- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi LisaSimpson
sağol şekerokudum kızyazma tarzın hoşuma gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol şekerokudum kızyazma tarzın hoşuma gitti
okudum beenn:))) agzinaa sağlık cok da tatli yazmışsın, Allah bir omur boyu mutluluk versi size, darisi bana ve tum isteyenlere insallahanam ne yazmışım ya ben öyle, okıycak çıkcak mı acep????![]()
ben belkide okadar güzel degilsin belki sen kendini bukadar güzel buluyorsun diyenlerını komik buluyorum.. yani çirkin kadın mı var allah aşkına hiç mi bakmıyorsunuz cevrenize masallah herbirimizin ayrı biyeri güzel
... ha bıde su var hanı bıraz daha az guzelll olan bırcok kadının sevgılısı var . konu sahibesi kesınlıkle cırkın oldugu ıçın kimse ona yanasmıyo degıldır bu imkansız bırsey
... mutlaka cevreye verdıgın elektrık yanlıstır karsına pozıtıf elektrıkler gönderecegın kımse cıkmamıstır daha ... bunun içinde cevreyı genısletmek gerek bol bol arkadas edınmek lazım bırde kımseye hemen asık olmamak biseyler hıssetmemek gerek bırak once onlar senden hoslansınlar mesela ben ılk hoslandıgım zaman sacma sapan bı sogukluk oluyo muhabbet falan etmıyorum bı suru benden kosarak uzaklasmasını saglayacak hereketler yapıyorum karsımdakının hiç o gözle bakmadıgım insanlardan ise daha fazla ilgi görüyorum buda zaten iyice bahtsız biri oldugumu düsünmeme yol acıyo yanı hıç mi benım begendigim benı begenmıez diyip ver elini depresyonlu gunler
![]()
çok haklısın, fiziksel olarak çok itici olduğum için de gösteriyor olabilirler, eğer böyle de düşünmeye başlarsam artık ortalıkta dolaşamamaya başlayacağım. yani düşünsene o kadar iticisin ki millet dik dik bakıyor, o da yetmiyor seni gösterip gülüyorlar.
böyle bir durumda yalnız öleceğime kendimi hazırlamam gerekiyor sanırım.
Erkeklerin birbirni dürtüp, sizi göstermeleri, sizin çok güzel olduğunuz anlamına gelmez ama.
Başka şeyler içinde gösteriyor olabilir.
Ya da bi ortamda size "güzel" demeleri, illaki güzel olduğunuzdan değil, başka bişey için de olabilir.
Güzellik göreceli kavram, nerden biliyorsunuz istenilmeyecek kadar çirkin olmadığınızı?
Kimse çıkıpta kendine "ben çirkinim" demez ki..
okudum beenn:)))
Bu arada msjinda sanki beni anlatmissin. Hoslaninca hiic bakamam, konusamam, selam verememve buzz gibi olurum mumkunse hoslanma sen diyorum kendime, sacmalamam en azindan
:
yok ya kadınlar karşıdaki insanın niyetini çok iyi anlar bence. bakışlarım da öyle sert değildir zaten. sinirli olsam bile karşımdaki sinirli olduğumu anlamaz genelde :)
adam sapıktı. olayı hatırladıkça gülüyorum. sözleşmeye yazı yazarken "yazınız da çok güzelmiş" dedi, çok komikti :))
anam ne yazmışım ya ben öyle, okıycak çıkcak mı acep????![]()
işten güçten pek bahsetmemişsin.eger bir mesleğin yok ise ve özellikle çevren buna önem veriyor ise zor.bir de üniversite mezunu olmalı diye düşünüyor bir kesim.
Inanin konu guzellik yada cirkinlikle ilgili degil. Bana gore konum olarak ulasilmaz bulunuyor olabilirsiniz. Yada gercekten cevrenizde size uygun biri yoktur. Farkli ortamlar farkli hobi kurslari vs. girerek kendinize nispeten faha uygun birini bulabilirsiniz. Sorunu kendinizde degil de cevrenizde aramalisiniz.
anam ne yazmışım ya ben öyle, okıycak çıkcak mı acep????![]()
Şu forumda beğen tuşunun yanında beğenme seçeneği olsaydı diyorum bazen ahhhh ah...![]()
Butun erkekler benim basima ususmus demeksaka bi yana. ben ortalama guzellikte bi insanim, sinir bozucuyum, radikalim, bazen erkek gibi kavga ederim, cata cat herkese cevap veririm ama teklif edenin haddi hesabi yok teyzemin oglundan tutun da arkadaslarimin abilerine kadar. Gercekten kismet isi sanirim bunlar, ben olsam kendime gicik olur teklif filan etmezdim yani.
yalnız anlamadığım bu zamana kadar hiç erkek arkadaşınızın olmaması. yani lisede üniversitede hiç göz ucuyla da mı birinden hoşlanmadınız da muhabbetiniz olmadı? orasını anlayamadım.