- 21 Ağustos 2018
- 196
- 263
- 33
- 31
- Konu Sahibi akademisyen567
Arkadaşlar altı aylık evliyim
Eşimle çok iyi anlaşıyoruz herşey yolunda
Biz sevgiliyken uzun uzun telefonla konuşurduk bir konuşmamızda bana bir şarkı söyledi
Her bir cümlesi öyle güzeldi ki hemen Google’da arattım bulamadım tabi şarkıyı .
Sonra ona. “Geçen gün söylediğin Şarkıyı aradım aradım bulamadım ismi neydi kim söylüyor şarkıyı diye sordum “
Güldü uzun uzun “bulamazsın ki tabi ben yazdım o şarkıyı” dedi
“ Ne zaman yazdın “diye sordum “eskiden yazdım üçbeş sene oluyordur” dedi
“kime yazdın”falan dedim ama ısrarla “kimseye yazmadım bir insanın şarkı şiir yazması için illa birine aşık olarak yazması mı gerekir” dedi
Her nedense o an çok üstüne düşmemiştim o konunun
Bugün evliyiz ve ben hamileyim sabah duş almıştı saçlarını kurularken o şarkıyı yine söyledigini duydum
Söylemeyeyim diye çok düşündüm ama gidip sordum “ben bir insanın aşık olmadan böyle yazabileceğini düşünmüyorum birini olan sevgini özlemini hayal etmeden böyle yazamaz bir insan”
dedim
o da “ne alakası var canım yazar gayet “ dedi acelesi vardı hemen giyindi çıktı .
biz tanışmadan bir iki önce uzun seneler süren bir ilişkisi olmuş tabi sonrasında da bir kaç kişi olmuş olur da zaten normal şeyler bunlar .
fakat aklıma takılıyor sizce haklı mı eşim ?
İnsan sevmeden de özlemeden biri hayatında kalbinde olmadan da yazabilir mi ?
haksızsa ve birine özel yazmışsa da nasıl hala dilinde o yazdıkları ? başka biriyle yaşadıkları hissettikleri hala içinde mi
Ve ben ona kahvaltı hazırlarken mi hatırlıyor bunları , yeniden dile geliyor sevgisi
Bu eğer öyleyse sizce büyük bir insafsızlık değil mi
Hamilelik duygusallığı diyemeyeceğim bu duruma , bu gerçekten ilginç bir durum
Çıkamıyorum içinden akıl verin lütfen

Eşimle çok iyi anlaşıyoruz herşey yolunda
Biz sevgiliyken uzun uzun telefonla konuşurduk bir konuşmamızda bana bir şarkı söyledi
Her bir cümlesi öyle güzeldi ki hemen Google’da arattım bulamadım tabi şarkıyı .
Sonra ona. “Geçen gün söylediğin Şarkıyı aradım aradım bulamadım ismi neydi kim söylüyor şarkıyı diye sordum “
Güldü uzun uzun “bulamazsın ki tabi ben yazdım o şarkıyı” dedi
“ Ne zaman yazdın “diye sordum “eskiden yazdım üçbeş sene oluyordur” dedi
“kime yazdın”falan dedim ama ısrarla “kimseye yazmadım bir insanın şarkı şiir yazması için illa birine aşık olarak yazması mı gerekir” dedi
Her nedense o an çok üstüne düşmemiştim o konunun
Bugün evliyiz ve ben hamileyim sabah duş almıştı saçlarını kurularken o şarkıyı yine söyledigini duydum
Söylemeyeyim diye çok düşündüm ama gidip sordum “ben bir insanın aşık olmadan böyle yazabileceğini düşünmüyorum birini olan sevgini özlemini hayal etmeden böyle yazamaz bir insan”
dedim
o da “ne alakası var canım yazar gayet “ dedi acelesi vardı hemen giyindi çıktı .
biz tanışmadan bir iki önce uzun seneler süren bir ilişkisi olmuş tabi sonrasında da bir kaç kişi olmuş olur da zaten normal şeyler bunlar .
fakat aklıma takılıyor sizce haklı mı eşim ?
İnsan sevmeden de özlemeden biri hayatında kalbinde olmadan da yazabilir mi ?
haksızsa ve birine özel yazmışsa da nasıl hala dilinde o yazdıkları ? başka biriyle yaşadıkları hissettikleri hala içinde mi
Ve ben ona kahvaltı hazırlarken mi hatırlıyor bunları , yeniden dile geliyor sevgisi
Bu eğer öyleyse sizce büyük bir insafsızlık değil mi
Hamilelik duygusallığı diyemeyeceğim bu duruma , bu gerçekten ilginç bir durum
Çıkamıyorum içinden akıl verin lütfen