Arama sorma üatüne düşme noldu niye bu gariplik diye. Sensizde olur izlenimi iyidir herzAman. Kafasının karışması normal sessizce beklemek en iyisi
Eski sevgilisinde kalmistir akli. Mesafeni koy, hemen baglanma. Sonra üzülen sen olursun
Demek ki ortaya cikinca isler degisti. Adamin kafasi karismis olabilir sonucta. Hem öyle olsa da acik acik onu düsünüyorum demez.Eski sevgilisinde kalsa 10 aydır konuşur mu benimle. Eskiler açıldığında aklında kalbinde kalan hiç bişeyin olmadığını söylüyordu halbuki.
Kendi haline bırakmalıyım sanırım. Hiç bişey dediği yok..Demek ki ortaya cikinca isler degisti. Adamin kafasi karismis olabilir sonucta. Hem öyle olsa da acik acik onu düsünüyorum demez.
Buna inanmak istemiyorum işte. Benim gözümde o kadar iyi o kadar merhametli düzgün biri ki, o kız geldi diye bi çırpıda silip atarsa beni uzun süre kendime gelememYırtık dondan fırlayan bu zatı muhterem belliki söküğün kenarında hep bekleniyordu..
Aklı eski sevgilisnde kaldığı için karısını boşayan var ne diyorsun sen.Eski sevgilisinde kalsa 10 aydır konuşur mu benimle. Eskiler açıldığında aklında kalbinde kalan hiç bişeyin olmadığını söylüyordu halbuki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?