- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Babasına gitti canım. Evet ama işte olmuyoroglunuz nerde?
tabiii insan istiyor kendi gelsin dersinin başına yapamadıgını sorsun vardır ama hepimiz de degil.
saglıklı ahlaklı edepli hayrlı insan olsun hepsine deger
Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama daha temmuz ayındayız, tatil zamanı, eksikleri bu ay kapamasa da olur. Üniversite sınavına hazırlanırken bile temmuzda çalışmıyorduk.Oğlum yanımda yok, bu sene dersleri çok zor bir sürü eksiği var yapılacak bir sürü test var yaptıklarından yanlışı çok, başım çatlıyor herşeyi kafaya takıyorum. Kendimi boşlukta hissediyorum. Beceriksiz, boş, amaçsız, yalnız hissediyorum. Bunları yazdığım, Düşündüğüm için şükür etmeyen biri gibi, herşey kötü olacakmış gibi hissediyorum. Kötü şeyler yazsanız da içimdeki en derin hisleri yazdım.
Allah razı olsunŞimdi nasılsınız? Okuyunca üzüldüm çünkü belli ki bir kaygı bozukluğunuz var. Üzüntülü halinizle korkularınız artmış yani..Ben bir öğretmenim, çocuğunuzun başarısıyla ilgili veya sizin yapmanız gereken şeylerle ilgili sorunuz olursa, nacizane cevaplarım.
Lütfen pire için yorgan yakmayın. Düzenleyin mesajınızı, üyelik iptali yaptırmayın.Mune hanım o gün dertleşmek için siteye o kadar girmek istedim ki çok kötü hissediyodum kızlara çok ihtiyacım vardı ama ceza vermişsiniz lütfen üyeliğimi siler misiniz. Şimdiye kadar yorum yaptığım bana yardımcı olan tüm kızlar hakkınız helal edin HOŞÇAKALIN
Çok üzüldüm ama kovuldum resmenLütfen pire için yorgan yakmayın. Düzenleyin mesajınızı, üyelik iptali yaptırmayın.
Ay ilahi, üst üste ceza alınca aylarca giremeyen var, hatta 3-4 sene cezadan sonra dönen var. Öyle düşünmeyin.Çok üzüldüm ama kovuldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?