Yok olmadı..
Nefes almamız mucize deyip avunuyorum işte..
Ozaman İlkİ bendenn
İlkokul ÇaĞlarındaydık
bİ dÜĞÜndeyİz ablam ve arkadaŞı su İÇmeye gİtcekmİŞ bende gelİcem dedm.ablam kızdı ehh be dedİ kuyruk gİbİ peŞİmdesİn sen kal dedİ bana. Zaten İÇİme kapanıktım pek arkadaŞ Çevrem yoktu.o an kaynar sular dÖkÜldÜ baŞımdan aŞaya.dedİmkİ İÇİmden allahım Öyle bİ ders verkİ ablama benİ ne kadar ÜzdÜĞÜnÜ anlasın.ÇÜnkÜ İÇİme oturdu kuyruk gİbİ demesİ.normalde bÖle davranmazdı aslında. Aynı gece rÜyasında ÖrÜmcek doluymuŞ etrafı ve en korktuĞu bÖcek ÖrÜmcektİr.ÇıĞlıĞı basar yanİ.bİ yerde kapalı kalmıŞ ve ÖrÜmcekler ÜstÜne gelİyomuŞ.neden gelİyosunuz uzak durun benden demİŞ.onlarda sen bİrİnİ Çok ÜzdÜn Çabuk ÖzÜr dİle dİyolarmıŞ.bunu bİ anlattı tabİ bİz salya sÜmÜk aĞladık ve bİdaha da kİmseye bİŞey demedİm
bence bu mucİzeydİ.
Iyi oldu canim böyle bi konu acman...
bende böyle bi konu acmayi dusunuyordumkaydirigubbakcemile5
evt, ben mucizelere inanirim görmedim, duymadim ama cok inancliyim cunku...:kedi:
her sanisemiz mücizeyken bu nasıl bir sorudur böyle aldığımız her nefes ... hissettiğimiz her duygu baktığımız gördüğümüz her yer herkez ..... koca bir geceden sonra uyandığımız o an ve tekrar o koca bir günü gecirebilmek... konuşabilmemiz .... duyabilmemiz .....ağlayabilmemiz ve hatta evimizin kapısı çalınca o kapıyı açabilecek güce sahip olduğumuz da bir deil mucize o kadar çok mucizelerle doluyuz ki yeter ki değerini bilelim bu saydıklarımın bir tanesini yitirrseniz işte o zaman anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?