- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
çok garip değilmi deli gibi seviyoruz sevildiğimizden de eminiz nasıl bi duygu olduğunu bi türlü çözemiyoruz![]()
senin ilişkin ne kadar süredir devam ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok garip değilmi deli gibi seviyoruz sevildiğimizden de eminiz nasıl bi duygu olduğunu bi türlü çözemiyoruz![]()
sanırım böyle bir topiğe ihtiyacım vardı...
bazen gerçekten dertleri okuya okuya kendi ilişkimde kusur arar olduğumu hissediyorum..
sürekli bir erkeklere güvenmeyin yorumları, her şeye şüpheci yaklaşımlar falan..
isyan edesim vardı benim de, hiç mi ilişkisi güzel olan yok doğru dürüst sabredin diyen yok...
ne demiş Oğuz ATAY;
"iyi geçinmek iki kişinin kusursuz olmasıyla değil,
birbirlerinin kusurlarını hoş görmesiyle olur! "
öyle de doğru demiş ki, elbette ki oluyor hatalar ama ne oluyor, geçinmeye gönlüm var diyorsun, sevgimiz ve saygımız var diyorsun şükredip atlatıyorsun...
mutluyum bende her şeye rağmen..
varlığına şükrettiğim ve beni hala heyecanlandırmayı başaran bir sevgilim var![]()
senin ilişkin ne kadar süredir devam ediyor
Bende varımm :) kızlar benimde 6 yıllık bi ilişkim var tek sorunsa ilşkiye ta lisede başlamamız ve üniyi daha bu sene bitirio olmamızuzun ilişkisi olanlar beni anlar bi süre sonra artık sonuçlansın istiyorsun ama iş askerlik gibi sorunlar yakanı bırakmıyor insallah direk atanırda daha fazla beklemek zorunda kalmayıız
![]()
Bende varımm :) kızlar benimde 6 yıllık bi ilişkim var tek sorunsa ilşkiye ta lisede başlamamız ve üniyi daha bu sene bitirio olmamızuzun ilişkisi olanlar beni anlar bi süre sonra artık sonuçlansın istiyorsun ama iş askerlik gibi sorunlar yakanı bırakmıyor insallah direk atanırda daha fazla beklemek zorunda kalmayıız
![]()
Varr Allaha şükür 23 yılı bitirdik.Öyle hergün mutlululuk yada mutsuzuk diye bir şey yok acısıyla tatlısıyla hayat akıp gidiyor.Ufak tefek kırgınlıklar küsüp barışmalar hayata dahil olan şeyler.Önemli değil.Ama buradaki mutsuzlukların çoğu ihanet ve şiddet .Bunlar olduğu halde sürüp giden şeyin adıda bence ne birliktelik ne evlilik mecburiyetten birbirine katlanma.
katılıyorum sana
aldatanlar aldatılanlar yalanlar çekişmeler...
dönüp kendime bakıyorum
acaba bende de sorun olabilir mi diye
kesinlikle sizi anlıyorum...
bizde liseden beri birlikteyiz ve daha bizim üniversiteler bitmedi..
o kadar istiyorum ki, bir bitse her şey de sıra evliliğe gelse...
bu arada inşallah ataması hemen gerçekleşir de daha fazla beklemezsiniz![]()
tatlım bizimde bu sene bitiyor inşallah yaa çok istiyorummmve bende seni çok iyi anlıyorum bekleyenlerin hepsi bi an evvel kavuşur inş
![]()
canım kafamı kurcalayan sorular var
biz henüz çok yeniyiz
6 yıl uzun bir süre
ne gibi sorunlar oldu
kolay aştınız mı
canım uzun ilişkisi olupta sorun yaşamıyorum diyen yalan söler bence elbette oluyor sorunlar kavgalar öle anlara geliosunki ne bitirmeyi göze alabiliorsun nede deewam ettrmeyi ama çok şükür aşılmıycak sorunlarımız olmadı klasik sorunlar ksıkançlk vay sen gittinde bana niye haber vermedn gibi. heleki lisede niye geç cevap attın die bile kavga ediyorduk şimdi çok gülüyorum o hallerimesevgi olunca sorunlar aşılıyor yani tabi sorun büyük olmadığı müddetçe
bizimde 5 gündür hiç sorunumuz yok çünkü 5 gündür aramıyor :)
amin diyorum içtenlikle, inşallah...
bir süre sonra gerçekten ayrı evlere gitmek insanı sıkıyor..
istemiyorum resmen yanından ayrılıp da kendi evime girmeyi![]()
tabii bazen bu evrelerde oluyor, olmuyor değil...
daha fazla uzamaz umarım bu küslük![]()