Hic mi değişmez sonuç.. Hep biz mi üzülüp, ağlayacağız?

dancsto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
15
0
36
İçel Mersin
Öncelikle merhaba :) Daha yeni katıldım buraya hatta şans eseri farkettim burayı ama iyiki farkettim ciddi anlamda çok fazla sey ögrendim buradan..

Sonuç olarak sanırım hepimiz aynı dertlerdeyiz. Çoğu kız gibi bende 3 yıllık sevgilim tarafından 1 ay önce terk edildim. Kendimi çok zor toparladım daha dogrusu hala toparlama cabasındayım. Arkadaşlarımla zaman geçiriyorum filan ama yanlız kaldıgım her an sürekli o geliyo aklıma. Üstelik terk edildim yani şaka gibi 3 yıl boyunca seni asla bırakmam herşeyimsin diyen kişi beni 1 hafta içinde oldu bittiye getirip bıraktı.

İlk 2 yıl çok güzeldi aslında sürekli o arkamdan koşardı sürekli o çabalardı ama 1 yıl da değişti her şey bi anda tüm roller tersine döndü sürekli canım cicim diyen gözünün içine bakan çabalayan ben oldum hatta benden 2 kere ayrıldı 2 kere de peşinden koşup geri getirdim onu ama bu sonuncusu çok kötüydü sevgim azaldı istemiyorum seni zorlama unutursun alışırsın dedi. Şok geçirdim resmen birde devam ettim yalvarmaya nolur sensiz yaşayamamlara filan.. Gurursuz gibi hissediyorum kendimi hem terkedildim hem yalvardım 1 aydır ses yok zaten.

Beklemiyorum dönmesini ama okuduklarım hep 3 ay 6 ay sonra pişman oluyorlar şeklinde.Kötüyüm ama herkese iyi gözüküyorum ama içim acıyo..Nasıl geçecek bu.. :(

Birde ben 12. sınıfım 9 dan beri cıkıyorduk ve okulunu da değiştirdi.. Bunada alışmam zor olacak sanırım lise aşkları unutursun filan diyorlar ama 3 yıldır söylediklerine o kadar inandım farketmeden ona o kadar baglandım ki ondan başka biriyle birşeyler yaşayacagımı düşünemiyorum

Birde ben 12. sınıfım 9 dan beri cıkıyorduk ve okulunu da değiştirdi.. Bunada alışmam zor olacak sanırım lise aşkları unutursun filan diyorlar ama 3 yıldır söylediklerine o kadar inandım farketmeden ona o kadar baglandım ki ondan başka biriyle birşeyler yaşayacagımı düşünemiyorum

canım sence nolmus olabılır ben ınanmıyorum kac yıldır seven ınsan noldu da bırden sevgısı azaldı yanı bır de sana karsı davranısları degısmımsydı son zamanlarda sogumus ya da uzaklasmısmıydı

canım sence nolmus olabılır ben ınanmıyorum kac yıldır seven ınsan noldu da bırden sevgısı azaldı yanı bır de sana karsı davranısları degısmımsydı son zamanlarda sogumus ya da uzaklasmısmıydı

evet son 1 aydır soguktu hep bende ailesel sorunlar filan diye cok sey yapmamıstım daha iyi davranmaya filan baslamıstım.. Belliydi zaten bitecegi ama ben hiç inanmak istemiyordum gerçekleşmesine izin vermek de istemiyordum bi anda oldu bitti gercekten 1 ay geçti ama hala inanmakta zorlanıyorum. Napsam bilmiyorum

Keşke yalvarmasaydın canım ya..seni cepte bilmesi içini rahatlatıyor.neden böyle oldu peki,onu çok mu sıktın,sevginle mi bunalttın..başkası olabilir mi?bunu en iyi sen hissedersin..bu çocuk belli ki bir şeylerden sıkılmış,sence neydi onu sıkan,şımarttın galiba biraz hı:25:

Keşke yalvarmasaydın canım ya..seni cepte bilmesi içini rahatlatıyor.neden böyle oldu peki,onu çok mu sıktın,sevginle mi bunalttın..başkası olabilir mi?bunu en iyi sen hissedersin..bu çocuk belli ki bir şeylerden sıkılmış,sence neydi onu sıkan,şımarttın galiba biraz hı:25:

Ya sadece son zamanlarda biraz daha fazla ilgi gosteriyordum sanirim simardi. Baskasi olmasini hic beklemiyorum yani artik hissettigim hicbir seyden emin olamiyorum ama 2 yilin hatrina beni baskasi icin birakmaz bence. Umarim oyle birsey degildir yani umarim

Canım benim yaşın daha o kadar küçükki, karşındaki insanın seni kendi istediği ölçütlere sokmasına, seni istemediğin şekle sokmasına asla izin verme, şimdi ben her ne kadar bunları desem de sen bana tuzun kuru tabi rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama ne yazıkki böyle, daha lisedesin, annenle konuş, onunla dertleş. O kadar iyi gelecek ki inanamayacaksın. Ben zamanında öyle büyük hata yapmışımki annemle bu konuları konuşmayarak, utanarak. Bunlar hemen hemen herkesin başından geçen şeyler, en güzeli sana hiçbir zaman sırtını dönmeyecek koşulsuz sevecek olan annene bu konuları açmak. O seni en iyi şekilde tanıyan, en doğru yolu gösterecek insan. Asla ama asla seni kendi değerlerine göre değiştirmeye çalışacak insanlara da müsamaha gösterme, karşısında yalvarma, kendini küçültme. En güzel yılların. Daha sonradan bu muymuş diyeceğin insan için kendini heder etme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir ki şuan senin önünde geleceğini şekillendirmen gereken daha önemli konulara yönelmen gereken yıllar var. Umarım gönlünce olur herşey, çok mutlu olursun.:3:

Canım benim yaşın daha o kadar küçükki, karşındaki insanın seni kendi istediği ölçütlere sokmasına, seni istemediğin şekle sokmasına asla izin verme, şimdi ben her ne kadar bunları desem de sen bana tuzun kuru tabi rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama ne yazıkki böyle, daha lisedesin, annenle konuş, onunla dertleş. O kadar iyi gelecek ki inanamayacaksın. Ben zamanında öyle büyük hata yapmışımki annemle bu konuları konuşmayarak, utanarak. Bunlar hemen hemen herkesin başından geçen şeyler, en güzeli sana hiçbir zaman sırtını dönmeyecek koşulsuz sevecek olan annene bu konuları açmak. O seni en iyi şekilde tanıyan, en doğru yolu gösterecek insan. Asla ama asla seni kendi değerlerine göre değiştirmeye çalışacak insanlara da müsamaha gösterme, karşısında yalvarma, kendini küçültme. En güzel yılların. Daha sonradan bu muymuş diyeceğin insan için kendini heder etme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir ki şuan senin önünde geleceğini şekillendirmen gereken daha önemli konulara yönelmen gereken yıllar var. Umarım gönlünce olur herşey, çok mutlu olursun. :3:

Canım benim yaşın daha o kadar küçükki, karşındaki insanın seni kendi istediği ölçütlere sokmasına, seni istemediğin şekle sokmasına asla izin verme, şimdi ben her ne kadar bunları desem de sen bana tuzun kuru tabi rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama ne yazıkki böyle, daha lisedesin, annenle konuş, onunla dertleş. O kadar iyi gelecek ki inanamayacaksın. Ben zamanında öyle büyük hata yapmışımki annemle bu konuları konuşmayarak, utanarak. Bunlar hemen hemen herkesin başından geçen şeyler, en güzeli sana hiçbir zaman sırtını dönmeyecek koşulsuz sevecek olan annene bu konuları açmak. O seni en iyi şekilde tanıyan, en doğru yolu gösterecek insan. Asla ama asla seni kendi değerlerine göre değiştirmeye çalışacak insanlara da müsamaha gösterme, karşısında yalvarma, kendini küçültme. En güzel yılların. Daha sonradan bu muymuş diyeceğin insan için kendini heder etme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir ki şuan senin önünde geleceğini şekillendirmen gereken daha önemli konulara yönelmen gereken yıllar var. Umarım gönlünce olur herşey, çok mutlu olursun. :3:

Canım benim yaşın daha o kadar küçükki, karşındaki insanın seni kendi istediği ölçütlere sokmasına, seni istemediğin şekle sokmasına asla izin verme, şimdi ben her ne kadar bunları desem de sen bana tuzun kuru tabi rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama ne yazıkki böyle, daha lisedesin, annenle konuş, onunla dertleş derim ben. O kadar iyi gelecek ki inanamayacaksın. Ben zamanında öyle büyük hata yapmışımki annemle bu konuları konuşmayarak, utanarak. Bunlar hemen hemen herkesin başından geçen şeyler, en güzeli sana hiçbir zaman sırtını dönmeyecek koşulsuz sevecek olan annene bu konuları açmak. O seni en iyi şekilde tanıyan, en doğru yolu gösterecek insan. Asla ama asla seni kendi değerlerine göre değiştirmeye çalışacak insanlara da müsamaha gösterme, karşısında yalvarma, kendini küçültme. En güzel yılların. Daha sonradan bu muymuş diyeceğin insan için kendini heder etme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir ki şuan senin önünde geleceğini şekillendirmen gereken daha önemli konulara yönelmen gereken yıllar var. Umarım gönlünce olur herşey, çok mutlu olursun. :3:

Canım benim yaşın daha o kadar küçükki, karşındaki insanın seni kendi istediği ölçütlere sokmasına, seni istemediğin şekle sokmasına asla izin verme, şimdi ben her ne kadar bunları desem de sen bana tuzun kuru tabi rahat konuşuyorsun diyebilirsin ama ne yazıkki böyle, daha lisedesin, annenle konuş, onunla dertleş derim ben. O kadar iyi gelecek ki inanamayacaksın. Ben zamanında öyle büyük hata yapmışımki annemle bu konuları konuşmayarak, utanarak. Bunlar hemen hemen herkesin başından geçen şeyler, en güzeli sana hiçbir zaman sırtını dönmeyecek koşulsuz sevecek olan annene bu konuları açmak. O seni en iyi şekilde tanıyan, en doğru yolu gösterecek insan. Asla ama asla seni kendi değerlerine göre değiştirmeye çalışacak insanlara da müsamaha gösterme, karşısında yalvarma, kendini küçültme. En güzel yılların. Daha sonradan bu muymuş diyeceğin insan için kendini heder etme. Hiçkimse vazgeçilmez değildir ki şuan senin önünde geleceğini şekillendirmen gereken daha önemli konulara yönelmen gereken yıllar var. Umarım gönlünce olur herşey, çok mutlu olursun. :3:

Boyle seyler duymak beni gercekten cok rahatlatiyo zamaninizi ayirip bana bunlari yazdiginiz icin gercekten cok ama cok tesekkur ederim. Aslinda bazi seylerin farkindayim hayatta daha onemli seyler oldugunu daha boyle seyler icin kucuk oldugumu biliyorum ama duygularim beni bazen hapsediyo o zaman bu duruma dayanamiyorum. Birinin karsisinda kucuk dusmek, yalvarmak yapmak isteyecegim en son seyler ama o an oyle olmadi iste.. O an sadece gitmesine nasil olursa olsun engel olmak istedim ama unutursun alisirsin deyip gitti iste..

2 ay sonra sinava girecem farkindayim artik sanirim herseyi bi yana birakip sinava odaklanmaliyim cunku 1 aydir kendimi yedim yedim bitirdim. Cok tesekkur ederim umarim bu dediklerinizi her uzuldugumde aklima getirir duzelirim

Back
X