Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Kimse yok mu kızlar;((

ben burdayım nasılsın?

1 gün önce tuhaf bir rüya gördüm beklenmedik bir anda noluyor ya? derken hamileler gibi önce bir çok suyum geliyor bir anda boşalıyor
sonra da akıntı ile birlikte kırmızı parçalar geliyor, ardından aşırı yoğun şekilde adet olduğumu görüyorum...
o kadar gerçekciydi ki rüyamda niye böyle oldu? ben neden adet oldum? daha adetime çok var diye haykırıyorum ağlıyorum...
uyandığımda bile kontrol ettim hemen...hala etkisi altındayım

iyiye yor ii olsun cnm .. cok kafaya takıyosan belki bilinç altıdır ..

Ay annem hep derki rüyaya kan girerse stresten görülür yormaya bile gerek yok. Bende sürekli doğum yaptığımı görüyorum kaç aydır ama her ay hüsran..

Ay annem hep derki rüyaya kan girerse stresten görülür yormaya bile gerek yok. Bende sürekli doğum yaptığımı görüyorum kaç aydır ama her ay hüsran..
bu bilinçaltı ne biçim birşeymiş anlamadım gitti
kaç aydır stres yapmıyorum sanıyordum kendimce, meğer
bilinçaltı yapıyormuşum...
bu düşüncelerimizi nasıl kafamızdan silip atcaz biz yaaa? :)

bu bilinçaltı ne biçim birşeymiş anlamadım gitti
kaç aydır stres yapmıyorum sanıyordum kendimce, meğer
bilinçaltı yapıyormuşum...
bu düşüncelerimizi nasıl kafamızdan silip atcaz biz yaaa? :)
Hiç sorma yaa. Olmuyor olmuyor. Aslında o kadarda yoğunum ki bu aralar gece gündüz yinede hep aklımda engel olamıyorum.

aynen
taşınmadık mı
tatile gitmedik mi
yoğun çalışmadık mı
tedaviyi bırakmadık mı
vs vs
yine de atamamışımmmm
artık gerçekten düşünmek istemiyorum aaaaa :)

aynen
taşınmadık mı
tatile gitmedik mi
yoğun çalışmadık mı
tedaviyi bırakmadık mı
vs vs
yine de atamamışımmmm
artık gerçekten düşünmek istemiyorum aaaaa :)
düşünme cnm boşver napıcaz olucak bı gun vaktı var demekkı ben çok dırayetlıydım ama bu ay yıne husrarn yıne husran çok bozuldum kendımı negatıfe de hazırlamıstım ama demekkı hazırlamasaymısım daha agır gelecektı allah sabır versın hepimize eşlerımıze artık eşim de bunaldı o hep derdı olsun hayılısı bıdahakı ay olur artık o da sorun çıkarmaya basladı tek basıma kaldım nasıl atlatıcam negatıflerı bılmıorum

evet bu değişikliği ben de eşimde görüyorum sanki yavaş yavaş
aramızda anlaşma yaptık bu konu hakkında konuşmuyoruz artık
ben konuştukça o yıpranıyor sanki içten içe
Allah yardımcımız olsunnn

eskiden sen ne zaman istersen o zaman gideriz doktora derdi hep
şimdi bir sonraki ay kendini hazırla kesin gidiyoruz dedi
ben hazır değilim dememe rağmen...

artık benımkı dra gıtmemı ıstemıo olmuo ne ugrasıosun dıo yeter artık dıo ve benden uzaklasıo bu konuda

yalnız bıraktı benı artık tek basıma kaldırmak zorundayım

Çok zor gerçekten. Herhangi bir tedavi yaptın mı?
2 defa Klomen çatlama iğnesi kullandk cnm sonuç negatif benm tüplerim tikali ydi ameliyat sonrası biri açıldı elh suan sol tüp üm açık ameliyattan sonraki 3. Aydada negatifi gördüm malesef beklemedeym olmassa yarıyıl tatilnde aşılama ya gtcez tatlım

öğretmen mısın

yalnız bıraktı benı artık tek basıma kaldırmak zorundayım
Benim eşimde bu hale geliyor yavaş yavaş ne yazık ki, doktoru bıraktım ama olmayacak diyoruz. Ben düşünmeden edemiyorum. Bakalım ne yapacağım böyle böyle.

Doktora tekrar başlamak bile geriyor insanı. Aynı duygular ümit, kendi kendinde olmuyor. Onlar bizden çok yıpranıyor belliki.

Benim eşimde bu hale geliyor yavaş yavaş ne yazık ki, doktoru bıraktım ama olmayacak diyoruz. Ben düşünmeden edemiyorum. Bakalım ne yapacağım böyle böyle.
bılmıom bende kulun bittim dediği yerde Rab yettim dermiş ben öyle oldum artık 39 aydır bebek hasretı cekıyoruz bu surecın 10 ayını gebe olarak gecırdım maalesef kaybettım olmadı bılmıom artık gercekten dık durcam dıorum ama bıttiğim anlar oluyo

Gebe kalabilecekte yetmiyor desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…