- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Ya onun en yakın arkadaşı ahmet ile grubumuz vardı çocukluktan beri arkadaşlar 4 kişi takılıyorduk. Gecenin yarısı ben tabi stalklıyorum bir tek benimki ve ben çevrimiçiydik 1.30 falandı saat benimki gruba selamlar ramazan bitti yazdı ayşe denen kız arkadaş da hemen geldi cevap yazdı dağılalım mı napalım dedi benimki de yok grup aktif değil zaten ben çıkıyorum iyi geceler herkese görüşmek dileğiyle yazdı. Hiç tepki vermedim. Sabah Ahmet kardeşime ne oldu böyle gruptan çıktı yazdı gruba. Valla sen en yakınısın sen bilirsin dedim ben de. Zaten ahmetle sabah 8 de aynı yerde olacaktık yarım saat falan denk geldik diyeyim. Yani yanıma gelmeden gruptan yazıştık önce. Ahmet yanıma gelir gelmez naptın kardeşime yine laf mı soktun dedi güldü. Yine birilerinin yanında bişiler mi dedin dedi. Yok ya dedim. Ahmet sen her şeyi biliyorsun yapma dedim. Bilmiyorum falan dedi güldü. Ya bırak Allah aşkına dedim neyse anlatsam mı sen de en yakınısın bilemedim dedim anlat ya falan yaptı.Bana sen istediğinle takıl ben de takılayım dedi ben de tamam dedim dedim. Bana bunu demedi dedi.
Benle konuşmak istemiyor herhalde dedim. Başka gruplar edindi kendine. Dün gece gördüm dedi Soner denen çocuktu herhalde onlarlaydı. He evet dedim ben de gördüm. Yanlarındaki kız da yenisi herhalde(benimkinin) dedim. Nasıl sevgili mi olmuşlar falan yaptı uyanık. Yok ya sanmam daha anca yürür dedim. Öyle şakalı saçma konuştuk. Sana ne dedi dedim sen biliyorsun bilmez gibi yapma. Ramazan bitti grubun önemi kalmadı dedi dedi. Gecenin yarısı çıkması saçma değil mi nereden gelmiş aklına dedim. Bence de dedi güldü. Yulinle anlaşamıyoruz demiş zorla bunu aldım ağzından ahmetin. Frekansınız tutmamış haha yaptı ahmet. Ben de güldüm dalga geçerek. Ahmet direk bana yüklendi yani ne yaptın kesin sen sinirlendirdin diye düşündüm ben hemen dedi yani.
Benle konuşmak istemiyor herhalde dedim. Başka gruplar edindi kendine. Dün gece gördüm dedi Soner denen çocuktu herhalde onlarlaydı. He evet dedim ben de gördüm. Yanlarındaki kız da yenisi herhalde(benimkinin) dedim. Nasıl sevgili mi olmuşlar falan yaptı uyanık. Yok ya sanmam daha anca yürür dedim. Öyle şakalı saçma konuştuk. Sana ne dedi dedim sen biliyorsun bilmez gibi yapma. Ramazan bitti grubun önemi kalmadı dedi dedi. Gecenin yarısı çıkması saçma değil mi nereden gelmiş aklına dedim. Bence de dedi güldü. Yulinle anlaşamıyoruz demiş zorla bunu aldım ağzından ahmetin. Frekansınız tutmamış haha yaptı ahmet. Ben de güldüm dalga geçerek. Ahmet direk bana yüklendi yani ne yaptın kesin sen sinirlendirdin diye düşündüm ben hemen dedi yani.