Çok yakın bir arkadaşım, aldatildigini öğrendi. Sevgilisinin görüştüğü diğer kızdan telefon yazışmalarını ve fotoğrafları aldı. Kiza da dedi ki , hem seni hem beni idare ediyor, ona sakın çaktırma, yaşadığı şehre gidip yüzüne vurucam, intikam alicam.
Gitti. Çocukla buluştular. Çocuk gayet neşeli. Bir an önce eve gidelim yakinlasalim modunda. Yemek yiyelim. Şuraya gidelim buraya gidelim falan kafasında.
Arkadaşım bir anda mesajları ve ses kayıtlarını açıyor, çocuğun diger kiza yazdığı. Çocuk allak bullak. Hiçbir şey demeden kalkıp gidiyor çocuk. Arkadaşım da rahatlamis ve cocugun yüzüne vurmuş olarak kendi şehrine dönüyor.
Önce "çok rahatladım, Karşımda allak bullak oldu, nasıl da yüzüne vurdum. Haha" falan diyordu.
Ama ben çocuğun sosyal medyada yazdığı bir şeyi gördüm. " Intikam aldım zannederken, hayatının ayarini yemek de mümkün" falan yazmış çocuk. Meğer bizim kız hızını alamayip bir de mesajla saldirmis buna, çocuk da buna kufretmis
Özetle. Çocuğun umurunda bile değil aslında benim arkadaşım. Arkadaşımı sevmiyor. Saygı duymuyor. Yüzüne vurulunca da tadı kaçıyor sadece. Kalkip gidiyor.
Seven bir adam, intikam alınacak şeyler yapmaz. Seni sever ve birakmaz
Intikam alsan da, ilk başta rahatlamis hissedeceksin. Sonra bir bakacaksın adamın umurunda bile değilsin.