- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
yok canım ılkı 16 haftada dustu anlamadılar nıye olduununu ıkıncı 23 haftada dustu ahhaaaa sende rahım ağzı yetmezliği varmış dedıler şaka gıbı şimdi de olmuo bı yıl oldu ıkıncı duselıGebe kalabilecekte yetmiyor desene.
Hsg yaptırdınmı ?Doktora tekrar başlamak bile geriyor insanı. Aynı duygular ümit, kendi kendinde olmuyor. Onlar bizden çok yıpranıyor belliki.
sayılır cnm :) kuran kursu hocasıyım tatlımöğretmen mısın
canım yayalnız bıraktı benı artık tek basıma kaldırmak zorundayım
evet geriyor hem de nasılDoktora tekrar başlamak bile geriyor insanı. Aynı duygular ümit, kendi kendinde olmuyor. Onlar bizden çok yıpranıyor belliki.
3.5 yil cnmcanım ya
kaç sene oldu ki uğraşalı?
Masallah ben de asilama düşünüyorum. Ama okul varken nasil oluck bilmiorumsayılır cnm :) kuran kursu hocasıyım tatlım
rapor alcn tatlım .. zaten 2 3 gün dnlensen kafi sonrasında dikkat edersn agır kaldırmamaya yavas hareket edersnMasallah ben de asilama düşünüyorum. Ama okul varken nasil oluck bilmiorum
EVet cnm dikkat ederim bunlara da ben kasabada calisuyirum 23 km il merkezine sabah 1 aksam 1 saat yolum var ve araba salliorapor alcn tatlım .. zaten 2 3 gün dnlensen kafi sonrasında dikkat edersn agır kaldırmamaya yavas hareket edersnsende mi ögretmensin kuzum
benim de 3.5 oldu3.5 yil cnm
Allah bol sabir versin bize yardimcimiz olsun hic gebelik oldu mubenim de 3.5 oldu
Hayır yaa bir sürü terslik sonucu kaldıHsg yaptırdınmı ?
Ne zaman başlıyorsun tekrar? Benim bu ay bayrama gelecek adetim o yüzden niyetim yok.evet geriyor hem de nasıl
sanırım bu yüzden istemiyorum
onlar içine atarak yıpranıyor sanırım
biz konuşarak ağlayarak trip atarak geçiriyoruz bu süreci...
Zamanın olunca yaptır benimde adetime 8 gün var hafiften kanamam var dr aradım bişi olmaz dedi nedense...Hayır yaa bir sürü terslik sonucu kaldı
bir kere kimyasal gebelik oldu canımAllah bol sabir versin bize yardimcimiz olsun hic gebelik oldu mu
kafan rahat değilse bir ay sonra başlaNe zaman başlıyorsun tekrar? Benim bu ay bayrama gelecek adetim o yüzden niyetim yok.
ilk fırsatta hemen yaptırHayır yaa bir sürü terslik sonucu kaldı
tüplerın açık oldugu anlamına gelıor bu canım hayırlısıyla yakın zamanda olur canımbir kere kimyasal gebelik oldu canım
evet bir tanesi açık çok şükürtüplerın açık oldugu anlamına gelıor bu canım hayırlısıyla yakın zamanda olur canım
amin cnmevet bir tanesi açık çok şükür
inşallah hep birlikte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?