Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün tam 8 ay oldubiliyorum daha yolun çok başı ama zaman zaman insan böyle oluyor herhalde bu ayda olmazsa eğer bırakacağım bir süre tedaviyi.
Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı biraz dinlendim ve hiçbir şey yapmadım bu süreçte.. Var mı güzel haberleriniz?
Herkes aynı canım :)
iyiyz şükür canım..ama ruhsal olarak hep kötü maalesef ,keşke kociş gibi rahat olablsem ...... sen nasılsın naptın görüşmeyeliKızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazmayalı biraz dinlendim ve hiçbir şey yapmadım bu süreçte.. Var mı güzel haberleriniz?
Benim ablam gibi sevdigim komşumuz vardı evlendiklerinde çocukları olmamış tedavi görmüşler tüp bebek yaptırmışlar tutmamış bir ay sonra kendiliginden hamile kalmış çocuk şuan 12 yaşlarında ve 1 sene önce boşandılar Allah herşeyin hayırlısını versin, benimde ilk evliligim 8 sene sürdü çocugum olmadı hep doktora gidiyim diye karar verdigimde bi engeller çıktı gitmedim veya gidemedim şuan iyiki olmamış diyorum o zamanlar keşke hamile kalsam dedigime şimdi iyiki diyorum çünkü eşler boşandıgında eşlere bişey olmuyor tekrar evlenip aile kurabiliyorlar ama çocuklar öyle olmuyor annenin yanında oldugunda babaya hasret, babanın yanında oldugunda anneye hasret , 15 ay önce ikinci evliligimi yaptım yine hamile kalamıyorum tedaviye başladım Alllahım herşeyin hayırlısını versin belki bunda da bi sebep vardır...ben de çok hikayeler duyuyorum böyle
çocukları olmuyormuş sonra olmuş ama boşanmışlar gibi
Allahım ben böyle olmak istemiyorum diye geöiriyorum hep aklımdan
dua ediyorum duyunca
Inşallah canım çok ihtiyacım var benim de böyle dualara çünkü 11 aylık bir de oğlum var ikiz gibi bakacağım hayırlı sağlıklı olsunlar da benim yorulmam önemli değil inşallah Rabbim verir kolaylığınıK Kafkanistan Allah razı olsun güzel dileklerin için..
RABBİM kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla büyütürsün inşallah bebeğini..
![]()
hislerime tercüman olmuşsun canım.. rabbim inşallah dualarımızı kabul eder bir an önce.Rabbim hasretimizi dindirsin ..
Bende tam bu noktadayIm. Hiç olmayacak mi ?
hep Yalnız mi kalacam, onun kokusunu içime çekmeyecem mi.. pamuk ellere dokunamayacam mi ,bana anne diye seslenen ,bana muhtaç olan ,ben ona tutuklu olabileceğim bir bebeğim olmayacak mı?
Ya Rabbi ardımızdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip et .. ne olur dualarımızı boş çevirme gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
selam kızlar.
normalde 37 ama hastaneye göre 38 yaşındayım. raporlu tüp bebek denemek için 1 yılım kaldı. ayrıca fsh yüksek amh düşük. geçen ay tedavi için gittiğimde rahim duvarı kalın bu şekilde tedavi olmaz deyip kabul etmediler bir sonraki adetinde gel dediler. özele muayene olduğumda adetim tam sökülmediği için duvar kalın görünmüş dedi. bu ayı bekliyorum. beklerken de sürekli endişeye kapılıyorum. yumurta olur mu, olsa döllenir mi , döllense tutar mı, tutsa devam eder mi. sorular sorular. evliliğimin ilk zamanlarından beri hep çocuk istedim ama hep eşim karşı çıktı. o şimdi kendi istiyor ama bu defa da olmuyor. annem gözümün içine bakıyor torun diye ama bişey diyemiyor. işin kötü yanı o da beni 39 yaşında doğurmuş ve bu yüzden genç olmadığı için her gün annemi kaybetme korkum var. eğer abim hayatta olsaydı çoktan torun torba görecekti annem ama abim vefat ettiği için tek şansı benim. çok üzülüyorum çok korkuyorum olmayacak mı diye. düşünmek de istemiyorum. çok aradayım.
sizlerle paylaşmak istedim.![]()
Inşallah olur.. sakın üzülme moralini yüksek tut olsa da olmasa da böyle düşün.. Allah Kerim Kadir herseye..
öyle. Allah'a tevekkül ediyorum. veren de o alan da. nasıl annemin evladını almışsa bana da vermeyebilir. Allahım Ne eylerse güzel eyler. ama insan için için üzülmeden edemiyo.