Hiç İstenmemek

LisaSimpson

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
51
0
6
35
Ankara
O kadar dertliyim ki bu konuda, 30'u devirmek üzereyim, daha romantik bir ilişki yaşadığım bir arkadaşım olmadı hayatımda. Küçüklüğümden beri hep başarılı oldum, iyi okullara gittim, iyi notlarla bitirdim, şimdi de iyi bir işte, amir konumunda çalışıyorum. Maddi sıkıntım yok çok şükür. Boyum 175, ince yapılıyım, kendime bakarım, sokakta yürürken bakışları topladığıma, erkeklerin birbirini dürterek beni gösterdiklerine çok şahit olmuşluğum var. Boş bir insan da değilim, ilgi alanlarım var, okurum, gezerim, izlerim, birçok konuda çevremde çoğu kişiden daha çok bilgi sahibiyim (sanırım sevgili olmayınca vaktimi bu şekilde öğrenerek geçirdim:) Kimseye zarar vermem, kötü söz etmem, kırmam bozmam insanları. Arkadaşlarım da çok sever beni, sağlam karakterli olduğumu söylerler.

Ama şu yaşıma kadar biri çıkıp da benimle birlikte olmak istediğini söylemedi. Çevremde benden daha çirkin veya daha güzel herkes bir şekilde bir ilişki yaşadı. Bense hala bekliyorum. Hatta öyle bir boyuta vardı ki bu iş, çevremdekilerin benimle tanıştırmak istediği kişiler bile tam görüşme öncesi vazgeçmeye başladılar artık.

Yaşım ilerledi, annem başta olmak üzere çok yoğun bir baskı var üzerimde artık birini bulmam konusunda, her gün gizli gizli göz yaşı döküyorum neyim var benim, neden istenmeyen insanım diye. Psikolojim darmadağınık oldu. Bana anormal muamelesi yapılıyor ki en çok zoruma giden de bu oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kadınlar Kulübüne de sizden fikir almak için üye oldum. Ne yapayım bir çıkış yolu gösterin bana.

O kadar dertliyim ki bu konuda, 30'u devirmek üzereyim, daha romantik bir ilişki yaşadığım bir arkadaşım olmadı hayatımda. Küçüklüğümden beri hep başarılı oldum, iyi okullara gittim, iyi notlarla bitirdim, şimdi de iyi bir işte, amir konumunda çalışıyorum. Maddi sıkıntım yok çok şükür. Boyum 175, ince yapılıyım, kendime bakarım, sokakta yürürken bakışları topladığıma, erkeklerin birbirini dürterek beni gösterdiklerine çok şahit olmuşluğum var. Boş bir insan da değilim, ilgi alanlarım var, okurum, gezerim, izlerim, birçok konuda çevremde çoğu kişiden daha çok bilgi sahibiyim (sanırım sevgili olmayınca vaktimi bu şekilde öğrenerek geçirdim:) Kimseye zarar vermem, kötü söz etmem, kırmam bozmam insanları. Arkadaşlarım da çok sever beni, sağlam karakterli olduğumu söylerler.

Ama şu yaşıma kadar biri çıkıp da benimle birlikte olmak istediğini söylemedi. Çevremde benden daha çirkin veya daha güzel herkes bir şekilde bir ilişki yaşadı. Bense hala bekliyorum. Hatta öyle bir boyuta vardı ki bu iş, çevremdekilerin benimle tanıştırmak istediği kişiler bile tam görüşme öncesi vazgeçmeye başladılar artık.

Yaşım ilerledi, annem başta olmak üzere çok yoğun bir baskı var üzerimde artık birini bulmam konusunda, her gün gizli gizli göz yaşı döküyorum neyim var benim, neden istenmeyen insanım diye. Psikolojim darmadağınık oldu. Bana anormal muamelesi yapılıyor ki en çok zoruma giden de bu oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kadınlar Kulübüne de sizden fikir almak için üye oldum. Ne yapayım bir çıkış yolu gösterin bana.

canim sen cok guzelsen soyledigin gibi imkansiz sana teklif yagmamasi.kismetsizlik var sanki ustunde

belkide kendilerini sizden daha pasif alçaklarda görüp gurur yapıyorlardır.erkekler genelde çok bilgili kadınlardan uzak dururlar .

Belki konumunuz güzelliğiniz erkeklerin gözünü korkutmuştur?
Bizi beğenmez istemez diye vazgeçmişlerdir?
Çünkü erkekler reddedilmeyi pek hazmedemezler o yüzden reddedilmeden çekiliyorlardır?
Olamaz mı?
Bence öyle :)

Yanlış izah ettim sanırım, çok güzel biri değilim, sadece çirkin değilim demek istedim. Mükemmeliyet gibi bir iddiam yok. Tam aksine benden çok çok üstün özellikteki kızlar çoktan evlendiler. Yani ben çok üstünüm de erkekler bana yanaşmaya korkuyor diye bir durum yok. Ama erkeklerin birlikte olmak istemeyeceği, özelliksiz, çirkin bir kız da değilim demek istedim. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

bence size yetemeyeceklerini düşündükleri için geri duruyorlar..çoğu insan böyle değildir aslında çok fazla düşünmez denk miyiz değil miyiz diye ama demek ki size öylesi rastlamamış..ben bile çok önceden beni biriyle tanıştrmak isterken sorardım,ne iş yapar ailesi nasıl,tahsilleri vs..denk bulmazsam yok ben yetemem diyip geri adım atmışlığım var..ya da bir arkadaşım vardıu atanmış öğretmen çok güzel uzun boylu bir kızdı,kuzenimle tanıştırmak geçti aklımdan ama vazgeçtim kuzenim henüz ataması yapılmamıştı,erkek için zor olurdu,henüz doğru düzgün bir işi de yoktu..ama olumsuz düşünmeyin ,aşk bu ne zaman kapıyı çalar belli olmaz

Son düzenleme:
Her şeyin hayırlı bir zamanı vardır. Öncelikle bu konuyu bu kadar kafanıza takmayın bence. Sizinki de 30da değil 32de olsun, 35te olsun ama hayırlısı olsun. :)

bence size yetemeyeceklerini düşündükleri için geri duruyorlar..çoğu insan böyle değildir aslında çok fazla düşünmez denk miyiz değil miyiz diye ama demek ki size öylesi rastlamamış..ben bile çok önceden beni biriyle tanıştrmak isterken sorardım,ne iş yapar ailesi nasıl,tahsilleri vs..denk bulmazsam yok ben yetemem diyip geri adım atmışlığım var..ya da bir arkadaşım vardıu atanmış öğretmen çok güzel uzun boylu bir kızdı,kuzenimle tanıştırmak geçti aklımdan ama vazgeçtim kuzenim henüz ataması yapılmamıştı,erkek için zor olurdu,henüz doğru düzgün bir işi de yoktu..ama olumsuz düşünmeyin ,aşk bu ne zaman kapıyı çalar belli olmaz

o kadar istiyorum ki karşılıklı aşk yaşamayı, hiçbir duyguya benzemediğini de biliyorum, umarım kapımı çalar dediğiniz gibi umudum iyice tükenmeden. yoksa yalnız hayatın hiçbir anlamı yok.

arkadaşlarıma da söylüyorum var mı bekar tanışabileceğim diye, işte dediğim gibi ya adaylar vazgeçiyorlar ya da arkadaşım yok ki hiç sana uygun benim çevremde deyiveriyorlar.

bazen herşey tamamen kısmet. benimde nişanlımdan önce hiç doğru düzgün erkek arkadaşım olmadı mesela. bazen kısmetim onu beklemekmiş, bak ne kadar güzel oldu herşey diyorum.

bu yaşına kadar hiç kimse seninle birlikte olmak istemediyse bence bu senin hatan. demek ki onlara karşı çok onlara ihtiyacın olmadığı hissi vermişsin. herkes sen kendi ayakların üzerinde kendi dünyanda memnunsun ona ihtiyacın yok onu hayatına almayacaksın diye düşünüp senden uzaklaşmış bence.

bu konunun en iyi çözümü akışına bırakmak. muhakkak şu anda etrafında olan ama senin fark etmediğin veya farketsen bile görmezden geldiğin birileri vardır. kendini biraz daha dışarıya aç, karşı cinse karşı birar daha az mağrur ol, hatta istersen içinden gelirse ilk adımı sen at.

bu işlerde güzellik, kariyer etki etmiyor önemli olan kısmet. o yüzden kendinden şüphe etmeden hayatının adamını bekle ;)

Erkeklerin birbirni dürtüp, sizi göstermeleri, sizin çok güzel olduğunuz anlamına gelmez ama.
Başka şeyler içinde gösteriyor olabilir.
Ya da bi ortamda size "güzel" demeleri, illaki güzel olduğunuzdan değil, başka bişey için de olabilir.
Güzellik göreceli kavram, nerden biliyorsunuz istenilmeyecek kadar çirkin olmadığınızı?
Kimse çıkıpta kendine "ben çirkinim" demez ki..

Her şeyin hayırlı bir zamanı vardır. Öncelikle bu konuyu bu kadar kafanıza takmayın bence. Sizinki de 30da değil 32de olsun, 35te olsun ama hayırlısı olsun. :)

hayırlı olsun olmasına da bir kere görseydim nasıl bir şeymiş erkek arkadaşı olmak ya :))

bir de sürekli evlenmeyen kadın cadı olur iş hayatında diye laflar döner, bunun evlenmesi lazım gibisinden olmadık iğrençlikte laflar ederler arkasından. işte ben de en ufak bir sorun yaşarsam birisiyle iş yerinde arkamdan bu laflar edilecek.

Erkeklerin birbirni dürtüp, sizi göstermeleri, sizin çok güzel olduğunuz anlamına gelmez ama.
Başka şeyler içinde gösteriyor olabilir.
Ya da bi ortamda size "güzel" demeleri, illaki güzel olduğunuzdan değil, başka bişey için de olabilir.
Güzellik göreceli kavram, nerden biliyorsunuz istenilmeyecek kadar çirkin olmadığınızı?
Kimse çıkıpta kendine "ben çirkinim" demez ki..

çok haklısın, fiziksel olarak çok itici olduğum için de gösteriyor olabilirler, eğer böyle de düşünmeye başlarsam artık ortalıkta dolaşamamaya başlayacağım. yani düşünsene o kadar iticisin ki millet dik dik bakıyor, o da yetmiyor seni gösterip gülüyorlar.

böyle bir durumda yalnız öleceğime kendimi hazırlamam gerekiyor sanırım.

aslinda cirkin bile olsan ne cirkinlerin erkek arkadasi hatta kocasi var.kriterlerini yuksek tutma madem bi iliski istiyorsun biraz rahat ol uzumun copu armudun sapi yapma.kimse dortdorluk degil ama dort ucluk buldugunda birakmayacaksin acikcasi.

aslinda cirkin bile olsan ne cirkinlerin erkek arkadasi hatta kocasi var.kriterlerini yuksek tutma madem bi iliski istiyorsun biraz rahat ol uzumun copu armudun sapi yapma.kimse dortdorluk degil ama dort ucluk buldugunda birakmayacaksin acikcasi.

yok bir bulsam bırakmam hayatta, artık öyle bir aşamaya geldim ki beni sevsin, uyalım yeter :)

32 yaşına kadar yaşadım
gördüğüm şey
biriyle bir ilişki yaşamak ya da evlenmek için güzel ya da çirkin olmak bir noktaya kadar etkili yani tek belirleyici değil
bir insan neye benzerse benzesin kısmetinde biri varsa çıkıp geliyor
nasip meselesi
ayrıca bu konuda muzdarip olan tek kişi sen değilsin
bir sürü kişi bu durumda

çok haklısın, fiziksel olarak çok itici olduğum için de gösteriyor olabilirler, eğer böyle de düşünmeye başlarsam artık ortalıkta dolaşamamaya başlayacağım. yani düşünsene o kadar iticisin ki millet dik dik bakıyor, o da yetmiyor seni gösterip gülüyorlar.

böyle bir durumda yalnız öleceğime kendimi hazırlamam gerekiyor sanırım.

Güzellik önemli değildir.
Önemli olan sevimli, sempatik yada çekici olmak bence.
Çok güzel olup, buz gibi olan, hareketleriyle, davranışlarıyla itici olanlar da var.
Güzel olmayıp , yine hareketleriyle, sözleriyle çok sempatik olup, çekici olanlar da var.

Yazdıklarınızı okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi :)
Ben de 30'una merdiven dayadım ve bekarım ve de sizin gibi romantik bir ilişkim olmadı. Maalesef ben soğuk ve mesafeli biriyim, ne kadar değişmek istesem de olmuyor. Yalnızlığımın en büyük nedenin bu olduğunu düşünüyorum. Ama bu devirde güzellikte çok önemli, insanlar çok şekilci.
Ama bu işler kader-kısmet meselesi, beklemediğiniz anda bakarsınız bir mucize olur :16:

Son düzenleme:
çok garip .. tamam sevgilin olmamış olabilir sonuçta beğenmemişsinidr istememişsindir olabilir bu garip birşey değil . hoş bazılarına göre uda garipte neyse ... ama kimsenin teklif etmemesi ilginç .... kısmet diye birşey var .. istediğin kadar güzel istediğin kadar alımlı istediğin kadar eğitimli iyi biri ol kısmet değilse olmuyor maalesef .. bence üzülme . ağlamada . daha çok gez dolaş,alışveriş yap gez tek başınada gez her zaman arkadaşlarla takılma ... inşş bulursun istediğin gibi birini . bende 27 yaşındayım ve bekarım .. istediğim gibi biri olmuyor hiç . istediklerim hep kaybolup gidiyor sinirim bozuluyor o yüzden yalnız takılma kararı aldım belki hiç evlenmem . ama kendimi bırakmam hep bakarım kendime geliştiririm . ne bileyim ben mutluyum çok şükür . herkes evlenmek zorunda değil . tabi insan ister eş,çocuk ama ne bileyim istediğim gibi biri olmadıktan sonra gerek de yok ...

Back
X