Bu durumda evine dön o Ada'mı insan hesabına bile alma. Hiç bir kişisel işine karışma. Sadece çocuğunla kendi ihtiyaçlarını yap. Çocuk kaç yaşında kreşe gidebilecek durumda mı? O arada iş bakLojman da oturuyoruz. Ayrildigimiz taktirde lojmanı bosaltmak zorundayiz. O da bana gel sen burda otur demez ki. Allahım nasıl bir çıkmaza girdim inanamıyorum kendime ve yasadiklarima. Hayat çok acimasiz en tepedeyken bi an da indiriveriyor
Sizin gibi aileyi olmaz olsun !!!Bu soylediklerinin daha fazlasını söyledim.
Cevap olarak davayı bile burda acmayacaksin dediler
Bu soylediklerinin daha fazlasını söyledim.
Cevap olarak davayı bile burda acmayacaksin dediler
Canım benim şu saçmalıklardan hayırlısıyla kurtulup, düzenini bi kursan. Evet hayat bu zaten, herşeyin bi anda bir günde ters düz olması, bambaşka bi geceye yatıp saçma sapan bi sabaha uyanmak, ve bu yeni hayata adapte olmaya çalışmak, içinde debelenmek....Lojman da oturuyoruz. Ayrildigimiz taktirde lojmanı bosaltmak zorundayiz. O da bana gel sen burda otur demez ki. Allahım nasıl bir çıkmaza girdim inanamıyorum kendime ve yasadiklarima. Hayat çok acimasiz en tepedeyken bi an da indiriveriyor
Tövbe ya rabbim yaaa benim annemde babamda kızım be olursa olsun biz her zaman bıradayız dedi..evlendin gelinlikle çıktın o evden anca kefeninle çıkarsın zihniyeti sahip anneler bile var
Sizin gibi aileyi olmaz olsun !!!
Bacım bak akrabalardan sanimiyetine inandığın kimse varsa onlarla işbirliği yap yada samimi bi arkadasta olabilir...
Bütün fırsatları kafande düşün bunları en iyi sen bilirsin.. Olmadı gir evine eşini içeri alma ...
Onun ailesinden ne haber ?? Onlar ne diyor ?
aslında bunu özelden yazıcaktım ama benım yapıcagım ufak bi yardım ev kirasına bile yetmez
arkadasımızı tanıyoruz
belki sen simdi kabul etmezsin ama seni en azındna zor durumdan bi nebze kurtarsın bi nefes al ufak bi yardım yapmak isterim hesap numaranı verirsen cok memnun olurum özelden yaz istersen
arkadaslar sizde yardım etmek isterseniz özelden yazın arkadasa belki bana kızıcak bile ama gönlüm razı degil bi bayanın bu sekılde yanlız kalmasını hic bi kadın madur olmasın
@Kahve-Kokulu-Kadinaslında bunu özelden yazıcaktım ama benım yapıcagım ufak bi yardım ev kirasına bile yetmez
arkadasımızı tanıyoruz
belki sen simdi kabul etmezsin ama seni en azındna zor durumdan bi nebze kurtarsın bi nefes al ufak bi yardım yapmak isterim hesap numaranı verirsen cok memnun olurum özelden yaz istersen
arkadaslar sizde yardım etmek isterseniz özelden yazın arkadasa belki bana kızıcak bile ama gönlüm razı degil bi bayanın bu sekılde yanlız kalmasını hic bi kadın madur olmasın
Eşime dedim davayı sen aç diye. Yani o acarsa bana tebliğ gelirse belki mecbur susarlar diye düşündüm. Sevgili eşim ne davası zaman verelim birbirimize dedi.Kahve desene annene bir ;
"Ben o davayı burda açıcam , ne yapacaksın evden mi atacaksın?. Terlik mi atacaksın? . Beş yaşında çocuk mu sanıyorsun , baskıyla vazgeçeceğime inanıyor musun gerçekten ?" diye.
ben para istedin demedim ki zaten benim icimden gecti yardım edelim sonucta hepimiz bayanızBen kimseden özellikle de burdan maddi anlamda yardım istemedim. Konuyu carpitip beni daha fazla germeyin. Yazmismiyim oraya bana yardım edin vs diye. Ev kirasini karsilamak da ne demek ya. Bi kendinize gelin. Konuyu ne amaçla actigimin farkına varın.
Konu neydi, bir link verseydiniz ya da çok kısaca bahsetseydiniz keşke.
Eşime dedim davayı sen aç diye. Yani o acarsa bana tebliğ gelirse belki mecbur susarlar diye düşündüm. Sevgili eşim ne davası zaman verelim birbirimize dedi.
ben para istedin demedim ki zaten benim icimden gecti yardım edelim sonucta hepimiz bayanız
anlıyorum kızıyosun ama bi el yardım etse ne zararı dokunur
Geçmiş olsun.Aldatildim özetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?