Hiç iş tercübem yok..İş arkadaşlarıma nasıl davranmalıyım ?

çok kasma
zaten tecrübe kazanacaksın çalıştıkça.
her yeni başlayan tecrübeyle gitmiyor sonuçta kazanımla alakalı şey bunlar
rahat ol

Olduğun gibi ol :)))

İşin hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar.

İnsanlarla çok fazla samimi olma güler yüzlü ol ama güleryüzlü olayım kimseyim kırmayayım diye de kendini ezdirme. Hiçbir şey bilmesende bilmediğini çok fazla yansıtma ya da tam tersi çok bilmişlik yapıp da her işe yaparım diye atlama.İkisinin ortasını bulmalısın.Ayrıca sırlarını kimseyle paylaşma ilerde aleyhine kullanırlar dedikodu malzemesi olursun. İş yerlerinde her zaman meslektaşlar arasında rekabet vardır.İnsanlar hatalarını bulup ortaya çıkarmaya seni küçük düşürmeye çalışabilir hazırlıklı ol.Evli değilsen iş yerinden biriyle gönül ilişkisine girmeni de tavsiye etmem.İş hayatında başarılar dilerim:)

ve ilk teklif geldi ya sinir oldum bukadar çabukmu sölenir 5 gün oldu daha işe başlayalı insan bekler biraz sanki kaçıyorum yada ben bekliyorum biri teklif etsinde arkadaş olayım diye beni çok begenmişmişte görüşmek istiyomuşta daha tanımıyorum bile kim oldugunu bi kendini tanıt ortamı bi tanıyayım bu ne hız ya çok şaşırdım hemen reddettim zaten görüşemicemi söledim daha ortama alışmadım bide onlamı ugraşıcam aman yarabbim yaaa :(( arkadaş gösterdi zaten tipimde degilmiş :) :27:

ve ilk teklif geldi ya sinir oldum bukadar çabukmu sölenir 5 gün oldu daha işe başlayalı insan bekler biraz sanki kaçıyorum yada ben bekliyorum biri teklif etsinde arkadaş olayım diye beni çok begenmişmişte görüşmek istiyomuşta daha tanımıyorum bile kim oldugunu bi kendini tanıt ortamı bi tanıyayım bu ne hız ya çok şaşırdım hemen reddettim zaten görüşemicemi söledim daha ortama alışmadım bide onlamı ugraşıcam aman yarabbim yaaa :(( arkadaş gösterdi zaten tipimde degilmiş :) :27:

Merhaba bir arkadaş ne işi diye sormuş.Sizin yazdığınız koridorda koşuşturma falan karşılığında fakat cvp vermemişsiniz.İnsanlar neden sorulan soruya cvp vermezler anlamıyorum,bişey olmamış gibi yazıya devam etmek tuhafıma gitti yazayım dedim...Hayırlı işler....

Merhaba bir arkadaş ne işi diye sormuş.Sizin yazdığınız koridorda koşuşturma falan karşılığında fakat cvp vermemişsiniz.İnsanlar neden sorulan soruya cvp vermezler anlamıyorum,bişey olmamış gibi yazıya devam etmek tuhafıma gitti yazayım dedim...Hayırlı işler....

tşk ederim... görmemiş olabilir mesela o cvp yazmayan insanlar... özel hastanede çalışıyorum....

işin hayırlı olsun.herşeyin ilk olanı zordur zaten.iş konusu da herşey zmanla yerine otuyor.
bi kere çok çok samimi olmamak,gözlem yapmak,her lafa karışmamk,yerinde konuşmak lazım.
birde hastane gibi yerlerde genel de bayanlar oluyo ve birbirlerini çekemiyorlar.
gündelik olaylardan bahsetmek en doğru olanı,özele girmek yanlış olur.
merak etme zaten herşey rayına oturur.

arkadaşlar ne iş olursa yaparım derdim ama öle olmuyomuş gerçekten şu çalıştıgım bikaç gün içinde bile bunu anladım bölümümle alakası olmayan biyere düştüm napıcam bilmiyorum hiç mutlu degilim çünkü yükselme şansım hiç yok üniversite mezunuyum çalıştıgım yerde bi tane bile yok üni mezunu müdürde demişti zaten üniversite mezunu almıyorum diye ben biri sayesinde girdiğim için adam geri çevirmedi saolsun ama nasıl dayanıcam bilemiyorum :52:

insan hiç bişeye alışmam dememeliymiş insanoğlunun alışmadıgı durum yok 6.ayım dolmak üzere ben alıştım şaka gibi begenmediğim yere alıştım :)

Back
X