- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
başkası yok eminiz sonrasını bilemem tabiayyy siradan sen kenarda yedekte bekle adami bu... hic bulasma hayatina bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başkası yok eminiz sonrasını bilemem tabiayyy siradan sen kenarda yedekte bekle adami bu... hic bulasma hayatina bak.
yedekte olman icin baskasina gerek yok. kendini kandirma. seni sevmiyor. yara bandi olur musun diye bakiyor. isini yola koyinca evlenilecek kiz aramaktansa seni yedekte tutuyor.başkası yok eminiz sonrasını bilemem tabi
Yanımda neden heyecanlanıyor onlar da mı rol sakarlıkları vs.yedekte olman icin baskasina gerek yok. kendini kandirma. seni sevmiyor. yara bandi olur musun diye bakiyor. isini yola koyinca evlenilecek kiz aramaktansa seni yedekte tutuyor.
Kalabalık olduğumuz ortamda ben ne dersem benim dediğimi yaptırıyor, bir yere topluca gittiğimizde beni göremeyince yulin nerede diye üst üste sesleniyor, üşüdüğümü demiştim arkadaşa bu duydu hemen heyecanlandı üşündün mü al diye, ilk başta kendi bardağını bana ayırdı hepimize bir şeyler getirecekken çaktırmadan bardağı bana verdi onu da arkadaşım farketti, bakışları çok fazla eskiden açıkça bakıyordu şimdi ben fark edince kafasını çeviriyor. Yanımda eli ayağına dolanıyor elindekileri düşürüyor saçmalıyor ben neyi seviyorum diyorsam o da onu seviyordu. Ben onunla başbaşa buluşmuyorum diye kaç kez grup buluşması ayarladı. 2 ay içinde buna benzer bir sürü şey yaptı. Bana çikolatalar çekme helvalar getirdi. Ben gitmediğimde yüzü düşüyor diğerleriyle ilgilenmiyordu bunları hep bana ispiyonluyorlardı. Benden bir kez bile olumlu adım göremediğini çekilme taktiğini yaptığında bir kez bile aramadığımı kendini frenlediğini söyledi. Yani diyeceğim o ki bu adam 2 buçuk aydır benden çok da pozitif almadan devam edebildi. Aşık olduğunu iddia etmedi zaten aşık olmaktan da korktuğunu belirtti ama yoğun duyguları olduğu aşırı belliydi. Sevmiyor istemiyor olayı değil bu. Öyle olsaydı seni arkadaş olarak görüyorum artık başka hissim yok diye anlatırdı. Ben onu aramadığımda bu kadar üzülmezdi, trip falan atmazdı. Sallamaz geçerdi. O üst üste çabaladı. Burda yazıyorum diye sanırım ben peşinden koştum imajı oldu. Ama öyle bir durum yok. İlk 1 ay adam dibimden ayrılmamak için 40takla atıyordu zaten. Bir yerde oturduğumuzda yanıma oturmaya çalışıyordu uzak kaldığımızda bahane ile insanların yerini bile değiştirmeye çalıştı. Ama açık açık dedi kafamda kurup duygularımı büyütmekten korktum çünkü senden gerçekten aşırı hoşlandım sana göre kendimi frenlemek için hemen açıldım. Senin yanında nasıl heyecanlandığımı dışardakiler bile anlıyordu. Sana hemen açılmak istedim. Öncesinde yeterince kendi kendime duygularımı büyütüp acı çektim bir daha bunu yaşamak istemedim dedi.Adam sizi sevmiyor ve önemsemiyor. Emin olun bir erkek gerçekten sevince herşeye bir çözüm buluyor. O beğenmediğimiz karaktersiz herifler birden bire Romeo oluyor. Siz şuan Rosaline bile değilsiniz. Bunu arkanızda bırakıp diğer Kısmetlere bakın, denizde balık çoookk.
vala ben kandırıyor edıyor dıyemeceğim.
o kadar hanzolu konular açıldıki bir çırpıda diğer hanzolar gıbı harcanmayacak kadar entektüell.roman gibi konuşmuş.konuşmayı bılıyor.en azından anlıyor ve anlatıyor![]()
Kandıracak bir insan olduğunu ben de düşünmüyorum hem arkadaşım onu tanıyor eskiden beri, hem de zamanında babası falan şehit olmuş baya duygusal yetiştirmiş bence annesi onu. Zaten açıkça da söyledi kandırma amacım olsa benim aklım yetmiyor mu yalan söylemeye ama ben sana açıkça diyorum ne varsa. Ciddi ilişkiye hazır mıyım bilmiyorum senle de başka şekilde görüşecek değilim öyle olsa bunu da sana söylerdim ciddi düşünmüyorum istemiyorum diye. Başka zaman karşıma çıksaydın keşke vs vs.vala ben kandırıyor edıyor dıyemeceğim.
o kadar hanzolu konular açıldıki bir çırpıda diğer hanzolar gıbı harcanmayacak kadar entektüell.roman gibi konuşmuş.konuşmayı bılıyor.en azından anlıyor ve anlatıyor![]()
Aşırı etkilenmedim başta hiç istemedim hatta ama safça davranışlarını gördüm heyecanına şahit oldum etkilendim olsun istedim ben de tabi sonradan. Ama o kendini soğutmak için her şeyi yaptı sonradan uzak durmaya çalıştı. Taktik yaptı ben gitmedim taktikle ona bu sefer bozuldu. Kendini frenledi. Belki de içten içe sınav var zaten daha fazla uğraşmak istemiyorum diye bahane yarattı bilmiyorum. Şimdi yapacağım bir şey kalmadı benim de duygusu gerçekse döner herhalde ama işte bu sınav temposunda duygu düşünür mü onu da bilmiyorum kanalize olduğu tek şey sınav gibi duruyor. Çok hırslı bu konuda. Dedesinin ölümünü planlayıp sınav sistemini hazırlamış adam benle çok ilgilenemeyeceğini söylediğinde o yüzden bozulmadım belli kafayı yemiş çünkü.Beni de arkadaşlarım biriyle tanıştırmışlardı ve inanılmaz beğenmiştim. O da bana işte okul durumlarım karışık, şu an seni bu karmaşaya sokmak istemiyorum gibi bir alay laf etti. Tam olarak "bekle" demese de işlerinin iki üç ay içinde netleşeceğini ve tekrar karşıma çıkacağını söyledi. Ben bir süre salak gibi bekledim. Ama ben nasıl beğenmiştim, elimde değildi yani başka biri asla ilgimi çekmiyordu. Bekle, bekle... Tabi bunda tık yok. Hatta adımı sanımı unuttu bence.. Şu çocuğu artık ordan burdan takip edip acı çekmiyim Allah'ım nooolur diye ağlaya zırlaya dua etme süreçlerinden falan geçtim. Konuyu kapattım, hayatıma devam ettim.
6 sene sonra küt diye evlendik.
Tişikkirler nasip, tişikkirler kısmet.
Yani bu işler -klişe olacak ama- nasip kısmet işleri. Bazen beklersiniz beklersiniz olmaz, bazen hiç beklemediğiniz bir anda oluverir. Biliyorum zor ama zamana bırakın. Allah gönlünüze göre versin.![]()
Yorumcular için adamın fotoğrafını da ekleyeyim konuya =>![]()
Öyle o da doğru. Bugün gece oturup dua edeyim kendime bari rahatlarım belkiBunun en azından ne olduğu belliBu adamın ne olduğu, ne dediği, ne yapacağı belli değil. Bir şöyle, bir böyle. O değil olan kıza oluyor baksana kendini heder ediyor ...
kendini kandiriyorsun. gormek istedigini goruyorsun. seni gercekten sevseydi bahaneleri olmazdi unutma "ama" baglacindan once kurulan cumlelerin hicbir onemi yoktur.Yanımda neden heyecanlanıyor onlar da mı rol sakarlıkları vs.
Ben durumun böyle olduğunu düşünmüyorum tamam bana aşkından ölmüyor belki ama yedekte tutacak olsa zaten beni bekle senle şöyle olacak böyle olacak derdi. Daha önce yedekte tutulmaya çalıştım canımı çok yaktılar oradan biliyorum. Ve arada dağlar kadar fark var. Bu kadar günahını almak istemiyorum bu çocuğun . Pek sanmıyorum böyle kötü düşüneceğini. Yanılmanızı temenni ediyorum
Aradan zaman geçmiş yapması normal. Bu çocuk şimdiden bahsediyor ve kimsenin olmadığı da netleşti. Mesajları gördüm. Ben çok takıyormuşum her şeyi böyle baskıya gelemiyormuş arkadaşlığımız bozulmasın diye şimdiden böyle olmuş.liseye gidiyordum biriside bana bunları demiştiüniye gidince sevgili yaptı
![]()
bir aklıma bu geldi
ve aynı laflardı
hahah erkekler hep aynı
Az önce arkadaşımın mesajjnj gördüm çocuğa demiş ki yulinle ne oluyor. Geçen konuştuklarımızı söyle eğer ilerde bozulacaksa arkadaşlığınız etkilenmesin bence. O da bozulmasın evet diyeceğim her şeyi takıyor ben baskıya gelemiyorum kırmadan söyle demiş o da tamam demiş seviyorum arkadaşlığını.
Şu an çok üzgünüm döner mi buradan.
Boyle diyerek sizden daha baskici biriyle sevgili olur evlenirse sasirmayin.
Uzulmeyin ama seven kisi nefesine bile karisinla olabiliyor gerisi bahane kendinizi hazirlayin ve uzulmeyin hayirlisi olsun.
Ama inanmak istedigine inanmak isterseniz tabi ki gercekler gorulmez.
eski sevgilimle ilgili bir mesele vardı. Arkadaşıma yulin hala onu seviyor galiba çok tepki veriyor demiş. Biz son konuşmayı yapmadan 2 gün önce bana da itiraf etti. Ben de o zaman eski sevgilimin olduğu yerlerden niye uzak durmuyorsun dedim. Çünkü sorunun kaynağı bence sensin benim seninle bunu çözmem lazım dedi. Nasıl çözeceksin dedim. Bilmiyorum dedi. Sonrasında 3 gün üst üste başka konulardan konuşmayalım dedim ona. O da artık daraldı muhtemelen sınavım var başlarım ben bu işe dedi. Yine de kararsız gibi konuştu. Can yakmadan. Ben ise yine sen onun gibi olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun öyle olamazsın dedim. Bilerek demedim konu başkaydı. Onun kadar nefret etmem senden korkma diyecektim. Niye olamam dedi. Olamazsın işte dedm. Niye dedi ona duygun vardı o halde ? Evet biraz ama o sonra yaptıklarıyla o duruma düştü sen yapmazsın bence dedim. Ne yaptı ki falan dedi.Boyle diyerek sizden daha baskici biriyle sevgili olur evlenirse sasirmayin.
Uzulmeyin ama seven kisi nefesine bile karisinla olabiliyor gerisi bahane kendinizi hazirlayin ve uzulmeyin hayirlisi olsun.
Ama inanmak istedigine inanmak isterseniz tabi ki gercekler gorulmez.
Ya onun en yakın arkadaşı ile grubumuz vardı çocukluktan beri arkadaşlar 4 kişi takılıyorduk. Gecenin yarısı ben tabi stalklıyorum bir tek benimki ve ben çevrimiçiydik 1.30 falandı saat gruba selamlar ramazan bitti yazdı arkadaş da hemen geldi cevap yazdı dağılalım mı napalım dedi benimki de yok grup aktif değil zaten ben çıkıyorumÇok karışık yaa. Ne yaptınız?