Hiç iyi değilim

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Oğlum yanımda yok, bu sene dersleri çok zor bir sürü eksiği var yapılacak bir sürü test var yaptıklarından yanlışı çok, başım çatlıyor herşeyi kafaya takıyorum. Kendimi boşlukta hissediyorum. Beceriksiz, boş, amaçsız, yalnız hissediyorum. Bunları yazdığım, Düşündüğüm için şükür etmeyen biri gibi, herşey kötü olacakmış gibi hissediyorum. Kötü şeyler yazsanız da içimdeki en derin hisleri yazdım.

oglunuz nerde?
tabiii insan istiyor kendi gelsin dersinin başına yapamadıgını sorsun vardır ama hepimiz de degil.
saglıklı ahlaklı edepli hayrlı insan olsun hepsine deger

oglunuz nerde?
tabiii insan istiyor kendi gelsin dersinin başına yapamadıgını sorsun vardır ama hepimiz de degil.
saglıklı ahlaklı edepli hayrlı insan olsun hepsine deger
Babasına gitti canım. Evet ama işte olmuyor

Siz cok iyi bi annesiniz. Oglunuz kaç yaşında bilmiyorum ilkokul düzeyinde muhtemelen o kadar kafaya takmayın derslerini bence. Mutlu sevgi dolu ve neye ilgisi varsa o alanda başarılı bi çocuk olsun. Ve sizin de tüm odak noktanız oglunuz olmasın bu onda da sizde de büyük baskı yaratır çünkü. Kendinize yeni hobiler edinin oğlunuz babasındayken tatil falan yapın ne bileyim. Kendinizi bunaltmayın dediğim gibi siz bence iyi bi annesiniz eminim oglunuz da iyi olacaktır

Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama daha temmuz ayındayız, tatil zamanı, eksikleri bu ay kapamasa da olur. Üniversite sınavına hazırlanırken bile temmuzda çalışmıyorduk.
Babasına gittiği için bu hisleriniz sanırım. Ne kadar kalacak? Bu dönemde size davranışları nasıl? Sizden uzaklaşır diye mi korkuyorsunuz?

Eğer oğlunuz okula gidecek yaştaysa artık onun bir birey olduğunu kabullenmek zorundasınız.
O zor dersler oğlunuzun dersleri sizin değil.

Çocuğunuzun derslerine gönül rahatlığıyla oturup çalışabilmesi için ruhsal doyuma ulaşması gerekir. Babasıyla vakit geçirip mutlu olacak ki sevildiğine kalben inanarak motive olabilsin derslerine, görevlerine.

Kızlar üç gün nerdeyse ceza aldım konumdaki saygısızlığım nedir anlamadım

Bu arada hepiniz saolun ne güzel yazmışsınız

Mune hanım o gün dertleşmek için siteye o kadar girmek istedim ki çok kötü hissediyodum kızlara çok ihtiyacım vardı ama ceza vermişsiniz lütfen üyeliğimi siler misiniz. Şimdiye kadar yorum yaptığım bana yardımcı olan tüm kızlar hakkınız helal edin HOŞÇAKALIN

Şimdi nasılsınız? Okuyunca üzüldüm çünkü belli ki bir kaygı bozukluğunuz var. Üzüntülü halinizle korkularınız artmış yani..Ben bir öğretmenim, çocuğunuzun başarısıyla ilgili veya sizin yapmanız gereken şeylerle ilgili sorunuz olursa, nacizane cevaplarım.

Allah razı olsun

Lütfen pire için yorgan yakmayın. Düzenleyin mesajınızı, üyelik iptali yaptırmayın.

Çok üzüldüm ama kovuldum resmen
Ay ilahi, üst üste ceza alınca aylarca giremeyen var, hatta 3-4 sene cezadan sonra dönen var. Öyle düşünmeyin.

Eğer bu ban kısmı olmasa neler neler olur. Niye kovulmuş olasınız, Mune abla açıklama yapar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…