canim benim.. bende benzer seyler yasadim yasiyorum ve yasicagim galiba.. bunun sonu yok gibi geliyo.. bizde anlasiyoruz esimle birbirimizi cok sevdik ve evlendik.. onun aileside agiza alinmiycak laflar etti hakkimda üstelik ailemin yüzüne etti bu laflari.. esimin annesi anneme el kaldirdi düsün.. bunlarin hic birisi affedilmez unutamam.. ben ve ailemde onlari sevmistik, beni kirsalarda icime atardim esime bile söylemezdim daha evlenmeden.. ama is öyle boyutlara geldiki beni evlemeden ezdikce ezdiler.. bana yapilani bi kenara birak aileme yapilani hazedemedim ve patladim.. simdi görüsmüyoruz, dügünümüzden beri.. ama inanki huzur vermiyo hep esimin kafasini karisitiriyo.. barismami en azindan saygili olmami istiyo esim.. senin esin gibi, ben yapmazsam oda bende senin ailenle görüsmem sen nasil davranirsan bende öyle davranirim diyo.. üstelik benim aileminden iyilikden baska biseyi olmadi ona.. bastan hak veriyodu, simdi ailesine düstü. onlar öyle insanlarki, bana ne ev yaptilar ne takilanlari verdilerki esyami kendim alayim diye.. ben iki ay kadar esyasiz bi evde oturdum, hemde yurt disi gibi bi yerde, onlarin hali vakti yerindeyken.. esim bunlari biliyo ama bilmek istemiyo.. sonucta ailesi vaz gecmiyo.. herseye ragmen onlar sucluda olsa gidip özürdiliyceksin diyo..
banada ya katlanmak yada ayrilmak düsüyo.. deniyecegim ama yapabilecegimi pek sanmiyorum, iyiken bana bunlari yapanlar kötüyken daha neler neler yapar...bastan biseyler bozuldumu bidaha eskisi gibi olmuyo.. ve maalesefki bu evliligide cok yipratiyo, insan zaman zaman esinden soguyo ve nefret bile edebiliyo.. anladigim kadariyla haksizliga gelemeyen birisin..bende öyleyim.. gururundan taviz vericeksin iyi görünceksin herseye ragmen, yürütmek istiyosan.. bana söylenenleri söylüyorum.. kelin merhemi olsa kendine basina sürermis hesabi.. cok zor be kardesim.. ben katlanmakla bitirmek arasinda gidip gidip geliyorum.. cok sevmemin bedeli bu olmamaliydi diye.. zamana birakmak gerek bazi seyleri.. allah sabir versin..