Hiç olmayacak mı? Dertleşme

Çok sağol yaa bende anestezi düşündüm ama doktorum yanaşmadı bende yaptırmamadım hala, umarım gerek kalmaz ama yinede. Çok sağolun yaa destek oluyorsunuz.

Evet işte benimde korkum bu, ya bu kadar tedavi boşaysa, en iyisini düşün diyorlar ama demekle olmuyor ne yazık ki. Kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum bakalım. Sizinde desteğiniz çok iyi geliyor, kendi kendime kalsam herhalde daha çok kurtardım kafamda.

Tabiki bu çok düşünülerek karar verilmesi gereken bir şey ama bence insanin kendini hazır hissetmesi gelecegi düşünerek tabi bu bi his gibi aslında geliyo ve bi bakmissin cocugun olsun diye yanip tutusmussun :)

hoşgeldin günaydın canım.haklısın büyük bir sorumluluk ama onun sevgisiyle altından kalkabileceğime inanıyorum ... bnde 1 yıl korundum istemdm ne kadar zor büyük bi yük olduğunu düşnyrdum ama demekki zamanı gelince insan kendini hazır hissediyor..ilk evlndiğimde 2 3 yıl olmasını istemiyordum ,olmuyor da zaten şimdi ama çocukları çok seviyorum eşim bnden çk hazır hissettik ikimzde ve düşünmeye başladık cnm ..yok niye kırcaksın ki bizi ii niyetinin farkındayım seni anlıyırum... bnce ikilemdeysen biraz daha zamana bırak düşnmeden 3 ay öncesinden dr. gittim bn folik asit fln kullandım hormon,tiroid. fln testleri yaptı dr. yavaş yavaş hazırlandım bebek için yani ..birde insanın yakınlarının flnda olunca onların sevgisiyle insan çok istiyor....yani bnm hep hayalini kurduğum gece aramızda minik tatlımı tatlı bi nurdan yaratılmış bir varlığın olması onu doyasıya öpmek ..sen bnce zaman a bırak çok isteynce karar ver çünkü zamanı oluoyor bnce kendini hazır hissetmennn de

öyle cnm kendini anlayan insanlarla paylaşınca insan birazdaha rahatlıyor ...şöyle düşünelim inşallah tüplerimz açıktır ve bunu öğrennce mutlu ve rahatlamış oluruz hemen bebeişlerimiz gelir daha fazla naz yapmazlar inş. rahim fikmnden sonra gebelik şansı artıyormuş bunu da düşünelim

Tabiki bu çok düşünülerek karar verilmesi gereken bir şey ama bence insanin kendini hazır hissetmesi gelecegi düşünerek tabi bu bi his gibi aslında geliyo ve bi bakmissin cocugun olsun diye yanip tutusmussun :)
O his ya hiç gelmezse diye düşünmüyor değilim çünkü sorumlulukları beni çok korkutuyor Böyle düşünüyor olmama rağmen de hiçbir zaman aman olmasın istemem demedim, Allah aratmasın, hayırlısıysa olsun diyorum hep ama zorluklarını düşünmeden de edemiyorum

Evet ben şimdi çatlama iğnemi olmaya gidiyorum umarım bu ay tutarda gerek kalmaz bunlara ne diyelim. Benim içimde ümit yok ama bu ayda olmazsa artık, rahim filmi son çare zaten.

Evet ben şimdi çatlama iğnemi olmaya gidiyorum umarım bu ay tutarda gerek kalmaz bunlara ne diyelim. Benim içimde ümit yok ama bu ayda olmazsa artık, rahim filmi son çare zaten.
Benim doktorum igneye baslicakti aslinda sonra kendi kendine dusundu karar değiştirdim dedi ilk rahim filmi cekilceksin tupler kapaliysa asilama ise yaramaz bosa zaman kaybetmeyelim dedi iyikide oyle yapmis keske sizede dr ilk hsg den baslatsaydi daha dogru olurdu bence

Bu da mantıklı geliyor zaten böyle yapmaya karar verdim ben de çünkü eşim kendini hazır hissediyor. Olur mu olmaz mı bilemiyoruz tabii orası Allah'ın takdiri, ama o bu kadar hazırken ben kendimi sorguluyorum neden böyleyim diye. Bazen düşünüyorum acaba hiç çocuğumuz olmasa daha mı iyi olur diye, sonra kendime kızıyorum ya sonra istersem de olmazsa

Yakınlarımda da çok çocuk var hepsine bayılıyorum ama benim olduklarını düşünmek acayip bir korku yaratıyor bende. Sadece seveyim istiyorum, hiç keşke benim olsalar diye düşünmedim Düşerse ne yaparım ağlarsa ne yaparım aman üzülmesin, bir yandan da şımarık bir çocuk olmasın. Bunların hepsi bir yana diyorum ki kendi kendime hop nerelere geldin ya çocuğun olmazsa? Her şeyi biliyorsun görüyorsun ama düşünmekten kendini alıkoyamıyorsun, çok kötü bir durum. O yüzden sizi de çok iyi anlıyorum

bu düşüncelerin hepsi bndede vardı çocuğa bakmaktan ya da bakamammaktan,doğurmaktan,iyi bir ahlak terbie verememekten hep korkuyordum ama bu korkular hala var sadece çocuk istemim sevgim şu an onları bayağı bastırdı ,bide şu var çocuğu ilk olan herkes bilmior olunca öğreniliyor onuda düşnyrum Rabbim hakkında hayırlısını versin

Amin, inşallah. Hepimiz için Ben konunuzu daha fazla sabote etmeden çekileyim. İnşallah hayırlısıyla hepiniz kavuşursunuz evlatlarınıza

Canim sen cok fazla düşünüp kafana takiyorsun olaylari biraz akisina birak bence bi bebegin olursa cok mukemmel bi anne olursun sen bu kadar dusunceninde sebebi bu bence yani mukemmel olabilcek miyim dusuncesi seni cok iyi anliyorum bende arada dusunuyorum aklima geliyor ama yinede bebegimin olması dusuncesi bi an bile aklimdan cikmadi

Amin, inşallah. Hepimiz için Ben konunuzu daha fazla sabote etmeden çekileyim. İnşallah hayırlısıyla hepiniz kavuşursunuz evlatlarınıza
Aminn inşallah bu ay isteyen butun üyelerin hamile haberini aliriz

İnşallah Düşüncesi heyecanlandırmıyor değil ama ben çok istemek istiyorum sizler gibi. Belki de kötü ediyorum böyle söylemekle ama Allah hem aratmasın hem de o hevesin versin istiyorum. Özür dilerim, bizim derdimiz neee bunun derdi ne diye düşünseniz de hakkınız ama bana en güzel yanıtı sizler verirsiniz diye sizinle konuşmak istedim bu konuda, yeniden üzdüysem kusuruma bakmayın lütfen

Olur mu canımcım yaa seni çok iyi anlıyorum bende, ilginç gelebilir ama bende çocuğu istemekler beraber nasıl bakacağım konusunda çooook tedirginim bütün hayatım değişecek en başta bunu düşünüyorum mesela. Herşeyi her planı iki yıl sonrasına atacağım. Gece uykusuzluk, ağlar durmaz, dışarı çıksan zor, bunun yanında sağlıklı olmazsa korkusu üzere gider)

Haklısın ama doktorda ya olursa diye denemek istiyor sanırım filmi ikinci bir seçenek olarak tutuyor. Aşılama öncesinde çektireceğim bende gerekirse. Umarım bu ay olurda gerek kalmaz ama.

Aslında benim tedirginliklerim biraz daha abartılı, keşke uykusuz kalacağım günler, dışarıya çıkamayacağım zamanlar olsaydı tek sıkıntım Bu dönemler de elbette ki olacak ve geçecek ama benim asıl düşündüğüm şeyler ya sakat doğarsa ya ölümcül hastalığa yakalanırsa ya hayatı acılarla dolu geçerse ya doğduğum güne lanet olsun derse falan, yani biraz daha korkunç düşüncelerim var, eminim herkesin aklına zaman zaman gelmiştir böyle şeyler ama ben kafama çok fazla takıyorum, abartıyorum.

Onu bu hayata getirmekle çok büyük bir yükün altına girmiş gibi hissederim kendimi, çünkü ona kimse sormuyor doğacak mısın diye... Keşke sorabilsem o da evet her şeye rağmen ben var olmak istiyorum diyebilse. Bazen de bir bilene şöyle sormak istiyorum ben bu tedirginlikleri yaşasam da yaşamasam da aslında çocuğumun olup olmayacağı bana bağlı mı değil mi? Yani şöyle, aslında benim doğuracağım çocuk zaten ben ne yaparsam yapayım istesem de istemesem de olacak mı? Ya da ben ne kadar istesem de bir çocuğum olmayacak mı? Yani benim elimde değilse hiç kafama takmayayım, korunmayı falan da düşünmeyelim nasıl olsa olmayacaksa olmayacak olacaksa da olacak. Kafayı yediğimi düşünebilirsiniz belki de

kızlar konunun tüm mesajlarını okudum da..sizlere tavsiyem ; asla ve asla ümidinizi kaybetmeyin en önemli şey bu.benim daha önceki mesajlarımı okursanız (ya da okuyan arkadaşlarım varsa) göreceksiniz ; benimde hamileliğim evlendikten 13-14 ay sonra geldi.üstelik eşimin evlendikten 4 ay sonra yapılan sperm testinde 2 milyon sayı ve 0 harekete ragmen(önce kurban oldugum Allahıma binlerce şükür,sonra da eşimi varikosel ameliyatı yapan doktora cok şey borçluyuz taabi ki).13 aylık süreçte neler yaptık neler kullandık bunu uzun uzadıya yazmayayım burda (daha önceki konularımda bunlar var isteyen arkadaşlar okuyabilir)..
Yine diyorum hep diyecegim ; umutsuzluga kapılır ve bunu eşinize de hissettirirseniz herşey iki kat daha kötüye gidecektir.unutmayalım ki herşeyin bi zamanı var,işallah Allah sizlerin de günü geldiğinde yüzlerinizi güldürecektir..

Valla kirmizilari gorunce nasıl uzuluyordum agliyordum umut yok artik herhalde olmicak Allah anneligi tattirmicak herhalde diyordum bu sitedekiler hepiniz sagolun cok sukur kendimi topladim rabbim isini bilir bi zamani vardır elbet diyorum bu ay hem mutlu hem umutluyum inşallah bizlerde anne olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…