her sanisemiz mücizeyken bu nasıl bir sorudur böyle aldığımız her nefes ... hissettiğimiz her duygu baktığımız gördüğümüz her yer herkez ..... koca bir geceden sonra uyandığımız o an ve tekrar o koca bir günü gecirebilmek... konuşabilmemiz .... duyabilmemiz .....ağlayabilmemiz ve hatta evimizin kapısı çalınca o kapıyı açabilecek güce sahip olduğumuz da bir deil mucize o kadar çok mucizelerle doluyuz ki yeter ki değerini bilelim bu saydıklarımın bir tanesini yitirrseniz işte o zaman anlarsınız
Mucize sayilir mi bilmem ama, bazen ruyamda ertesi gunu goruyorum. Bunun en net ornegini bir kac gun once yasadim. Dun bir yazilim vardi ve ben gunlerdir bu yaziliya calismistim. Yazilidan birkac gun once ruyamda yazilidan kac aldigimi gordum, ve dun gercekten de ruyamda gordugum notu aldim. Hala etkisindeyim.
Dualarim ve beddualarim tutar. Beddua etmem ama cocukken babam beni dovmustu, ben de "insallah isten kovulursun" diye beddua ettim icimden dusunmeden. Ertesi gun isten cikarildi. Bunun gibi birsuru ornek vardir bende.
akraba cevresinden bi hanim 17 sene sonra bebeyi oldu dogal yoldan....
bunun adı mucizemi bilmiyorum ama anlatayım;eskiden ben küçükken ailemle hep yaylaya çıkardık ve yayla dediğim yerde 8-10 ev var,elektrik su falanda yoktur,en yakın köye 4 saat,kendi evimize de 5,5 saat uzaklıkta.neyse birgün arabanın içinde radyo dinledikten sonra,arabayıda içeriden düğmelerine basıp kitleyip çıktım,babam arabanın anahtarını ver dedi,bende arabanın anahtarı bende değil dedim,meğer anahtar arabanın içinde kalmış,bende arabayı içeriden kitlemiştim ve arabanın kapısı açılmıyor,anahtarcı yada tamirci çağırman mümkün değil,çünki şehire 4 saat uzaklıkta,babam gitmeye kalksa bile gidecek doğru dürüst araç geçmiyor yada oradakiler benzin gidecek diye oralı olmuyor,yedek anahtarda şehirdeki evimizde,babam ve yayladaki tüm erkekler kapıyı açmaya çalıştı,kapı kesinlikle açılmıyor,arabası olanların anahtarları deneniyor olmuyor.1 saat falan geçti,babam iyice sinirlendi tabi,bana bağırmaya başladı,çok üzülüp çok ağladım ve sonra sessiz bir köşeye çekilip el açtım Allah'ım ne olur kapı açılsın dedim,der demez hemen 2 dakika içinde arabayla bir tanıdık geldi ve kendi arabasının anahtarını bizim arabaya sokup kapıyı açtı,bunun adı ne bilmiyorum ama gerçekten bana göre mucizeydi yada gerçekten dualarımın kabulü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?