanı var
canım eşinin ameliyyatn sonra ve bu kullandığınız kürlerden sonra sperm sayısında hiç artış olmadı mı

oldu ama hız 10 dan 2 ye düştü yükseldimi bilmiyorm ama küre tekrara başlıycam galiba tozunu içiyor ama nasip hülyammmm

iyi diyelim canım
dün regli oldum canım
zaten bu ay bebek beklemiyodum
hormonlarımda sorun varmış benim onun düzelmesi lazımmış

aman benimkide bugun yarın damlarrrrrrüzülme canım sorun neydi kız benim memeden dün süt geldi ama ben sıkınca haaa

Son düzenleme:
aman benimkide bugun yarın damlarrrrrrüzülme canım sorun neydi kız benim memeden dün süt geldi ama ben sıkınca haaa

canım sen hormon testleri yaptırdın mı prolaktine baktırsaydın.benimde göğsümden sıkınca geliyor bende mikroadenom var ama prolaktin sınırda dr süt hormanlarından dolayı gelirdur demişti.

olsun canım en azından reglin düzenli ne yaptın prolkatine baktırdın mı tekrar ilaçları kullanıyor musun
ben de reglim düzenli geldiği için ilk kez regl olmama sevindim zaten
en son 20 çıkmıştı işte
çarşamba o günkü kandan başka labaratuvardaki sonuç çıkcak
yarın da reglimin 3. günü yine tahlil yaptırıcam
ilaca başladım ama bugün içmem lazım
yarın tahlil yaptırıcamdan içmicem sonucu etkiler belki diye, yarın içerim artık
sizin de göğüsleriniz regliye 10 gün kala şişp acıyo mu?

süt gelmesi varsa prolaktinin yüksektir kesin canım
bence bi doktora gidip tahlilini yaptır çünkü gebeliğe engel
benim de prolaktin ve tshım yüksek
ikisi de engellermiş, zorlaştırırmış
tsh için ilacım işe yaradı düşüyor şimdi ama prolaktin çok dengesiz
onun için de dostinex e başladım

canım sen hormon testleri yaptırdın mı prolaktine baktırsaydın.benimde göğsümden sıkınca geliyor bende mikroadenom var ama prolaktin sınırda dr süt hormanlarından dolayı gelirdur demişti.
kesin öyle gidicem gelsin kırmızılar keşkem gelmesede ama gelir uyuzlar sevinsemmi aglasammı

şişiyo anam daş gibi oluyor ellerimi atamm hiç herkezinki hamişlikten olur benim ki yaa ayyy bide proklatinlen mi ugraşcammm yaa

kızlar gidip yumurtalıklarımı aldırıcam bu sterten kurtulucam diyesim varrrr

sayı gayet iyi ama canım hareketi için herhangi bir ilaç falan yokmuymuş bu sayıyla eğer başka bir sorun yoksa hamile kalırsın

yaa doc ilaç vermiyo benim herifin sırtını sıvazlayıp göndermiş çalışın olur demş... bende proxeed plus aldım 2 ay kullandı tık yok karışım yaptırcam bende inçir kürü yapıcam ayyy yoruldm tatil istiyorm kızlar 9 ayyyyyyyyyyyyyyyy

Göğüslerden süt gelmesi sadece prolaktin yüksekliğinde mi olur?

Hayır. Göğüslerden süt gelmesi (galaktore) çok çeşitli nedenlerle oluşabilir. Estrojen hormonu fazlalığı (doğum kontrol hapları, östrojen salgılayan kistler vb), emzirme, stres, tiroid hormon bozuklukları, çeşitli tümörlerin prolaktin salgılaması ve bazı ilaçlar da prolaktin yükselmesine veya direkt etki sonucu göğüslerden süt gelmesine neden olabilir.

Bazen hiç bir neden bulunmaksızın ve prolaktin düzeyleri normal olsa da galaktore olabilir. Bu olgularda sebep muhtemelen prolaktin hormonunun biyoaktivitesinin artmasıdır, yani hromon düzeyleri aynı olmasına rağmen prolaktinin süt bezlerindeki etkisi daha fazladır.

Normalde prolaktin hormonunun kandaki üst sınırı 25 ng/ml’dir. Ancak, bir çeşit stres hormonu yani streste de salgılanabilen bir hormon olduğu için hormon değerleri çeşitli faktörlerden kolaylıkla etkilenip yüksek bulunabilir. Örneğin hastanın tok olması, yumurtlama dönemine yakın olması ve hatta kan alınırken damar yolunun bulunmasında zorlanılması bile prolaktin düzeylerinin yüksek bulunmasına neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…