- Konu Sahibi yagmur0007
Güzel kardeşim , sakın kıskanmıyor diye dert edinme , valla benim başımda bir tane var artık boğuluyorum kıskançıklarından , keşke benimkide beni hiç kıskanmasa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı insanların fıtratında kıskanmak yoktur. Bu bir huy ve herkeste olmuyor. Bu kesinlikle sizi sevmediği, sahiplenmediği anlamına gelmez. Mesela ben aşırı kıskancımdır, erkek arkadaşım tam tersi. Bana güvendiğini söyler, erkek arkadaşlarımla konuşmama yada oturup muhabbet etmeme, not almama kızmaz. Önceleri bende bunu beni sevmiyor gibi algılıyordum. Ama sesini çıkarması gereken zamanlarda çıkardığını, kıskandığını hatta sinirlendiğini görünce aptalca kıskançlıklarla değil mantıklı kıskançlıklarla hareket ettiğini gördüm. Aramızda gereksiz problem yaratmak istemiyor, şimdi bu huyu hoşuma gitmeye başladı. Ay kıskanır kavga çıkarır diye kendimi kasarak yaşamaktansa özgürce yaşamak daha güzel. Bana bu derece güvendiği için bende zamanla kıskançlığımı yendim onun gibi olmaya başladım. Kıskanılmak elbet güzel ama çoğu zaman çiftleri germekten, sorun olmaktan başka bir işe yaramıyor. Boşverin böylesi daha güzel..Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Benim kocamda da kıskançlık yok .Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
konuyla ilgili değilde ,çok seviyorum kız seni cevapların hep gülümsetiyor beni.. öpüldün..Kıskanmak sahıplenmekse,özgürüz ıkımızde
benimkide hiç kıskanmaz yada belli etmiyor bilemedim bunu gerektircek bişeyde olmadı zaten .sevmem kıskanç tipleriBi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Benimkide hiç kıskanmaz Arkadaşlarımla tatile gidiyorum 3 gün sonra dönücem desem gıkını çıkarmaz. Ama bunun sevmediğine yada sahiplenmediği anlamına getirmiyorum sadece çok güvendiğine yoruyorum ki kendisi de her zaman bir kahve dolusu erkeğin içine bıraksam bıraktığım gibi çekip çıkarırım seni der. O yüzden bence dert etme sana güvendiği için kıskanmıyordur :)Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
aşkım sarısınım yerimKıskanmak sahıplenmekse,özgürüz ıkımızde
Ben de önceden karşımdaki erkeğin beni hem sahiplenmesini ve kıskanmasını beklerdim ama zamanla bu düşüncenim ataerkil düşünce kalıbından geldiğini hatta kendimi küçük düşürücü bir kabulleniş olduğunu anladım. O zamanlar bu benim canımı acıtıyordu gerçekten ciddi ciddi bunu O KADAR kafaya takardım ki...ben neden kıskalnılmıyorum, neden sakınılmıyorum, Zamanla bunun kendime güvenmediğimden kaynaklandığını anladım. Şimdiyse olaya daha farklı bakıyorum, bi kere böyle acizce bir beklentim yok. Elhamdülillah kendime güveniyorum, kimseciklerin beni kıskanıp sakınmak istemesine bir ihtiyacım yok kendi dünyamda kendime fazlası ile yetiyorum bunun için Allaha çok şükrediyorum. bunu zamanla gördüm ve zamanla kendimde düzelttim. Vakti zamnında bu ve buna benzer onlarca soru onlarca problem deneyimleyerek çözülüyor ve taşlar yerine oturyor. Kıskanılmak beklentisi benim en küçük kafaya taktığım bir sorundu ama buna benzer onca sorun vardı karşımda. Deneyimler tecrubeler aa bir de bakıyorsun yahu ne küçük bir sorunmuş bu böyle![]()