Hiç komşum yok

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Ben demi sorun hiç komşum yok birbirlerine gidip beni çağırmıyor lar sebep ne olabilir

Şimdi konu sahibi komşum yok deyince yakın bir anım geldi aklıma

3 ay önce ev aldım daha yeni taşınmışken üst kattaki komşum elinde 1 çift çorapla zili çalıp müsait olup olmadığımı bile sormadan içeri girip tüm evi inceleyip gitti....

Ev hediyesi olarak çorapla gelindiğini içeriye buyur etmeden girildiğini ve evinin dip köşe gözetlendiğini görünce insan komşu falan istemiyor... Allahtan mesafeyi koydum da bir daha gelemedi

Özetle az insan çok huzur

Yani iyi bişey mi mahalle de oturuyorum ve 35 yaşındayım çocuk lıktan beri ben dışlandım ama bu iyi olarak döndü bana okula daha çok ilgilendim ve okudum memur oldum hemşire oldum ama onlar hiç bir şey olamadılar yinede kendi mi dışkandığım için çok mutsuz hissediyorum, isterdim gidip geleceğim yakınımda iyi insanlar olsun annem de öldü o kadar yalnızım ki, iş yerinde arkadaşlıklarda bi yere kdr maalesef, babam a ve özürlü amcam a bakıyorum diye kimse bana gelmiyor iyi niyetimin diyetini ödüyorum hep

Ben kendi isteğimle komşusuzum. Dışarıda ya da asansörde rastlarsam ayak üstü 2 kelime edecek kadar samimiyim hepsiyle. Dedikodu yok, lüzumlu Lüzumsuz çat kapı gelen yok, sınırlarımı aşan yok. Ohhh misss en güzeli
Olması gereken de bu bence. Çat kapı gelmeleri yok mu bir de🤦🏻‍♀️Ayy hiç sevmem. Konu sahibi bence dert açma başına böyle devam et

Back
X