• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi Anlam İfade Etmiyorum

Gerçekler olsun veya olmasın siz stajını bitirdiniz mi evet, mesleğiniz oldu mu evet, o halde şu andan itibaren hiçbir şey umrunuzda olmasın, iş yerinizdekilerin, arkadasınızın düşüncelerini rafa kaldırın üstü tozlanmak üzere.. Bu anın tadını çıkarın, tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim :KK9:
Cok tesekkur ederim:KK51: maalesef ulke sartlari icinde daha meslek sahibi olabilmis degilim ne zaman olurum muallak ama iyi dilekleriniz icin içten tesekkur ederim

Bazen soz konusu arkadas olunca insanin gozu objektif bakamiyorsun olaya o yuzden buraya yazdim baska goruslerle isin icyuzunu daha dogru gorebilmeyi

Yorumlardada yazmistim arkadasim normalde herkese heryerde lafini soyleyen biri oldugu icin soyledikleri gercek dusunceleri ve isin gercegininde bu oldugu fikrine kapıldım

Hic alakası yok.Ayrıca karşınızdaki kim olursa olsun ''sende kendini bişey sandın dimi'' diyorsa,onun aslında nasıl bir insan olduğunu görmeniz gerekirdi.Belkide kastı size değildir.Kendi özgüven sorunlarını ve acizliklerini milleti ezerek kırıp dökerek gizliyor olabilir.Ama kendinize bunu yaptırmayın.Çok ciddiyim.

Normalde arkadasimin dediklerine karsi acabam vardi ama burda okuduklarimdan sonra baska acabalar olustu begnimde

Acabaya hiç gerek yok o kadar açık ki aslında. Böyle çok insan var ne yazık.
Onun saçma sapan fikirlerini dinlemek yerine mesafeyi korumak sizin özgüveniniz açısından iyi olur.
Benim çalıştığım yere de yılda 20 ye yakın stajyer gelir 1 ay staj yaparlar. E bu çocuklar üniversite 3. Sınıf öğrencisi normalde ne paylaşabiliriz ki?
Ancak öyle olmuyor gelen her stajyer bir şekilde anı bırakıyor staj yaptığı yerde ve kesinlikle değersiz olarak görülmüyorlar merak etmeyin.

Hic alakası yok.Ayrıca karşınızdaki kim olursa olsun ''sende kendini bişey sandın dimi'' diyorsa,onun aslında nasıl bir insan olduğunu görmeniz gerekirdi.Belkide kastı size değildir.Kendi özgüven sorunlarını ve acizliklerini milleti ezerek kırıp dökerek gizliyor olabilir.Ama kendinize bunu yaptırmayın.Çok ciddiyim.
Zaten bu saatten sonra bazı seyleri gozden gecirmeyi dusunuyorum

Acabaya hiç gerek yok o kadar açık ki aslında. Böyle çok insan var ne yazık.
Onun saçma sapan fikirlerini dinlemek yerine mesafeyi korumak sizin özgüveniniz açısından iyi olur.
Benim çalıştığım yere de yılda 20 ye yakın stajyer gelir 1 ay staj yaparlar. E bu çocuklar üniversite 3. Sınıf öğrencisi normalde ne paylaşabiliriz ki?
Ancak öyle olmuyor gelen her stajyer bir şekilde anı bırakıyor staj yaptığı yerde ve kesinlikle değersiz olarak görülmüyorlar merak etmeyin.
Belki ilk adımlarım biraz zor olacak ama yavas yavasta olsa bazı seyler konusunda ilk adımlarımi atmayı gerekli cizgiyi cizmeyi dusunuyorum nasil yaparım bilmiyorum ama yapmam gerektiginin bilincindeyim en azından

Zaten bu saatten sonra bazı seyleri gozden gecirmeyi dusunuyorum

Evet lütfen.Kendinize olan saygınızı böyle ağzı bozuk ne dediğini bilmeyen kıskanç insanlara harcatmayın.Herşeyden önce siz bir bireysiniz.Belki insanlar sizin güler yüzünüzü çok sevdi iyi niyetinizi sevdi tatlı dilinizi sevdi güvenilir olduğunuzu düşünüp sıcak buldular sohbetinizi sevdiler.Neden olmasın olamaz mı yani? Ne eksiğiniz var? Eee stajyer olmak bunun neresinde sizi anlamsızlaştırıyor????? Zaten sevilip sevilmemenizin konumunuzla nasıllll birrr alakası olabilir ya. Ne kadar çirkin kalpli bi arkadaşınız varmış.Bu dobralık filan değil yani.Terbiyesizlik düpedüz. Ki böyle bi insanın söylediklerine ''olabilir miki'' dye düşünerek konu açmış olmanızdan anlıyorumki, o işyerindeki insanlar sizin iyi niyetinizi çok sevmiş.Bu yüzden sizinle görüşüyor. Bu kadarda net. Karşınızdaki insan size saygılı olmak zorunda böyle arkadaşlarınız olmasın. Ne kadar naif olduğunuz açtığınız konudan belli.Umarım bitirirsiniz arkadaşlığınızı.

bu arkadaş seni kıskanmıyor seni kendinden aşağı veya küçük görüyor ayrıca seni birazda fazla saf buluyor o yüzden devamlı seni iğneliyor aşağılıyor ve bundan mutlu olup besleniyor böyle insanlar var hayatta ne yazıkki

bu arkadaş seni kıskanmıyor seni kendinden aşağı veya küçük görüyor ayrıca seni birazda fazla saf buluyor o yüzden devamlı seni iğneliyor aşağılıyor ve bundan mutlu olup besleniyor böyle insanlar var hayatta ne yazıkki
Bu tip seyler aklıma gelmiyor degil ama insanlar neden boyle dusunurler aklım mantığım almıyor

Belki ilk adımlarım biraz zor olacak ama yavas yavasta olsa bazı seyler konusunda ilk adımlarımi atmayı gerekli cizgiyi cizmeyi dusunuyorum nasil yaparım bilmiyorum ama yapmam gerektiginin bilincindeyim en azından

Birden olmaması daha iyi zaten.
Dikkatli incelerseniz davranışlarını arkadaşlığınızı kestiğinizde aklınızda hiç acaba kalmaz.
Bende vardı böyle bir arkadaş (?)
Kendimi iyi hissettiğim ya da yeterli gördüpüm hemen her konuda yıkıcı eleştiriler yapardı. Buna rağmen kötü durumda olduğumda, kendime acıdığımda ya da fiziksel olarak bakımsız durumda olduğunda hiç ses çıkarmazdı. Böyle daha iyisin bence derdi.
Gülmek sana yakışmıyor, böyle makyajlı dolaşırsan aranıyor gibi görünürsün veya işin iç yüzünü bilmediğin için yaparım sanıyorsun derdi.
Başarısız olduğumda canın sağılsun herkes başarılı olacak diye bir şey yok derken başaru göaterdiğim herhangi bir konu olduğunda ya aman herkes yapar bunu ya da talihin rast gitmiş der ya da tamamen yorumsuz kalırdı.
İşin kötü tarafı sözlerine itimat ederdim. Makyajlıyken aranıyor gibi hissedip, bir şeyin üstesinden geldiğimde bu önemli değil herkes yapabilir demeye başladım.
Kendime olan özgüvenimi ağır ağır yok etti.
Sonra anladım neyin ne olduğunu. Şimdi eleştirirse doğru yolda olduğumu susarsa bir şekilde onu memnun edecek ama beni sevindirmeyecek şeyler yaptığımı biliyorum.
Çok şükür ki aramızda kilometreler var. Ulaşıp yıkamıyor eskisi gibi.
Siz de yıktırmayın kendinizi.

Birden olmaması daha iyi zaten.
Dikkatli incelerseniz davranışlarını arkadaşlığınızı kestiğinizde aklınızda hiç acaba kalmaz.
Bende vardı böyle bir arkadaş (?)
Kendimi iyi hissettiğim ya da yeterli gördüpüm hemen her konuda yıkıcı eleştiriler yapardı. Buna rağmen kötü durumda olduğumda, kendime acıdığımda ya da fiziksel olarak bakımsız durumda olduğunda hiç ses çıkarmazdı. Böyle daha iyisin bence derdi.
Gülmek sana yakışmıyor, böyle makyajlı dolaşırsan aranıyor gibi görünürsün veya işin iç yüzünü bilmediğin için yaparım sanıyorsun derdi.
Başarısız olduğumda canın sağılsun herkes başarılı olacak diye bir şey yok derken başaru göaterdiğim herhangi bir konu olduğunda ya aman herkes yapar bunu ya da talihin rast gitmiş der ya da tamamen yorumsuz kalırdı.
İşin kötü tarafı sözlerine itimat ederdim. Makyajlıyken aranıyor gibi hissedip, bir şeyin üstesinden geldiğimde bu önemli değil herkes yapabilir demeye başladım.
Kendime olan özgüvenimi ağır ağır yok etti.
Sonra anladım neyin ne olduğunu. Şimdi eleştirirse doğru yolda olduğumu susarsa bir şekilde onu memnun edecek ama beni sevindirmeyecek şeyler yaptığımı biliyorum.
Çok şükür ki aramızda kilometreler var. Ulaşıp yıkamıyor eskisi gibi.
Siz de yıktırmayın kendinizi.
Zaten bizim aramızda da kilometreler var ama cok sık telefonda gorusuruz gerci bendede hata var ona bu primi ben vermisim ki bu kadar rahat davranabiliyor ama konudada yazdim ya bircok kotu zamanimda yanimda gordugum icin bu tarz seyler hic gelmedi aklima

Belkide herseyi ben bilirim yaklasimiyla davrandigi icin sonuc boyle oluyor ama sonucta incinip dokulen ben oluyorum

ona neymiş demekki o öyle yakınlık görememiş ki kıskançlıktan çatlamış. mesela ben yazın 6 hafta staj yaptım bu süre içerisinde yeri geldi ayak işide yaptım yeri geldi normal işte ama giderken çaycısından tut müdüre kadr hepsi keşke gitmesen diye sarılarak uğurladı beni. halen arada sırada ınst. vs görüşürüm staj yaptığım yerde yanında oldğm bayanla. yorumlaşırız vs. kişilik meselesi bu cnm. onlarca stajyer gelip gitse de hepsi çok farklı

ona neymiş demekki o öyle yakınlık görememiş ki kıskançlıktan çatlamış. mesela ben yazın 6 hafta staj yaptım bu süre içerisinde yeri geldi ayak işide yaptım yeri geldi normal işte ama giderken çaycısından tut müdüre kadr hepsi keşke gitmesen diye sarılarak uğurladı beni. halen arada sırada ınst. vs görüşürüm staj yaptığım yerde yanında oldğm bayanla. yorumlaşırız vs. kişilik meselesi bu cnm. onlarca stajyer gelip gitse de hepsi çok farklı
Benimde ilk zamanlarda birimlerim degisiyordu ilk birimlerimdekilerle sadece gorunce selamlasiyordum o kadar ama son birimde sahiden yakınlik gordum ve 3 haftanin her gunu hafızamda en guzel gunlerimin arasindadir diyebilirim hani hicbiriyle oyle telefonla arayip muhabbet edecek kadar bir yakinligimiz olmadi( cigu erkek oldugu icinde mesafeli bi yakınlik soz konusuydu) ama son birimime gitsem sıcaklıkla karsilanacagima inaniyordum (arkadasimin soylediklerinden sonra icime bir suphe olustu) ugurlarlarken dahi yine gel sıkıldikca ugra gelmek icin illa staja gerk yok bizler buradayiz diyenler oldu cikarken orda bir acik kapim vardi diye dusunuyorum ama simdi aklım kalbim hep acabalarla dolu acaba gidersem nasil karsilanirim diye

Benimde ilk zamanlarda birimlerim degisiyordu ilk birimlerimdekilerle sadece gorunce selamlasiyordum o kadar ama son birimde sahiden yakınlik gordum ve 3 haftanin her gunu hafızamda en guzel gunlerimin arasindadir diyebilirim hani hicbiriyle oyle telefonla arayip muhabbet edecek kadar bir yakinligimiz olmadi( cigu erkek oldugu icinde mesafeli bi yakınlik soz konusuydu) ama son birimime gitsem sıcaklıkla karsilanacagima inaniyordum (arkadasimin soylediklerinden sonra icime bir suphe olustu) ugurlarlarken dahi yine gel sıkıldikca ugra gelmek icin illa staja gerk yok bizler buradayiz diyenler oldu cikarken orda bir acik kapim vardi diye dusunuyorum ama simdi aklım kalbim hep acabalarla dolu acaba gidersem nasil karsilanirim diye
bakma cnm sen o arkadaşına fesatlık yapmış o belli

Kendini ezdirme kimseye. Bak ne güzel konu açmışsın akıl verenlerin var. Benimde böyle bir arkadaşım vardı görüşmüyorum mutluyum. üstelik en yakın arkadaşımdı. iyi not beklentim olurdu sen o kadar zeki misin derdi bana. yol ver gitsin. stajyersin diye amele muamelesi yapmaya hakkı yok. Baya iyi kıskanıyormuş yalnız işyerindeki samimiyetini. kudurmuş

Baslik belki alakasız oldu ama ne yazacagimi bilmedim belki buda dert mi diyeceksiniz dert mi degil mi bilmiyorum ama içimi acıttı

Arkadaslar daha onceden bi iki konumda staj yaptigimi zaten yazmistim ve stajım bitti sonunda stajımin bittikten sonra arkadasimla gorustum ( bi iki konuda bu arkadasimin staj yaptigim icin olumsuz konustunu insanların koca bulmak icin staj yaptigimi dusuneceklerini vs soylemisti bir cok yorumda o arkadasimla yolumu ayırmam soylenmisti ama arkadas iste kırsada incitsede )

Iste nasıl gecti dedi son gun vs bende cok guzel gecti falan dedim bi kac kisiyle cok samimi olmasamda cok iyi anlasip kaynastigim insanlar oldu birim degistirecegim zaman gitme iste baska yerde sıkılırsın falan diyenler bana bazı konularda yol gosterenler oldu lafı cok uzatmayayim ama sahiden gittigim gercekten uzuldugunu hissettiklerim (yada ben oyle zannetmisim) iste sıkıldıkca gel bizi gormeye falan diyenler oldu (sonucta oranin bir is yeri oldugunun farkindayim ve oyle ha bire gidip gelme gibi dusuncelerimde yoktu)

Iste arkadasımla konusurken iyi bitirdigimi vs iste bizi ziyaretede gel dediklerini falan anlattim

Arkadasımda bana ben senin yerinde olsam gitmem ve gitmenide tafsiye etmiyorum sonucta sen onlar için HİÇ BIR ANLAM İFADE ETMIYORSUN sonucta alt tarafı stajersin senin gibi niceleri gelip geciyor oradan eşimin iş yerinden hergun onlarcası gidip geliyor hicbirinin adı dahi hatırlanmıyor sen orda bir calisan degilsin ki yarın birgün gidince seni umursamayacaklar bile kırılacaksın falan dedi

Son gun beni kahvaltıya davet eden yada disarıya cıkalım diyen arkadaslar oldu ordan laf acilınca sende kendini bisey zannettin degil mi falan gibisinden seyler soyledi

Birde bigun is yaparken konusuyorduk ayak islerini sana mi yaptiriyorlar dedi bende yok sahiden isim yerim cok iyi bir cok stajerden cok iyiyim hatta bazen ben yorulmayayim diye isler icin kalsın sonra halledilir falan derler bu konularda aciklama yapinca bana dediki sonucta sen diger stajerlerle yasit degilsin (yaşım 27 bu arada)belki su zamana kadar senin yasitin hicbir stajer gelmedi gelmeyecekte yani bu yastaki birine kalkip is buyuracak degiller ya falan dedi

Sonrasindada belki kırilirsin ama ben gercekciyim bence sende bazi seylere bu acidan bak falan dedi

Belki tuhaf gelecek ama ben bu duyduklarima cok uzuldum cunku ordaki bazi kisiler benim icin cok degerliydi

Benim merak ettigim sey sahiden is yerlerinize gelwn stajerler yada kısa dönemli calisanlar sizin icin hicbir anlam ifade etmiyor mu sahiden arkadasimin dedigi gibi mi

Bu arkadasimi bir cok konuda sıkıntılı anımda yanimda buldugum için benim kotulugumu istemez diye dusunuyorum söyledikleri cok agir gelsede acaba dogru olan bu mu arkadasimin soylediklerimi diye dusunmeden edemiyorum
KISKANÇ:KK11:arkadaçın seni hiç
Çekemiyor canım o ne iş yapıyor.

Back
X