Hiç olmayacak mı? Dertleşme

yerleşme kanamasıdır inşallah :)
İnşallah bakalım bayramdan.sonra gidicem dr.bekleyelim.dedi. Adet miyim neyim çözemedim.altım.ıslak.gibi sökülüyormuşum gibi.sildiğimde.bişi yok ama hafif.hafif kanamam var değişik

İnşallah bakalım bayramdan.sonra gidicem dr.bekleyelim.dedi. Adet miyim neyim çözemedim.altım.ıslak.gibi sökülüyormuşum gibi.sildiğimde.bişi yok ama hafif.hafif kanamam var değişik
ilginç...inşallah hamilesindir canım :)
hayırlısı olsun

EVet cnm dikkat ederim bunlara da ben kasabada calisuyirum 23 km il merkezine sabah 1 aksam 1 saat yolum var ve araba sallio
ooo tühh neyse kuzum ya olmadı 1 hafta alırsın sonrasındada Allah Kerim ona emanet edersin .. o deil midir El Emin

Yarın gene arıcam doktoru ben içim rahat etmiyor... Gebe kalmaya calismak çok zor... Rabbim hakkımızda.hayırlısını versin. Pes etmek yokk
bence de ara sen nolur nolmaz...
valla haklısın arkadaşım çok zoor çok...
geçen işyerin yemekhanesinde konuşan iki arkadaştan birisi
''Kayınvalide ve kayınpeder bizden çocuk istiyor,
ama ben hazır değilim henüz istemiyorum.
Neymiş de xx kişinin olmuyormuş, bizde elimizi çabuk tutacakmışız.
Ne acelemiz var dimi yani, dur bakalım olur dedim. Haksız mıyım?''
dediğine kulak misafiri oldum ister istemez...
İçimden ''Ah ah bir bilsen...'' dedim sadece...
''Böyle konuşma sakın! Koş git eve çocuk yapmaya başla hemen'' dememek için zor tuttum kendimi
ama evet pes etmek yoook, tam gaz ileri!
ümit kesmek de yok!
Amin

ooo tühh neyse kuzum ya olmadı 1 hafta alırsın sonrasındada Allah Kerim ona emanet edersin .. o deil midir El Emin
Oyle cnm zaten bu hafta aldim ama olmadi nasip bu isler veren allah sonucta istedigi zaman verir

Aynen Pes etmek yok ama ben adet.oldum sanki yaa Doktor a mesaj.attım mesai si bitince tekrar.arıcam bakalım ara vercekmiyiz

Kesinlikle bende hep bunu diyorum evlenip hemen başlayanının

Bende geçen hafta üst üste 2 ayrı rüya gördüm cnm.Çok etkilendim.İlkinde yumurtam büyümüş tuvalette elime geliyo parlak şeffaf renkli içinde de turuncuya yakın bşy görünüyo elimde bakıp inceliyorum yumurtam büyümüş çatlamış elime geldi fln diyorum kendi kendime.Diğeri de Hastanede kanda gebelik baktırıyorum sonuç 75 gibi bşy çıkıyo dr.hamilesin yarın bidaha tekrar edelim iki katına çıkarsa kesin hamilesin diyo havalara uçuyorum gerçek gibi.sabah kalktığımda bile hamileymiş gibi o kdr sevinçli kalktım ki.Rabbim gerçeğini de yaşatır inşallah

RABBİM hayırlara cıkarsın inş cnmm .. cok farklı bi rüyaymıs bilinç altı olabilir ama cok düşünme tatlımm inş bigün gerceginide yasatır sana güzel ALLAHIM

Kesinlikle bende hep bunu diyorum evlenip hemen başlayanının
hehe bu sebepten arkadaşımın çocuğuna ben vesile olmuşum
öyle diyor kendisi
benim anlattıklarımı duyunca korkmuş ve hemen başlamış
hatta pko luydu kendisi
Allah ol demiş olmuş
iyi ki de olmuş :)

Allah rüyalarını gerçeğe çıkarsın inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…