- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Onları zaten yapıyorum bu iliskiler iki hafta bile sürmedi zaten tahammül edemedim ama neden böyle olduğunu çözemiyorumAcaba çevreniz ile alakalı bir problem mi var? Bir de bu kişilerle nerelerde tanıştığınız da önemli. Internette mi tanışıyorsunuz, isyerinde mi? Sorunun kaynağını bulup iyilestirmeye çalışabilirsiniz. Bence ilişki odaklı olmayıp kendinize başka meşgale(okuma,çalışma,kurs vs.) edinmelisiniz
Çok komik durumlar ile karsilasiyorumTabi çevrenizle de alakalı biraz nasip denebilir. Allah çirkin şansı versin derler ya kimi de öyledir. Ben 25 yaşındayım bir tane sevgilim olmadı. Arkadaş çevrem erkek kız hepsi olgundur erkekler benim yanımda küfür etmez kolay kolay, üslubuna dikkat eder, anlık küfür etti diyelim özür diler. Bu arkadaşları ben seçiyorum onun dışında laubali, egoist, sürekli küfürler edip götü başı oynayanda denk geldi ikinci buluşmam kesinlikle olmadı. Ama gel gör ki sevgiliden yana henüz nasibimde olmadıNe karşı tarafı ne de kendimi suçlar, yıpratırım. Zaten ben memnunum halimden bekar öleceğimi düşünüyorum nedense Ama aceleye gelmez bu işler yaşınızda daha genç çıkar elbet düzgün biri. Size karşı saygısız tavır sergileyenleri kabul etmemeye devam edin bence asıl doğru olan bu.
İşte biz buna sınanmak diyoruzÇok komik durumlar ile karsilasiyorumhayat benimle dalga geçiyor gibi geliyor
Valla kaliteli insan o kadar az ki size kolay kolay denk gelmemesi gayet normal.seviyeli, kaliteli bir ilişki içinde olan kadınlar o kadar şanslı kiKızlar 23 yaşındayım bir evlilik yaptım( cahillik çocukluk aklı artık adına nr derseniz diyin bu konu yoruma kapalı cunki şuan bende farkındayım) 18 de hemen ayrıldım adam annesiyle daha göbek bağını koparamamış bir şahsiyet ti hoş buna da şahsiyet denirse. Ayrıldım çocuğum vs olmadı ailem destek çıktı okudum vs ama ayrıldıktan sonra hayatıma tuaf tuaf insanlar giriyor yahuu bu nedir? Biriyle konuştum adamin ağzından cinsellik dışında birşey çıkmıyor olduğu yere bıraktım hemen, daha sonra biri daha oldu hayatımda annesi olmadan büyümüş madde bağımlisi olduğunu anlamadım 3 aylık konuşma sonucu madde bağımlısı olduğunu anladım ayrıldım çocuk bana saplantili oldu karakolluk olduk uzaklaştırma falan aldım tamam dedim biraz kafa dinleyim bir süre daha kimseyi hayatıma almadim geçen günlerde biriyle görüştüm çocuk beş yaşında gibi davranıyor dil çıkarıyor beni bırakma eve gidince engelleme falan sevimli olduğunu o düşünürken, bennnn buz gibi soğudum bugün onu da olduğu yere bıraktım ay yok yemin ederim normal birine denk gelemiyorum bende mi hata var nerde hata yapıyorum insanlar neden böyle garip herkesin mi karısına anormal insanlar çıkıyor evlilik meraklısı veya illa ilişkim olsun diyen bir tıp değilim de bu 5 senedir 3 kişi oldu hayatımda hepsi de birbirinden tuaf ve hepsi de kısa süreli acaba ben de mi mıknatıs var size de denk geliyor mu acayip insanlar?? şöyle oturup düşününce hiç normal bir ilişkim olmamış be uzuluyorum benim gibi normal ilişki yaşayamayalar yazsın da ağlayalım yorumlarda ( ama gülmekten)
Evet :) hayatımdan çıkardım iki gün bile fazla geldi bana beni degersizlestiren hiç kimse ile muhatap olmamaya karar verdimManzara kötü arabayı oraya çekip konaklamak veya yoldan geçip gitmek sizin tercihiniz, yaşın daha çok genç. Birçok insan karşına çıkabilir iyi sandıkların kötü çıkabilir bu süreçte insanlara zaman verip hayatına kolay almamaya çalış, kaliteli olup olmadigini anlamak için en az 3 ay zaman ver kendine bu süreçte önceliklerini kariyerine okuluna ver, sen kendine yetersen uygun olan gelip seni bulur
Ne uzman çavuşuİnstada can sıkıntısından 250 tane kıza aynı anda yazan uzman çavuşları ciddiye alıp konuşuyorsanız, hiçbir ortak arkadaş, ortak çevre vs olmadan sosyal medyada tipinize bakıp yazanlara yüz veriyorsanız böyle çıkmaları normal. Her flörtleşme ilişkiye dönecek diye bir kural yok ama eski konunuzdaki kişi ciddiye bile alınmayacak biriyken oturup adama paragraf yazmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?