Beklemem diyerek en doğru şeyi yapmışsınız. Nolur asla o kafa rahatlığını ona vermeyin. Doğru zaman değilse, kendini toparlayamıyorsa, sizi kaybeder. Sizi yeterince istiyorsa, hazır değilim, korktum, senle ilgilenemem ama başkasıyla da olma laflarının arkasına sığınmaz. Gerçekten kendinden emin olan erkek şunu yapar: Ben seni istiyorum, ama bir süre böyle bir yoğunluğum olacak. Sonrasında senle ilgilenebileceğim, bu süreçte çok vakit ayrışmayacağım ve bencillik etmek istemem. Fakat senle bunun üstesinden gelmeye çalışmak istiyorum. Sence bir süre bu durumu birlikte çözebilir miyiz? Sonrasında söz veriyorum doya doya geçirdiğimiz yıllarımız olacak.
Bakın ikisi arasında ne kadar fark var. Önünüze bakın bence, başka insanlarla da görüşün. Onla da muhabbeti azaltıp emin olduğunda gelmesini isteyin. Bu iş olursa ancak böyle olur. Yoksa bu belirsizlikte üzülüp durursunuz. Aynı hikayeyi bir sene yaşamış sonra hazır değilim ama söz evlenmiş olsan bile geleceğim, deyip terk eden bir dangalağın arkasından ağlamış; sonra da gerçekten kendinden emin bir erkekle ilişkiye başlamış biri olarak anlatıyorum bunları.