• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç mi büro ya eleman arayan yok :(

gamzeleyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
150
8
96
39
İstanbul
arkdaşlar ben dedigim gibi mali müşavirlik okuyorum ...
Ve suan bi alışveriş merkezinin ön muhasebesini tutuyorum ama memnun degilim bir sene oldu ...
Cıkmak istiyorum ama bir mali müşvir yada muhasebe bürosunda yetişmek üzere iş arıyorum yok ya bulamadım bir türlü ...... Aranızda yardımcı olan falan varmı

kriz yüzünden milyonlarca kişi işten çıktı...millet işçi almıyor çıkarıyor..sanırım bir süre daha sabretmen lazım şekerim

sinir hastası oldum ya buradaki insanlarda bi garip patronumun bir süür magazası var .. Ve buradaki biriyle evli hatta ikiside evli oldugu halde ilişki yasadıgı biri var ama tam bir bos insan kadın bir de pis ki anlatamam... Duramıyoruma rtık midem kaldırmıyorum h... Bana dokamıyr am herkese kötü davranıp hep dedi kodu yapıyor dedikoduları duduyorum kavga ediyorum hayır diyor iyicce deli ediyoır beni .. Ben sorumluyum diye dolaşıyor burda.. Cok disiplinsiz bir yer eli kez söyledim patronuma belkide .. Onunla aynı yerde calışmam diye rica ettiginden bu güne kadar durdum ama artık pes............

güzelim bu zamanda iş bulmak zor.hele hele kriz ortamında daha zor..ya herşeyi göze alıp çıkacaksın , yada bir süre daha devam edeceksin...bir de ist da imişsin..gazetede vardır büro için muh elemanı arayan..tek tük de olsa :)

Yok acık ögretimden maliye okuyorum o yüzden büroda iş arıyorum .. Acıkcası önmuhasebe yapıyorum ve asgari ücret alıyorum cok dengesiz bir iş yeri işe göre degil insanına göre veriyorlar parayı

Yok acık ögretimden maliye okuyorum o yüzden büroda iş arıyorum .. Acıkcası önmuhasebe yapıyorum ve asgari ücret alıyorum cok dengesiz bir iş yeri işe göre degil insanına göre veriyorlar parayı

mali müşavrilik okuyorum deyince, sınavı geçtin de staj yapıyosun sandım.
ben bankacıydım istifa ettim, mali müşavirlik için.
dosya açtırdım, martta staja başlama sınavına giricem.
ne kadar zor bir sınav ya, deli gibi ders çalışmam gerekiyor.
neyse geleyim sadede,
biraz araştırdım da bürolarda stajyeri potansiyel tehlike olarak görüyorlar.
çok bişey öğretmek istemiyorlar, müşterilerini çalarız diye.
sınavı kazanırsam bir büroda staj yeri aramam gerekecek ki,
zor görünüyor.
bulabilirmiyim acaba diye kariyerden ilanlara bakmıştım ama cıkk:çok üzgünüm:
inşaallah bulabilirsin canım ya.

mali müşavrilik okuyorum deyince, sınavı geçtin de staj yapıyosun sandım.
ben bankacıydım istifa ettim, mali müşavirlik için.
dosya açtırdım, martta staja başlama sınavına giricem.
ne kadar zor bir sınav ya, deli gibi ders çalışmam gerekiyor.
neyse geleyim sadede,
biraz araştırdım da bürolarda stajyeri potansiyel tehlike olarak görüyorlar.
çok bişey öğretmek istemiyorlar, müşterilerini çalarız diye.
sınavı kazanırsam bir büroda staj yeri aramam gerekecek ki,
zor görünüyor.
bulabilirmiyim acaba diye kariyerden ilanlara bakmıştım ama cıkk:çok üzgünüm:
inşaallah bulabilirsin canım ya.

sen bilirsin de bence hata yapmışsın..bankada açlışsaydın keşke..şimdi sınava girecen..dünyanın parasını yatıracan..az boz da bir para değil..milyarlar...kazanıp kazanmayacağın belli değil..staj yeri bulacan...bulamama ihtimalin çok fazla...yandı gülüm keten helva.....

sen bilirsin de bence hata yapmışsın..bankada açlışsaydın keşke..şimdi sınava girecen..dünyanın parasını yatıracan..az boz da bir para değil..milyarlar...kazanıp kazanmayacağın belli değil..staj yeri bulacan...bulamama ihtimalin çok fazla...yandı gülüm keten helva.....

canım 1,5 civarı gitti tabi de,
banka benim için daha belirsiz bir gelecekti.
ayrıca bu kriz ortamında Türkiyede biçok banka kapanacak diye düşünüyorum.
şöyle anlatayım banka bana göre değildi.
bazen 12-13 saat şubedeydim, evlendikten sonra hayat çok zor olacaktı bu bir.
her zaman hayalim kendime ait bir işim olmasıydı, kendi patronum olmaktı.
annem çalıştığı için kendim yaşadığım için çocuklarıma bakıcının bakmasını istemiyorum bu iki.
bide çok aktif bir çalışma hayatı düşünmüyorum.
keten helvanın yanmaması için çaba sarfedicem.
daha yaşım genç, bi şekilde yaparım inşaallah.
tabiki korkuyorum ama bankacı olarak emekli olmak daha korkunç geliyor bana.

Back
X