• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Kıskanmayan koca

Benimki de aşırı derecede kıskanç olmasına rağmen evlendim evleneli kıskanç olduğunu kabul etmiyor. Çıldırtacak beni en sonunda rahatlayacak.

benimki de normalde hiç kıskanmıyormuş gibi durur.. geçenlerde televizyondaki bir oyuncuya hoş adam karizmatik falan dedim sırf denemek için.. suratı düştü hemen, kanal değiştirdi, başlarım hoşuna da karizmassına da,dedi.dedim kıskandın mı hayırdır ne oluyor ? bir de diyor ki ne kıskanıcam yaa :KK53:sende bu şekilde bi dene bakiim napıcak :KK70:
sen gene televizyondakine demissin bende gecen kirdim bi pot bizim buyuk cam var masayi onun onune kurdum sokak net gozukuyor tam kahvalti yapiyoruz reklam kagitlari dagitan mini sortlu askili kocaman sapkali bizim postaya atarken anammm yavriiii seni kim atti buralara dedim kadin zannettim icerden megersem erkekmis esimin surati beskaris bide zitlasiyorum kadin o diye kizimla ikisi koro halinde erkekkkkk dediler neyse sonra orta yolu bulduk aman ne guzel kiskanmiyo iste konu sahibi derdinmi yok gerci ablamda bu yuzden gicik oluyo esine:mad: sirfff denemek icin yazin demiski askim bikiniyi cikarayimmi iz olmasin ustsuz gunesleneyim sen bilirsin askim eger istiyorsan neden olmasin demis anammmm benimki o bikiniyi yedirttir bana :kk77:

Benım kıde hıc kıskanmaz; rahatsız olursa bellı eder cok arada derede bı durumdur yanı.. Asla oyle bı yakıstırma veya tavır gormedım ondan.. Ömrumde bı kere benı boyle kısıtlamaya kalkan bı ınsan oldu ucuncu gun yol verdım zaten.. Benım de fıtratımda kıskanclık yok ama kımseye karsı olmadı bugune kadar ama erkek arkadasımın yanında sadece bır kısı var o kısıyı gorunce bende bı rahatsızlık oluyor.. Bu huyumu nıye atamıyorum hıc anlamıs degılım..

hey Allahımm sana geliyorumm. kıskanılmak isteyen insana kıskanmayan koca, kıskanılmak istemeyen insana deli gibi kıskanan koca verirsin. nolucak halimiz bilmiyorum . :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

yeni evliydik o zamanlar . yetenek sizsinizi izliyorum . survivur ı da izliyelim diyince bana ACUNA ilgin mi var dedi. düşünün artık gerisini

Back
X