Hiç intikam aldınız mı?

Yapmadım, alamadım.
Gerekli tüm imkan vardı elimde. Açığa verirsem sokağa çıkamayacak ailesinin yüzüne bakamayacak hale gelecekti.
Hatta belki geleceği mahvolacaktı.
Onun bana yaptıklarının karşılığı kesinlikle buydu. Kimsenin yüzüne bakmamasi gerekiyordu ama yapamadım.
Ah o vicdan var ya vicdan.
Hayatı mahvolacaktı aradan yıllar geçse de unutulmayacak bir olay olacaktı belki benim de içim soğuyacakti ama yapamadım.
Allah korkusu olduğundan yapamadım. Allaha havale ettim.
Ha aynı koz onda olsa o şimdiye binlerce kez yapmıştı yapacağını orası ayrı...
Pişman oluyor musun yapmadığına

Çok yakın bir arkadaşım, aldatildigini öğrendi. Sevgilisinin görüştüğü diğer kızdan telefon yazışmalarını ve fotoğrafları aldı. Kiza da dedi ki , hem seni hem beni idare ediyor, ona sakın çaktırma, yaşadığı şehre gidip yüzüne vurucam, intikam alicam.

Gitti. Çocukla buluştular. Çocuk gayet neşeli. Bir an önce eve gidelim yakinlasalim modunda. Yemek yiyelim. Şuraya gidelim buraya gidelim falan kafasında.

Arkadaşım bir anda mesajları ve ses kayıtlarını açıyor, çocuğun diger kiza yazdığı. Çocuk allak bullak. Hiçbir şey demeden kalkıp gidiyor çocuk. Arkadaşım da rahatlamis ve cocugun yüzüne vurmuş olarak kendi şehrine dönüyor.

Önce "çok rahatladım, Karşımda allak bullak oldu, nasıl da yüzüne vurdum. Haha" falan diyordu.

Ama ben çocuğun sosyal medyada yazdığı bir şeyi gördüm. " Intikam aldım zannederken, hayatının ayarini yemek de mümkün" falan yazmış çocuk. Meğer bizim kız hızını alamayip bir de mesajla saldirmis buna, çocuk da buna kufretmis

Özetle. Çocuğun umurunda bile değil aslında benim arkadaşım. Arkadaşımı sevmiyor. Saygı duymuyor. Yüzüne vurulunca da tadı kaçıyor sadece. Kalkip gidiyor.

Seven bir adam, intikam alınacak şeyler yapmaz. Seni sever ve birakmaz

Intikam alsan da, ilk başta rahatlamis hissedeceksin. Sonra bir bakacaksın adamın umurunda bile değilsin.
Bahsettigim intikam böyle bir şey değil işte . Gönül işi de değil. Maddi , fiziksel , manevi zarar verebilecek konumdayim. Onun celiskisindeyim

Ama şimdiye kadar bana zarar veren kimseden çıkmadı. Aldatilma aşk meşk işleri değil bahsettigim daha büyük somut zararlar. Ve üzerinden uzun yıllar geçti . Bu saatten sonra bu kadar yıldan sonra başlarına bi şey gelmesi beni rahatlatmayacak ki
Sizi rahatlatmayacaksa boyle bisey yapmaninda bir anlami yok bence :-)keyfinize bakin

Sizi rahatlatmayacaksa boyle bisey yapmaninda bir anlami yok bence :-)keyfinize bakin
Hayır yanlış anladınız. İlahi adalete biraktiklarim rahatlatmayacak demek istedim =) geç kalmış adalet adalet değildir derler ya onun gibi bir şey işte =)

almistim.sonra pisman oldum.benimle hala gorusmezler.hatta bende ondan sonra bi salaklastim ki simdi istesem de intikam kimseden alamam sanirim.vur kafasina al lokmasini modundayim su an.
calistigim sirkette koordinatordum.arkadaslarim isleri duzgun yapmiyorlardi.butun is bana kaliyordu.duzgun yapmiyorlardan kastim cok iskolik degillerdi.bende mukemmelliyetciydim bana kaliyordu.sonra iclerinden biri yapacaksin gibi bisiy soyledi ve yaptigi isi bastan savma yapmisti baktim her zamanki gibi.gittim patronun yanina sunu yapmiyorlar bunu yapmiyorlar bakin bunu da boyle yapmislar her seyi ben yapiyorum.arkanizdan konusuyorlar vs vs..kovuldular..besi birden..ve ev gecindiriyorlardi vs cok pisman oldum.gittim konustum patronla.geri aldirdim sonra.

almistim.sonra pisman oldum.benimle hala gorusmezler.hatta bende ondan sonra bi salaklastim ki simdi istesem de intikam kimseden alamam sanirim.vur kafasina al lokmasini modundayim su an.
calistigim sirkette koordinatordum.arkadaslarim isleri duzgun yapmiyorlardi.butun is bana kaliyordu.duzgun yapmiyorlardan kastim cok iskolik degillerdi.bende mukemmelliyetciydim bana kaliyordu.sonra iclerinden biri yapacaksin gibi bisiy soyledi ve yaptigi isi bastan savma yapmisti baktim her zamanki gibi.gittim patronun yanina sunu yapmiyorlar bunu yapmiyorlar bakin bunu da boyle yapmislar her seyi ben yapiyorum.arkanizdan konusuyorlar vs vs..kovuldular..besi birden..ve ev gecindiriyorlardi vs cok pisman oldum.gittim konustum patronla.geri aldirdim sonra.
Neden pişman olmussun ki. Madem ev gecindiriyorlar düzgün yapsınlar islerini

Hayır yanlış anladınız. İlahi adalete biraktiklarim rahatlatmayacak demek istedim =) geç kalmış adalet adalet değildir derler ya onun gibi bir şey işte =)
Yani ilahi adalet er ya da gec tecelli eder tabiki ama tabi ilahi adaletide anlayacak adam olmali karsida ki. Ben zamaninda su insani cok uzdum cok kirdim yapmamam gereken seyleri yaptim bak badimada simdi bunlar geliyor diyor mu insan tabiki de hayir. Gunahlari boyunu asmis hala soruyor ben ne gunah isledimde bunlar basima geldi diye. Dunya kimsenn etrafinda donmuyor yakarak yikarak mutlu olma arayisindaysan basina bi gun bunlarin gelebilecegini dusunmeli insan. Bence kimsenn yaptigi karsiliksiz kalmamali. Biri cok caninizi yaktiysa aynisini yapmali ki yaptigi hatayi idrak edebilsin. Bilmiyorum belki bir cok insana gore yanlis dusunuyorum. En azili katilleri bile hic bir ceza vermeden saliyorlar iki gun sonra birilerinn cani yaniyor. Her insan ektigini bicer sevgi eken sevgi bicer kotuluk eden kotuluk bicer.

İntikam soğuk yenen yemektir bunun için de soğukkanlı davranmak akıllı davranmak ve zamanını beklemek gerekir. Soruya gelince aldım her seferinde damarıma basanlardan.Yine olsa yine yaparım.:işsiz:

Gecenlerde sokaga araba parkettim diye adamin biri evimuzi basti beni ölumle tehdit etti Ertesi gun savciliga suc duyurusunda bulundum. Mahkeme celi eline ulastiginda ayagima kadar geldu abla cok sinirliydim hata ettim ben yaptim sen yapma dedi. Ama ben eminim allaha havale edip hakkimi aramasaydim belki de dedigini yapicak öldürecekti beni.

Gecenlerde sokaga araba parkettim diye adamin biri evimuzi basti beni ölumle tehdit etti Ertesi gun savciliga suc duyurusunda bulundum. Mahkeme celi eline ulastiginda ayagima kadar geldu abla cok sinirliydim hata ettim ben yaptim sen yapma dedi. Ama ben eminim allaha havale edip hakkimi aramasaydim belki de dedigini yapicak öldürecekti beni.

Yalniz boyle durumlarda Allah'a havale edilmez. Biyle bir hareketin cezalandirilmasi icin ugrasip sonuc alamasaydiniz havale edilirdi. Yoksa siz sikayet etmeseniz belki baska birinin canini yakacakti. Peki suclamadan vazgectiniz mi?

Eveet benim konum bu işte. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim. 1 ay çok zor bir süreç geçirdim çocuklar var boşanma diyen, biz kefiliz ona göz açtırmayız diyenler bir tarafta, bir tarafta incinen gururum yıkılan hayallerim ve hiç beklemediğim bir anda ve haketmeden yediğini kazık. Vurdum kırdım dövdüm sövdüm yok hıncımı alamadım. Bu arada ikimizde devlet memuruyuz, ikimiz de yöneticiyiz ama o kurumun ilçe müdürü. Olay ortaya çıkarsa başına geleceklerin de farkında. Ama hem suçlu hem güçlü hesabı pişmanlık yok.... Sadece lafta özür, ben erkeğim yaparım sen de kabullenirsin modunda. Birkaç gün bekledim baktım olmayacak karar verip yaymaya başladım yaptığı ahlaksızlığı. Seni o koltukta oturtmayacağım dedim, görevlendirmeydi kadro almasına az bir Zaman vardı, bana blöf yaptı alt kadroya tayin ister giderim demişti. Ben de gerekli çalışmaları yapınca ilçenin milletvekilleri bunu aforoz ettiler :)) ve paşa paşa istifa etmek zorunda kaldı dediği gibi alt göreve başka şehre tayin istedi hem de bankoooo o adi kadının yaşadığı şehre. Ama yıkıldı o makam sevdalısı büyüklük kompleksli adam bir anda ani bir düşüş yaşadı. İntikamım acı oldu herkesin fikri bu. Ama benim içim soğudu mu hala soğumadı. Gebertsem yine soğumaz. Bu intikamı almasaydım çıldırırdım herhalde, bu kadar hırslı olduğumu da bilmiyordum ayrıca bu olayla öğrendim. Ona intikamım daha bitmedi ileride adam gibi bir adam çıkarsa karşıma inşallah direk evlenicem artı çocuklarım anlayacak yaşa geldiğinde yaptığı ihaneti anlatacağım. Bilsinler ve ona göre davransınlar. Bir de içimden geçen şu ki, o bir gün köpek olup kapıma gelecek ama o Zaman benden son bir tekme daha yiyecek
oooohhhh eline sağlık bacımmmmm o kadının olduğu yere tayin istediğini de deliller dosyasına koyup yükklü birmiktar nafayı da çatır çatır kopart Allahını seversen... bir de iyi bir düğün balayı çakarsın yeni sevidceğinle face de resimleri çaktın mı ortak arkadaşlardan ooohhhh missss

Beni istemeyeni ben hic istemem inanin delikanli gibi cikip karsima ben seni degil onu seviyorum hayatimdan cik deseydi mutluluklar dileyip yoluma bakardim. 3 ay 5 ay bir beraberlik degildi biz bes yasindan beri birbirimize asiktik diyebilirim Madem beni sevmedi istemedi akil erdigimiz yaslardan dusunursek 13 yildir beraberiz o zaman onca yil ne isi vardi yanimds yoremde. Madem beni degil onu istedi niye cocuguna varincsya kadar bizim beraber dusundugumuz ismi koydu. Neden balayi yapmak istedigimiz yerde balayina gitti. Ben oyle intikam delidi gereksiz hirslari olan egodu tavan yapmis biri degilim. İstedigim onlari huzursuz etmekti bunuda basardim. Gerisi beni
Peki çok özel değilse neden size bunu yaptı?

Yalniz boyle durumlarda Allah'a havale edilmez. Biyle bir hareketin cezalandirilmasi icin ugrasip sonuc alamasaydiniz havale edilirdi. Yoksa siz sikayet etmeseniz belki baska birinin canini yakacakti. Peki suclamadan vazgectiniz mi?
Hayit tabiki vazgecmedim. Annem o gece sabaha kadar yatamadi aglamktan korktu kadincagiz ne hakki var anneme bunu yasatmaya. Ceksin cezasini maddi manevi. Ben ne kadar iyi niyetli olsamda insanlarin bunu somurmesinden nefret ediyorum.

Peki çok özel değilse neden size bunu yaptı?
Valla bu sorunun yanitini bende bilmiyorum. Neden neden neden gunlerce dusundum. Gecerli bir sebep bulamadim. Uzun yillarin vermis oldugu bir bikkinlikla yapmis olabilir diye dusunuyorum. Ama ne olursa olsun boyle sey olmaz. Oyle nispet yapa yapa gozume soka soka.Ben ona naptimda bunlari yasatti bana gercekten hic bilmiorum

Back
X