Canım benim yaşın daha o kadar küçükki, karşındaki insanın seni kendi istediği ölçütlere sokmasına, seni istemediğin şekle sokmasına asla izin verme, şimdi ben her ne kadar bunları desem de sen bana tuzun kuru tabi rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama ne yazıkki böyle, daha lisedesin, annenle konuş, onunla dertleş derim ben. O kadar iyi gelecek ki inanamayacaksın. Ben zamanında öyle büyük hata yapmışımki annemle bu konuları konuşmayarak, utanarak. Bunlar hemen hemen herkesin başından geçen şeyler, en güzeli sana hiçbir zaman sırtını dönmeyecek koşulsuz sevecek olan annene bu konuları açmak. O seni en iyi şekilde tanıyan, en doğru yolu gösterecek insan. Asla ama asla seni kendi değerlerine göre değiştirmeye çalışacak insanlara da müsamaha gösterme, karşısında yalvarma, kendini küçültme. En güzel yılların. Daha sonradan bu muymuş diyeceğin insan için kendini heder etme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir ki şuan senin önünde geleceğini şekillendirmen gereken daha önemli konulara yönelmen gereken yıllar var. Umarım gönlünce olur herşey, çok mutlu olursun.