benim bir tek adet düzensizliğim var amaa nedenide ortada yok hormonlarım hep iyi çıkıyor yumurtlama oluyor ilaçla çatlıyor ama yok gebe kalamıyorummmm
canım beş sene boyunca hiç korunmadın mı
korunmadım canım 5 sene hiç korunmadımmm :93::93::93::93: Umutlarım tükeniyorrr içim kapkaranlıkk karmakarışık duygular içindeyimm çok zormuş Rabbim düşmanımın başına vermesinnn herkese annelik nasip etsin inş:93::93:
bizim de gözle görülen birşey yok normal olmuyor tüp denedik oda olmadı ikincide dna'rımıza bakılacak ve bana rahim filmi falan çekilecek.
bizim de gözle görülen birşey yok normal olmuyor tüp denedik oda olmadı ikincide dna'rımıza bakılacak ve bana rahim filmi falan çekilecek.
ben sürekli ilaç tedavisi oldum şimdi ilk aşılama yapılacak onun için doktora gideceğim tayin dolayısıyla tedavimde yarım kaldı doğuya atandık ve hastane çok uzak artık aşılama yaptırcaz inşallah olmazsa tüp bebek denemeyi düşünüyoruz....Hiç birşey yapamadan beklemek insanın sinirlerinide yıpratıyor.Pko hastası değilim sanırım amaa bana göre tahlillerimi araştırdığımda değerler onu gösteriyor doktorumda bişey demiyor
kaç yıldır olmuyor canımm....Dna laramı bakılacak umarım 2.tutar inşallahhhh...Ama dna ya neden bakıyorlar onu anlamadım:44::44:
eşine test yaptırrrrrr dınmıkorunmadım canım 5 sene hiç korunmadımmm :93::93::93::93: Umutlarım tükeniyorrr içim kapkaranlıkk karmakarışık duygular içindeyimm çok zormuş Rabbim düşmanımın başına vermesinnn herkese annelik nasip etsin inş:93::93:
Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
5 sene gerçekten uzun zaman
umarım daha fazla aratmaz hiçbirimize
pko hastası falan değilsin o zaman bilemediklerine göre?
hoşdeldin nnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?