Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Merhaba kızlar ben siteye yeni katıldım 15 aylik evliyim ve malesef gebe kalamadim adetim duzenli hormon testi normal hersey guzel ama bi turlu kalamadim son care bu ayin 16 sinda rahim filmi cekildim ve 2 tupumde yari tikanikmis Allahima şükür acildilar ama hamis kalir miyim bilmiyorum kalan mi kizlar hsgden sonra?

Filmden sonra hamile kalan çok fazla illaki bir sebebi oluyor işte.

Benim sikintim biraz daha farkli.sizleri cok iyi anliyorum.6.5 yildan sonra vajinismusu yendim.5 aydirda cocuk icin ugrasiyoruz.sanki 7 yildir cocugum olmuyormus gibi hissediyorum.isin kotusu cevremdekiler oyle zannediyor.

Filmden sonra hamile kalan çok fazla illaki bir sebebi oluyor işte.
İnşallah kalirim canım ya inşallah isteyen herkesin olur en kisa zamanda iste bu ayi değerlendircez bakalim doktor iki ay gelme dedi

Cok insan var bu sekilde hami kalan bak cok sukur çözüm bulunmus ve cozulmus. Biraz sabirla car cabuk kalirsin insallahhhh

arkadaşım sen kaç yıllık evlisin? ne zamandır istiyorsunuz? sizde sorun nedir?
Allah yar ve yardımcımız olsun en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin...

canım ben 3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır istiyoruz bende pko var eşimde allaha şükür bişi yok klomen + çatlama iğnesi oldum 2 ay oldu ama başarısız dr 1 ay bekle dedi bu arada rahim flimi çektir kafanda soru işareti kalmasın dedi. bende saldım kendimi valla şimdi günde 1 tane glucohage kullanıyorum bakalım bu reglimi bekliyorum sanırım gidip çektiricem filmi. elbet bir gün bizde anne olucaz. olmazsada allahın taktiri:)

Sende benim gibisin yani benimde bu ay olmazsa rahim filmi kaldı bir, bu aydanda hiçi ümidim yok zAten boşa çırpınıyorum gibi geliyor.

ayyy heycanlandım bi de bir bakmışsın hamilesin :)
inşallah olmuştur inşallah

hoşgeldin! rahim filminden sonra iki tüpünün de açılması harika bir haber...bence çok geçmez hamile kalırsın Allahın izniyle...böyle olanları çok okudum...benim sağmıydı solmuydu bi taraf tamamen kapalı ve dolayısıyla açılmadı ve laparoskopi bile açmaz dediler

sen ne kullandın nasıl geçti yani tedavi sürecin?
1 yıl iliski ve olmayan çocuk sonucunda önce klomen ve çatlama iğnesi denedik aynı zamanda testler tahliller vs. Hiç bir sorun çıkmadı nihayetinde.
Ilk ay olmadı ne yazık ki bu ay 2. Klomenle denemem bu ayda olmazsa eğer rahim filmi ve aşılama olacak, benim bu ay hiç ümidim yok.

Yani açılma ümidi yok mı? Ameliyat ya da başka bir yolla?

maalesef canım ayrıca açık tüp tarafındaki yumurtalık da tembel ve kalitesiz yumurta üretebiliyor
Yaa çok geçmiş olsun canımcım yaa Allah büyüktür.
Peki bir sorum olacak tüpler tıkalı olduğunda sorun tam olarak ne oluyor? Yumurtamı oluşmuyor yoksa oluşan yumurtamı rahme gidemiyor, tıkalı olması neye engel?

sen ne kullandın nasıl geçti yani tedavi sürecin?
bu soru bana mıydı? neyse ben de cevaplim bari :))))))))
testler ve yumurta takibi ile başladık
doktor değiştirdim çünkü acele etme dedi ilgilenmedi 6 ay sonra gel dedi
rahim filmi çektirdim
sonuç: tek tüp kapalı ve rahim ağzında polip
kürtaj şeklinde polip alındı
sonraki ay klomenle kısa süreli gebelik yaşamışım ve düşmüş haberim olmadan ve kist oluşmuş
sonra 1 kez aşılama negatif
sonra yine doktor değiştirdim tüp bebek merkezine gittim
2. kez aşılama negatif
1. kez tüp bebek denemesi transfer olmadı yumurta kalitesizliğinden
2. kez tüp bebek denemesi sonuç negatif

yumurtalıkta olgunlaşan yumurta tüpe atılır orda spermle buluşur ve ordan rahime doğru ilerler ve orda yerleşir
tüp tıkalı olunca yum ve sperm arasında o tüpte buluşma gerçekleşemez
ama Allah büyüktür evet iki tüpü tıkalı olupta kendiliğnden hamile kalan vakalar bile okudum burda
kurban olduğum Allah ol deyince oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…