hiç mi mutlu olan ilişkisi güzel giden birisi yok ??

Sen yaz kuzum yaz akıllar ver bize ne de olsa evli olmak tecrübeli olmak demek. :21:
Evet öyle yazmış arkadaşımız ama sadece dertlerin yazıldığı yer değil ki burası.
Tamam çok üzücü şeyler yaşıyorlar ama bizde robot değiliz zamanında belki de daha beterlerini yaşadık ama hayat devam ediyor ne yazık ki :50:

aynenn ağlamadığım gün yoktu..aayy ne salakmışım yaa..:53:
şimdiki aklım olsa varyaaa.. neler yapmazdım..bırak bağlanmayı parmağımda oynatırdım kendini bi halt sanan kişileri.. :52:

çokda tecrübeli sayılmam tatlım yaa..daha yeni evliyim..
ama ne sormak isterseniz ben burdayımm..iş yerinde pek işim gücüm olmuyo buraya sarıyorum..her zamn beklerim :51:

aynenn ağlamadığım gün yoktu..aayy ne salakmışım yaa..:53:
şimdiki aklım olsa varyaaa.. neler yapmazdım..bırak bağlanmayı parmağımda oynatırdım kendini bi halt sanan kişileri.. :52:

çokda tecrübeli sayılmam tatlım yaa..daha yeni evliyim..
ama ne sormak isterseniz ben burdayımm..iş yerinde pek işim gücüm olmuyo buraya sarıyorum..her zamn beklerim :51:

Aynen şirkette iş olmayınca sarıyorum buraya :37: Maksat iş yapıyor gözüksün :27:
Bende üzüldüğüm ağladığım günlere şimdi gülüyorum.Ne saçma insanlar için dökmüşüm inci tanelerimi salak gülçin :52:

Son düzenleme:
Aynen şirkette iş olmayınca sarıyorum buraya :37: Maksat iş yapıyor gözüksün :27:
Bende üzüldüğüm ağladığım günlere şimdi gülüyorum.Ne saçma insanlar için dökmüşüm inci tanelerimi salak gülçin :52:

aaaa gülçincim adını deşifre ettnnn :52: :52:
kızcağızın konusunuda işgal ettik..keniside yook..heyy konu sahibi konuna sahip çıkmalısınn :52:

Son düzenleme:

2. üniversitesi canım. ilk okuduğu bölüm pek gelecek vaadeden birşey değil
makine müh. okuyor şimdi.ama haklısın dediğin gibi ilk seferde bu bölümü tuttursaydı ne güzel olurdu :50:

hıı anladım canım benim bi an önce geçsin inş :24: sorma benim bölümde bişey vaadetmio okuyorumda ne olcagımı bende bilmiyorum :52: :37:

bende aynı şeyleri düşünüyorum zoruma gidiyo eve gitmek onun yanında olmak varken diye düşünüyorum :) ama bizimki biraz sürecek gibi inşallah 2014 yaz gibi uzun süre gibi geliyo ama kesin göz açıp kapayıncaya kadar geçecek :)

herşey yolunda giderse bizde 2014 yaz düşünüyoruz canım:16: tabi umarım gider bide atanamazsa bi sene daha uzar:43:

Allah mutluluğunuzu daim ettirsin kızlar, kalplerinize göre en güzelini verir. zor sınavlardan geçirmesin, geçirirse de başaranlardan olmayı nasip etsin, hep dua ediyorum...:42:

Allah mutluluğunuzu daim ettirsin kızlar, kalplerinize göre en güzelini verir. zor sınavlardan geçirmesin, geçirirse de başaranlardan olmayı nasip etsin, hep dua ediyorum...:42:

Aminnnnnnnn..ne güzel dua ettin
cümlemizin,hepimizin inşallah arkadaşım

Son düzenleme:
çat patlar olsa tuzu biberi deyip geçinip gidiyoruz bizde,şükür iyi yönde onunla mutluyum ben..:nazar: He,sorunlar yok mu dertler sıkıntılar yok mu ? ooo bizim dışımızda ne varsa sorun dert,Allah büyüktür,yazmadığını nasipte etmez ,Hayırlısı olanı diliyorum ben dualarımız kabul olursa,ayrı ama beraber olmak yerine,beraber ve sımsıkı bir yuva kurmak istiyorum onunla.:115:
Aslında sıkıntılı mıyım ne var işte arkadaş,toz pembe olmuyor ki hiç bi zamaan!! off off:(

Son düzenleme:
tabiki herşey güllük gülistanlık olmuyo sorunlar yaşıyoruz kavga ediyoruz birbirimizi yiyoruz ama mutluluk sevgi saygı daha ağır basıyo sonra paşa paşa devam ediyoruz :D

bende öğretmenlik okuyorum ama boşunaymış gibi geliyor
atanamayan bunca insan varken
inan ki içimden okula gitmek gelmiyor ya :50:

:10:boşver canım takılma bunlara Allah'ın ne kapılar açacağı belli olmaz..
her işin zorluğu var..bende cok sıkıntı çektim ama şimdi çok iyiyim şükür..
unutmayın kızlar ekmeği bile yerken çiğnemek zorundayız..her şey için çaba lazım..
mutluluklar dilerim hayatınızda
:nazar:

ümidini kaybetme canım neden atanamayasın çalıştıktan sonra tanıdığım çok öğretmen var yakınlarımda atanamam diye çalışmayan sonra pişman olup çalıştılar ve atandılar:)

ümidini kaybetme canım neden atanamayasın çalıştıktan sonra tanıdığım çok öğretmen var yakınlarımda atanamam diye çalışmayan sonra pişman olup çalıştılar ve atandılar:)

:10:boşver canım takılma bunlara Allah'ın ne kapılar açacağı belli olmaz..
her işin zorluğu var..bende cok sıkıntı çektim ama şimdi çok iyiyim şükür..
unutmayın kızlar ekmeği bile yerken çiğnemek zorundayız..her şey için çaba lazım..
mutluluklar dilerim hayatınızda
:nazar:

teşekkür ederim hanımlar
okudukça böyle bir heves geldi.
ilkokul birden beri hep kendimi öğretmen hayal ederdim.
kardeşlerime zorla ders anlatıp ödevler verirdim :1:

öğretmenler günün kutlu olsun canım ..geçti ama olsun..
sen geleceğin öğretmenisin artık ..öpüyorum ;))
:32:

öğretmenlik okuyosun en azndan tatlm ya ben bölüm okuyorum formasyonda çok az kişiye veriyorlar 15 kişi ortalamam yetmiycek büyük iht ve napıcamı bilmiyorum:ssz: sen sakın öle düşünme amacın belli en azndan ve çalışırsan olur başarabilrsin çok rahat:7: ben ortada kaldım öle onumu yapsam bunumu yapsam die elimde hiçbişe yok bi çıkar yol bulunur elbet die düşünüyorum :14:

öğretmenlik okuyosun en azndan tatlm ya ben bölüm okuyorum formasyonda çok az kişiye veriyorlar 15 kişi ortalamam yetmiycek büyük iht ve napıcamı bilmiyorum:ssz: sen sakın öle düşünme amacın belli en azndan ve çalışırsan olur başarabilrsin çok rahat:7: ben ortada kaldım öle onumu yapsam bunumu yapsam die elimde hiçbişe yok bi çıkar yol bulunur elbet die düşünüyorum :14:

umudunu kaybetme canım ya
elbette seninde kısmetinde bi yer var.
yapmamız gereken şey çalışmak ve dua etmek

aaaa gülçincim adını deşifre ettnnn :52: :52:
kızcağızın konusunuda işgal ettik..keniside yook..heyy konu sahibi konuna sahip çıkmalısınn :52:

Çaktırma işte :52::52:

Hatunlar dün ben buraya bakmayı unutmuşum :1: Nasılsınız? Günaydınnnnn :61:

Back
X