Hiç mi normal adam kalmadi ?? Hepsi mi anormal ben neden mıknatıs gibi bunlari çekiyorum..

Örnek verme amaçlı söyledim onu. Yakışıklı biri de demedim onu da siz uydurmuşsunuz.

Bir yerde okumuştum, bizler farkında olmadan birbirinin aynı adamları seçiyormuşuz hayatımıza aslında onlar bizim tercihlerimizmiş :/

çevreni mi değiştirsen. TIKTOK çeken belli bir guruh var ona benzettim çevreni

Çevre alakalı değil bence. Kadın, erkek herkes bir şeyleri çabuk tüketiyor, alternatif fazla.
Aynen arkadaşım ''sevgili sevgili'' diye tutturdu. Facebooktan kendi gibi birini buldu, naif, iyi niyetli. Tamamen kısmet.

Çevre alakalı değil bence. Kadın, erkek herkes bir şeyleri çabuk tüketiyor, alternatif fazla.

Ben etrafta kimse yokken tercih edilecek bir kadin değilim. Alternatifin fazla olmasini buna bir neden olarak gormuyorum.
Yokluktan benimle olacak adamla da benim işim olmaz zaten.
Başkalarini bilmem.

Herkes çevrenizi değiştirmeniz gerektiğini söylemiş. Ben de onlara katılıyorum. Çevre çok etkili. "Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." Çinliler boşuna dememiş bunu. Ben okul hayatımda ilk elden tecrübe etmiştim çevrenin ne kadar etkili olduğunu. Lisede arkadaş grubum hovardaydı. Lisede derslerim çok kötüydü. Üniversitede ise arkadaş grubum çok çalışkandı ve ben üniversiteyi dereceyle bitirdim. Bakış açınızı değiştirin. Emin olun hayatınız da değişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…