• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Kıskanmayan koca

Güzel kardeşim , sakın kıskanmıyor diye dert edinme , valla benim başımda bir tane var artık boğuluyorum kıskançıklarından , keşke benimkide beni hiç kıskanmasa...

Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Bazı insanların fıtratında kıskanmak yoktur. Bu bir huy ve herkeste olmuyor. Bu kesinlikle sizi sevmediği, sahiplenmediği anlamına gelmez. Mesela ben aşırı kıskancımdır, erkek arkadaşım tam tersi. Bana güvendiğini söyler, erkek arkadaşlarımla konuşmama yada oturup muhabbet etmeme, not almama kızmaz. Önceleri bende bunu beni sevmiyor gibi algılıyordum. Ama sesini çıkarması gereken zamanlarda çıkardığını, kıskandığını hatta sinirlendiğini görünce aptalca kıskançlıklarla değil mantıklı kıskançlıklarla hareket ettiğini gördüm. Aramızda gereksiz problem yaratmak istemiyor, şimdi bu huyu hoşuma gitmeye başladı. Ay kıskanır kavga çıkarır diye kendimi kasarak yaşamaktansa özgürce yaşamak daha güzel. Bana bu derece güvendiği için bende zamanla kıskançlığımı yendim onun gibi olmaya başladım. Kıskanılmak elbet güzel ama çoğu zaman çiftleri germekten, sorun olmaktan başka bir işe yaramıyor. Boşverin böylesi daha güzel..

Bi arkadas kocasinin cok kiskanmasindan dertlenmis. Ya benim sorunum da tam tersi. Evliyim, 2 yasinda bi kizim var. Calisiyorum. Eşim iyi bi insandir. Beni de sever bilirim. Ama hic kiskanmaz mi insan ya. Yani hic mi kiskanacagi bi sey yasamiyoruz biz. Herseyi olumlu dusunuyor. Beni seviyo ama sahiplendigini hissedemiyorm. Bi sorun mu var bizde??
Benim kocamda da kıskançlık yok .
Daha ne istiyorsun ben gayet memnunum bu durumdan
Hayatı dar etse daha mı iyi ?

benim eşimde de kıskançlık yok.
Sevgiliyken takılıyodum biraz ama baktım ki doğru olanı yapıyormuş aslında.
Biz yıllarca kıskanılmayı sevilmek sanmışız. Halbuki şimdi böyle kıskanılan saçma sapan ilişkileri gördükçe halimize şükrediyorum.
İyi ki böyleyiz;)

Bence dozunda kıskançlık şart, hiç kıskanmamak-kıskanılmamak çok kötü. İnsanın aşkını-heyecanını tazeler bu duygu.

Eşim beni kıskandığında onunla ilkkez elele tutuştuğumdaki gibi içimden elektrikler geçiyor kelebekler uçuşuyor sanki :)

Ben de onu kıskanırım,ona bakan gözleri oyarım :)

şahsen ben çok kıskancımdır ama karşı tarafa hiç belli etmem. çatlasam da başka bir bahane bulur kavga ederim çaktırmam asıl sebebini :) ama erkeğin kıskanmaması ilginç.

benimkide hiç kıskanmaz yada belli etmiyor bilemedim bunu gerektircek bişeyde olmadı zaten .sevmem kıskanç tipleri

Benimkide hiç kıskanmaz Arkadaşlarımla tatile gidiyorum 3 gün sonra dönücem desem gıkını çıkarmaz. Ama bunun sevmediğine yada sahiplenmediği anlamına getirmiyorum sadece çok güvendiğine yoruyorum ki kendisi de her zaman bir kahve dolusu erkeğin içine bıraksam bıraktığım gibi çekip çıkarırım seni der. O yüzden bence dert etme sana güvendiği için kıskanmıyordur :)

Valla ben bilmiyorum kiskanilip,kiskanilmadigimi. Kendisiyle pek gorusemiyoruz :) Hic oyle bi ortam da olmadı.
Dun bi yerden donerken yolda karsilastik mesela :)
Ula dedim bu benim herifin arabasi,plakası.
Zaten o da ula bu benim karinin arabasi, plakasi demis :KK45:

benimkide hiç kıskanmaz sinir oluyorum bu duruma
azıcık kıskanılmak güzel olurdu sanırım

BEndE üç yıllık evliyim hamileyim.calisiyordum isten ayrıldım.aynen eşim hiç kiskanmiyo.ilk zamanlar hosuma gidiyordu ama artık garipsiyorum sana güveniyorum diyor ondan kiskanmiyomus ama hic inandırıcı degil sonuçta çirkin değilim dikkat cekici biri olmasam da insan hic mi kiskanmaz ya.bazen telefonumda özellikle bişeyleri silmiyorum görsün diye hic bakmıyor bile :)

Ben de önceden karşımdaki erkeğin beni hem sahiplenmesini ve kıskanmasını beklerdim ama zamanla bu düşüncenim ataerkil düşünce kalıbından geldiğini hatta kendimi küçük düşürücü bir kabulleniş olduğunu anladım. O zamanlar bu benim canımı acıtıyordu gerçekten ciddi ciddi bunu O KADAR kafaya takardım ki...ben neden kıskalnılmıyorum, neden sakınılmıyorum, Zamanla bunun kendime güvenmediğimden kaynaklandığını anladım. Şimdiyse olaya daha farklı bakıyorum, bi kere böyle acizce bir beklentim yok. Elhamdülillah kendime güveniyorum, kimseciklerin beni kıskanıp sakınmak istemesine bir ihtiyacım yok kendi dünyamda kendime fazlası ile yetiyorum bunun için Allaha çok şükrediyorum. bunu zamanla gördüm ve zamanla kendimde düzelttim. Vakti zamnında bu ve buna benzer onlarca soru onlarca problem deneyimleyerek çözülüyor ve taşlar yerine oturyor. Kıskanılmak beklentisi benim en küçük kafaya taktığım bir sorundu ama buna benzer onca sorun vardı karşımda. Deneyimler tecrubeler aa bir de bakıyorsun yahu ne küçük bir sorunmuş bu böyle:KK58:

bende esımı kıskanmam ne dıye kıskanayım bende kendıme guvenıyorum yanlıs bırsey yaparsan sen kaybedersın hıcde oyle oturup ah ah vah vah da demem bilesin diyorum ki bilir.. yazık benımkıde boyle dusunuyor mudur acaba:KK53: o benı kıskanmaya kalksa hadi be deyıp gecıstırıyorum:KK45:

Ben de önceden karşımdaki erkeğin beni hem sahiplenmesini ve kıskanmasını beklerdim ama zamanla bu düşüncenim ataerkil düşünce kalıbından geldiğini hatta kendimi küçük düşürücü bir kabulleniş olduğunu anladım. O zamanlar bu benim canımı acıtıyordu gerçekten ciddi ciddi bunu O KADAR kafaya takardım ki...ben neden kıskalnılmıyorum, neden sakınılmıyorum, Zamanla bunun kendime güvenmediğimden kaynaklandığını anladım. Şimdiyse olaya daha farklı bakıyorum, bi kere böyle acizce bir beklentim yok. Elhamdülillah kendime güveniyorum, kimseciklerin beni kıskanıp sakınmak istemesine bir ihtiyacım yok kendi dünyamda kendime fazlası ile yetiyorum bunun için Allaha çok şükrediyorum. bunu zamanla gördüm ve zamanla kendimde düzelttim. Vakti zamnında bu ve buna benzer onlarca soru onlarca problem deneyimleyerek çözülüyor ve taşlar yerine oturyor. Kıskanılmak beklentisi benim en küçük kafaya taktığım bir sorundu ama buna benzer onca sorun vardı karşımda. Deneyimler tecrubeler aa bir de bakıyorsun yahu ne küçük bir sorunmuş bu böyle:KK58:

Tam da benim dusuncelerimi yazmissin arkadasim tebrik ederim seni. Malesef bizim toplumumuzda kiskanmak esittir sahiplenmek olarak goruluyor. Halbuki kiskanmak bir ozguven eksikligi belirtisidir. Ve karsidaki insana guvenmemektir. Konu sahibi bence cok sanslisin sana guvenen bir esin oldugu icin.

lafta benimkide kıskanmaz
kuzenim enişte narçicegiyle kursa yazılalım dedi
eşimin cevabı hayır gerek yok
gene başka bir kuzen enişte alışverişe gidelim mi dedi
eşim çabuk gidip oyalanmadan gelecekseniz
eşime annemlere gidiyorum desem baban alsın der
çocugu hastaneye götürüyüm desem
dikkat ett der
bazen bende bana güvenmedigini düşünüyorum
ne kadar garip degil mi
ama seninki normal

Ya valla bende nisanliyken esimi coooook kiskanirdim ama suan 3 senelik evliyim artik yok o eski kiskanclik napcak bsy yapsa aldatma gibi kendi kaybeder..
:KK31:

Back
X