hiç hamile kalamayan anne adayları

benim bir tek adet düzensizliğim var amaa nedenide ortada yok hormonlarım hep iyi çıkıyor yumurtlama oluyor ilaçla çatlıyor ama yok gebe kalamıyorummmm

canım beş sene boyunca hiç korunmadın mı

korunmadım canım 5 sene hiç korunmadımmm :93::93::93::93: Umutlarım tükeniyorrr içim kapkaranlıkk karmakarışık duygular içindeyimm çok zormuş Rabbim düşmanımın başına vermesinnn herkese annelik nasip etsin inş:93::93:

Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
5 sene gerçekten uzun zaman
umarım daha fazla aratmaz hiçbirimize

pko hastası falan değilsin o zaman bilemediklerine göre?

senin ve eşinin bütün testler yapıldı mı tüp bebek denediniz mi

ben sürekli ilaç tedavisi oldum şimdi ilk aşılama yapılacak onun için doktora gideceğim tayin dolayısıyla tedavimde yarım kaldı doğuya atandık ve hastane çok uzak artık aşılama yaptırcaz inşallah olmazsa tüp bebek denemeyi düşünüyoruz....Hiç birşey yapamadan beklemek insanın sinirlerinide yıpratıyor.Pko hastası değilim sanırım amaa bana göre tahlillerimi araştırdığımda değerler onu gösteriyor doktorumda bişey demiyor

ben sürekli ilaç tedavisi oldum şimdi ilk aşılama yapılacak onun için doktora gideceğim tayin dolayısıyla tedavimde yarım kaldı doğuya atandık ve hastane çok uzak artık aşılama yaptırcaz inşallah olmazsa tüp bebek denemeyi düşünüyoruz....Hiç birşey yapamadan beklemek insanın sinirlerinide yıpratıyor.Pko hastası değilim sanırım amaa bana göre tahlillerimi araştırdığımda değerler onu gösteriyor doktorumda bişey demiyor

bizim de gözle görülen birşey yok normal olmuyor tüp denedik oda olmadı ikincide dna'rımıza bakılacak ve bana rahim filmi falan çekilecek.

bizim de gözle görülen birşey yok normal olmuyor tüp denedik oda olmadı ikincide dna'rımıza bakılacak ve bana rahim filmi falan çekilecek.

kaç yıldır olmuyor canımm ....Dna laramı bakılacak umarım 2.tutar inşallahhhh...Ama dna ya neden bakıyorlar onu anlamadım:44::44:

kaç yıldır olmuyor canımm ....Dna laramı bakılacak umarım 2.tutar inşallahhhh...Ama dna ya neden bakıyorlar onu anlamadım:44::44:

başka dr da giitin mi canım bazı dr çok fazla detaylı araştırma yapmıyor.

4 yıllık evliyim canım 2 senedir istiyoruz ama olmuyor.benim yada eşimin dna sında bir sorun varsa tutmayı engelliyormuş.

Canım benim umarımmm tutarr bu seferr inşallah başka şeylere gerek kalmazzz.Dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun inşallah...

eşine test yaptırrrrrr dınmı
Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
5 sene gerçekten uzun zaman
umarım daha fazla aratmaz hiçbirimize

pko hastası falan değilsin o zaman bilemediklerine göre?

amin canımmm bende 5 yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…