- Konu Sahibi LisaSimpson
O kadar dertliyim ki bu konuda, 30'u devirmek üzereyim, daha romantik bir ilişki yaşadığım bir arkadaşım olmadı hayatımda. Küçüklüğümden beri hep başarılı oldum, iyi okullara gittim, iyi notlarla bitirdim, şimdi de iyi bir işte, amir konumunda çalışıyorum. Maddi sıkıntım yok çok şükür. Boyum 175, ince yapılıyım, kendime bakarım, sokakta yürürken bakışları topladığıma, erkeklerin birbirini dürterek beni gösterdiklerine çok şahit olmuşluğum var. Boş bir insan da değilim, ilgi alanlarım var, okurum, gezerim, izlerim, birçok konuda çevremde çoğu kişiden daha çok bilgi sahibiyim (sanırım sevgili olmayınca vaktimi bu şekilde öğrenerek geçirdim:) Kimseye zarar vermem, kötü söz etmem, kırmam bozmam insanları. Arkadaşlarım da çok sever beni, sağlam karakterli olduğumu söylerler.
Ama şu yaşıma kadar biri çıkıp da benimle birlikte olmak istediğini söylemedi. Çevremde benden daha çirkin veya daha güzel herkes bir şekilde bir ilişki yaşadı. Bense hala bekliyorum. Hatta öyle bir boyuta vardı ki bu iş, çevremdekilerin benimle tanıştırmak istediği kişiler bile tam görüşme öncesi vazgeçmeye başladılar artık.
Yaşım ilerledi, annem başta olmak üzere çok yoğun bir baskı var üzerimde artık birini bulmam konusunda, her gün gizli gizli göz yaşı döküyorum neyim var benim, neden istenmeyen insanım diye. Psikolojim darmadağınık oldu. Bana anormal muamelesi yapılıyor ki en çok zoruma giden de bu oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kadınlar Kulübüne de sizden fikir almak için üye oldum. Ne yapayım bir çıkış yolu gösterin bana.
Ama şu yaşıma kadar biri çıkıp da benimle birlikte olmak istediğini söylemedi. Çevremde benden daha çirkin veya daha güzel herkes bir şekilde bir ilişki yaşadı. Bense hala bekliyorum. Hatta öyle bir boyuta vardı ki bu iş, çevremdekilerin benimle tanıştırmak istediği kişiler bile tam görüşme öncesi vazgeçmeye başladılar artık.
Yaşım ilerledi, annem başta olmak üzere çok yoğun bir baskı var üzerimde artık birini bulmam konusunda, her gün gizli gizli göz yaşı döküyorum neyim var benim, neden istenmeyen insanım diye. Psikolojim darmadağınık oldu. Bana anormal muamelesi yapılıyor ki en çok zoruma giden de bu oluyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kadınlar Kulübüne de sizden fikir almak için üye oldum. Ne yapayım bir çıkış yolu gösterin bana.