Hiç mutlu değilim

leylaaltayy

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
10
0
16
29
Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var yani biri 3 yaşında Diğeride karnımda 5 aylık ama eşimle aramda son zamanda ciddi bir sorun vardı anlaşamamak gibi. Bir buçuk ay kadar ayrı kaldık ben annemın evinde kaldım ama ayrılık amaçlı değil annem uzakta olduğu için oraya tatile gitmiş gibi göründüm dışarıdan bu süreçte eve geri geldiğimde eşimle iyice aramız bozuktu ama konuşup söz verdik daha dikkatli davranacağımıza ama o yapmıyor sözünü tutmuyor ben tek taraflı davranışlarımı değiştiriyorum iyi olmaya çalışıyorum ve davranışlarıda iyice değişti ne yapacağımı bilmiyorum düşünmekten yoruldum artık 😓😓😓😓

Sorunları çözmek yerine bebek sahibi olmanın doğru olmadığı düşüncesinde olduğumu belirterek eşinizle tekrar ciddi ve son kez konuşmanızı öneririm. Aynı tas aynı hamam devam edilirse uzun vadeli mutluluk öngörmüyorum

Adam sinirliyken diz sakin olun siz sinirliyken eşiniz sakın olsun bizde öyle yapıyoruz bizimde sizin gibi sorunlarımız vardi

Peki bu tip hikayelerde yanan neden hep masum bi bebek olmak zorunda?

Anladım kendinize acımıyosunuz da, kaosun içine bi masumu sokmayı vicdanınız iyi kabul ediyor.

Şunu bi anlayın artık ya "çocuk" herhangi bir şey için bi araç değil. Çocuk sizin bozuk evliliklerinizin kahraman kurtarıcısı hiç değil, hiçbi şeyden habersiz şu bebeklere anlamlar yükleyerek dünyaya getirmeyi bırakın artık. Hayır sakin de olamam!

Sorunlara rağmen şikayet etmesine rağmen hamile kalan bi kadını nasılsa gitmeyecek diye düşünüp hiçe sayabilir bir koca. Sorunları çözmeliydiniz önce

İnsanlar alışkanlıklarını değiştiremez. İp incelediği yerden koparsa bir daha birlesmez. Sizinki de öyle olmuş. Mesela küfür eden bir adam tamam etmeyeceğim dese de olmaz. Yine eder. Sürekli ayrılıkla tehdit eden biri 2 ay geçer yine eder. Sürekli kötüleyen biri 1 gün yapmasa 2 gün sonra yapar. İnsanlar değişmez. Tölerasyon sınırı asildigi zaman sonuç hep hüsran...

Back
X