Hiç kimsem yokmuş kazık üstüne kazık...

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
kızlar bana bir yardımcı olun ben de mi gariplik şimdiye kadar Allah için kimse hakkında zerre kötü düşünmedim ama hep bi kazık hep bi kazık evimi acıyorum eşimle elimizden geleni yaptıgımız insanlardan bir anda kazık yiyorum ya da arkadaş sandıgım insanlar garip cıkıyor kuzenlerim mutluluğumu kıskanıyor mesela eşimi eleştiriyorlar ya da böyle kafamı bulandırıyorlar ne bileyim benim böyle derdimi anlatacagım bazen eşim dısında kimsem olmuyor üzüldüğüm nokta iyilikten hep mi maraz doguyor akrabadan bile görüyorum kötülük sonra biz ne yaptık diye oturup düşünüorum Allahım hep iyi olduk sorun ne peki diyorum bugünde bir arkadaşıma üzüldüm agladım cok mu içselleştiriyorum iki kez düşük yaptım acaba çocuğum yok boş vaktim cok boş şeylere mi üzülüyorum sizde nasıl bu durumlar

Kazık yiye yiye olgunlasıp insanlrdan kendini çekenler kulubune hosgeldin. Yillar icinde kime nasil davranilir ogrenirsin. Darbe yiye yiye duyarsizlasiyor insan
Bende cok gördüm ama hani yaşım 30 oldu aile kurdum hani kimseyle ni görüşmeyim artık moduna geçtim

Sen her ne yaparsan yap eleştiren olacaktır bu yüzden kulaklarını tıkamalısın

Bir ikincisi, kendi düşüncemle, akraba falan boş kavramlar. Asıl onlar sana zarar verir, arkandan konuşur, çirkinleşir.

Sen her ne yaparsan yap eleştiren olacaktır bu yüzden kulaklarını tıkamalısın

Bir ikincisi, kendi düşüncemle, akraba falan boş kavramlar. Asıl onlar sana zarar verir, arkandan konuşur, çirkinleşir.
Örneğin kuzenimle yedik içtik gezdirdik tozdurduk bana diyor ki eşin cimri mi ne durduk yere zoruma gidiyor eşimde bakıyorum ailem için ölüyor elinden geleni yapıyor diyorum ki bu nasıl bir mantık ben senin eşini eleştirdim mi hiç sonra kendimi çekiyorum çevremde adam kalmadı

Tecrübe = yediğimiz kazıkların toplamı.

Allah kimseyi tecrübeli insan yapmasın.:hasta:
Ben işte çok tecrübelendim kimseyle görüşmemek mi gerek iyi mi olmamak lazım tavırlı mı takılalım anlamadım ki herkesin çevresinde çok benimkinde kimse yokmuş gibi geliyor artık

Örneğin kuzenimle yedik içtik gezdirdik tozdurduk bana diyor ki eşin cimri mi ne durduk yere zoruma gidiyor eşimde bakıyorum ailem için ölüyor elinden geleni yapıyor diyorum ki bu nasıl bir mantık ben senin eşini eleştirdim mi hiç sonra kendimi çekiyorum çevremde adam kalmadı

İmrenirler, özenirler, eleştirmeye bayılırlar... Bilemiyorum. Adamına göre muamele en iyisi bu zamanda. Ben yapayalnız yoluma devam eden bir insanım, yorum yapanları zerre önemsemiyorum ve kafam rahat.

İmrenirler, özenirler, eleştirmeye bayılırlar... Bilemiyorum. Adamına göre muamele en iyisi bu zamanda. Ben yapayalnız yoluma devam eden bir insanım, yorum yapanları zerre önemsemiyorum ve kafam rahat.
Eşimde öyle diyor içselleştirme umursama diye böyle yaptıkcada bi baktım kimse yok güvenecek eee o zaman böylesi mi iyi oluyor dedim millet nasıl bunca çevre ediniyor bizde mi kusur diyorum

Eşimde öyle diyor içselleştirme umursama diye böyle yaptıkcada bi baktım kimse yok güvenecek eee o zaman böylesi mi iyi oluyor dedim millet nasıl bunca çevre ediniyor bizde mi kusur diyorum

Milletin nasıl çevre edindiğini bilmiyorum. Bir ortama girdiğimde gözlemliyorum ben ve bana uygun hal hareketler yok. Samimiyet yok bence. Anlatabildim mi?
Örnek veriyorum, bir x kişisini benleyken eleştiren bir insan, ertesi bir zamanda x ile canım cicim ise, gelemiyorum bu tavırlara.

Size yalnız takılın elbette demiyorum. Diyeceğim şu ki madem, adamına göre muamele yapın.

Siz fazla alıngansınız galiba. Kazık yemek o kadar basit bir şey değil. Birinizin eşinizi eleştirmesi filan. Bunlar basit meseleler. Çevrenizde kimse kalmadıysa, veya siz kimseyi bırakmadıysanız sorun sizdedir. Herkes kötü değil sonuçta.

Ver cevabı "ne cimrisi kız, sizi yedirdik içirdik gezdirdik ya, hani görmesen neyse " de Gül geç

Kalmasın
Kalmasın hanımefendi zamanında olanlar iyi geldi mi?Sadece üzüntü olmadı mı?Kalmasın insan veya çok az kalsın risk yok işte.Sıkıntı yaşatacak insam yok.Garqntiye alıyorsunuz kendinizi bir nevi.Böylesi daha iyi.Ayrıca insanlar insanların dertlerine üzülmüyorlar.Size tüh ya üzüldüm derler konuşma bitince makara.Hiç kendiniz gibi sanmayın insanları.Sizi çok iyi anlıyorum.Veya senelerce dert dinlersiniz çözüm ararsınız sizin bir sıkıntınız olsa boşver derler dinlemezler bile.Siz dünyanızı küçültün iyidir bu.Kemdinizdw sorun aramayın fazla.Kendinize değer verin.Diğer insanlara verdiğiniz değer gibi yani

Herkesi takmayın bu kadar kim ne yapıyorsa aynısını uygulayın dinlemeyin kimseyi eşinizle daha iyi olun aksine hep müdafaa edin kıskanan çok olur.Öyle insanlarla da Samimi olmayın.

Sizi seven,sizi ve ailenizi mutlu etmeye calisan bir esiniz var ! Bu ne muhteşem bir durum,elhamdulillah.!
Ben o kuzenleri,akrabalari,esleri,dostlari cook iyi bilirim, lutfen ama lutfen,esinizi hic kimseye ezdirmeyin.O sizin esiniz,o sizin sirdasiniz,konusacak arkadasiniz.O kuzenlerinizle,akrabalarinizla samimi olmayin onlari böyle esinizi elestirecek konuma getirmeyin.Ve de çokta şey yapmayin yani böyle şeylerle ugrasilmaz,kendinizi yipratmayin.

Insanlarin söylediklerini bu kadar önemseme ....herkes herşeyi konuşur.Onlari takmiyormus gibi tavır takın belli zaman sonra farkederler vazgecerler sen umursadikca daha çok üstüne gelirler bak en yakın arkadaşın eşinmiş işte ne güzel başka hickimseye ihtiyaç duyma

kızlar bana bir yardımcı olun ben de mi gariplik şimdiye kadar Allah için kimse hakkında zerre kötü düşünmedim ama hep bi kazık hep bi kazık evimi acıyorum eşimle elimizden geleni yaptıgımız insanlardan bir anda kazık yiyorum ya da arkadaş sandıgım insanlar garip cıkıyor kuzenlerim mutluluğumu kıskanıyor mesela eşimi eleştiriyorlar ya da böyle kafamı bulandırıyorlar ne bileyim benim böyle derdimi anlatacagım bazen eşim dısında kimsem olmuyor üzüldüğüm nokta iyilikten hep mi maraz doguyor akrabadan bile görüyorum kötülük sonra biz ne yaptık diye oturup düşünüorum Allahım hep iyi olduk sorun ne peki diyorum bugünde bir arkadaşıma üzüldüm agladım cok mu içselleştiriyorum iki kez düşük yaptım acaba çocuğum yok boş vaktim cok boş şeylere mi üzülüyorum sizde nasıl bu durumlar
Ben çevresine sürekli zarar veren kıskanç dedikoducu hased teyze kızlarımı orta da fol yok yumurta yokken bir kerede sildim canım. Sosyal ağlardan whatsap sms arama herşeyden engelledim bana haber yolamışlar neden böyle yaptı diye.
Vallahi nedeni yok zarar görmemek ve sizi iyi hatırlamak için diye haber yolladım.Uzun bir süre kendilerine yediremediler bana ulaşmaya çalıştılar ama sonra sonra aramadılar yıllar oldu çok rahatım ;)
Kazık yeme olayına gelirsek aslında size özel yapılan bişey yok sadece KÖTÜ insan sayısı iyi insan sayısını epey geçtiği için genelde 100 kişiden 90'ı size bunları yaşatma olasılığı var.
Yani o 10.kişiyi bulmanız çok kolay değil.
Sen takma kafana ve insan olarak kalmaya devam et.
Bu dünyanın iyilere de ihtiyacı var ;)

Milletin nasıl çevre edindiğini bilmiyorum. Bir ortama girdiğimde gözlemliyorum ben ve bana uygun hal hareketler yok. Samimiyet yok bence. Anlatabildim mi?
Örnek veriyorum, bir x kişisini benleyken eleştiren bir insan, ertesi bir zamanda x ile canım cicim ise, gelemiyorum bu tavırlara.

Size yalnız takılın elbette demiyorum. Diyeceğim şu ki madem, adamına göre muamele yapın.
Ya bakıyorsun cok iyi hoş ailecek görüşüyoruz fln sonra bana bieşey söylüyor ya da ne bileyim hiç aklıma gelmeyen yerden vurmaya calısıyor hemen kendimi geri çekiyorum sonrada ya ben bu insanlara ne yaptım ki karsılıgı bu diyorum sonrada işte izole olmaya başladım insanlara gelip geçici gözlerle bakar oldum herkes cıkarını konuşturuyor sanırım dedim bende soğudum bu cok kez başıma gelince ya insanlar cook kötü ya ben de sorun demeye başladım

Ben çevresine sürekli zarar veren kıskanç dedikoducu hased teyze kızlarımı orta da fol yok yumurta yokken bir kerede sildim canım. Sosyal ağlardan whatsap sms arama herşeyden engelledim bana haber yolamışlar neden böyle yaptı diye.
Vallahi nedeni yok zarar görmemek ve sizi iyi hatırlamak için diye haber yolladım.Uzun bir süre kendilerine yediremediler bana ulaşmaya çalıştılar ama sonra sonra aramadılar yıllar oldu çok rahatım :KK66:
Kazık yeme olayına gelirsek aslında size özel yapılan bişey yok sadece KÖTÜ insan sayısı iyi insan sayısını epey geçtiği için genelde 100 kişiden 90'ı size bunları yaşatma olasılığı var.
Yani o 10.kişiyi bulmanız çok kolay değil.
Sen takma kafana ve insan olarak kalmaya devam et.
Bu dünyanın iyilere de ihtiyacı var :KK66:
Gerçekten ihtiyaç duyuyorum bu yorumlara yani kendimden süphe duymaktan bıktım yoruldum maddi manevi desteğimizi esirgemediğim insanlardan bunları görmek duymak üzüyor beni benimde kuzenlerim öyle ne yazık ki

Ver cevabı "ne cimrisi kız, sizi yedirdik içirdik gezdirdik ya, hani görmesen neyse " de Gül geç
O an işte salaklık durumu oluştu o cevabı veremedim ben:( keşke düşünebilseydim sadece o an tatilde huzur kaçsın istemedm

Back
X