Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn.. Genede allaha şükür... Etkilendim çook...evet diğer topiği de yazmışın çok üzüldüm
o kadar çok vaka var ki böyle
imtihan dünyası işte![]()
Şimdi Tutturuyoruz Çocuk diye ama İlerde Pişman Olursak? Bu gün Kadını Gördükten.Sonra Aklıma bir sürü Sorular Geldi... Kafam Soru İşaretleri ile dolu.. ???????????????kimisi bazı şeylerin yokluğu ile kimisi varlığı ile imtihan ediliyor
ben de çok hikayeler duyuyorum böyleŞimdi Tutturuyoruz Çocuk diye ama İlerde Pişman Olursak? Bu gün Kadını Gördükten.Sonra Aklıma bir sürü Sorular Geldi... Kafam Soru İşaretleri ile dolu.. ???????????????
Allahımın da Vardır bir Bildiği... Açık Konuşayım, ben Allah tan Başka Hiç kimseye güvenmiyorum...ben de çok hikayeler duyuyorum böyle
çocukları olmuyormuş sonra olmuş ama boşanmışlar gibi
Allahım ben böyle olmak istemiyorum diye geöiriyorum hep aklımdan
dua ediyorum duyunca
ya da evet doğduktan sonra bir an bile pişmanım diye aklımın ucundan geçebileceğini düşünmekben de çok hikayeler duyuyorum böyle
çocukları olmuyormuş sonra olmuş ama boşanmışlar gibi
Allahım ben böyle olmak istemiyorum diye geöiriyorum hep aklımdan
dua ediyorum duyunca
ben de güvenmiyorumAllahımın da Vardır bir Bildiği... Açık Konuşayım, ben Allah tan Başka Hiç kimseye güvenmiyorum...
Ben Çatlatma Iğnesi olduk tan.Sonra Aklımdan Sorular Geçti Pişman olurmuyum Yapa bilicekmiyim diye.. Korku Sardı beni....ya da evet doğduktan sonra bir an bile pişmanım diye aklımın ucundan geçebileceğini düşünmek
bile çok kötüüüü
Merhaba, ümitsizlikten çıkmak için her yolu denedim. Gezdim tozdum , umursamamaya çalıştım, dua ettim ama bende beceremedim. 2 yıldır uğraşıyorum çok zor başına gelmeyen insanlar hiç anlamıyor. Sebebi bilinmeyen infertilite olmamamıza rağmen kayınvalidem görümcelerim beni suçluyormuş! 2. aşılama için adet olmayı bekliyorum. Allah yardım etsin hepimize.Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?
kimisi bazı şeylerin yokluğu ile kimisi varlığı ile imtihan ediliyor
Merhaba, ümitsizlikten çıkmak için her yolu denedim. Gezdim tozdum , umursamamaya çalıştım, dua ettim ama bende beceremedim. 2 yıldır uğraşıyorum çok zor başına gelmeyen insanlar hiç anlamıyor. Sebebi bilinmeyen infertilite olmamamıza rağmen kayınvalidem görümcelerim beni suçluyormuş! 2. aşılama için adet olmayı bekliyorum. Allah yardım etsin hepimize.
Kimene... Olmuyorsa olmuyor... Allahtan iyimi bilicekler... ?allahım yardımcımız olsun.ben kimseye soylemedim tüp bebek falan yaprırdıgımı.gerçi zaman geçtikçe daha bebek düşünmüyoruz yalanını kimse yemiyo ama
Kimene... Olmuyorsa olmuyor... Allahtan iyimi bilicekler... ?
Benimde yaram var ama gocunmuyorum... Konusunu açan olursa da rabbim verirse olur diyorun... Umrumda değiller!çok haklısın bizde öyle düsündük.insanların agzı torba degil bazen soylediklerinin farkında olmuyolar.yada bizim bebek konusunda yaramız var cok cabuk gocunuyoruz
Benimde yaram var ama gocunmuyorum... Konusunu açan olursa da rabbim verirse olur diyorun... Umrumda değiller!
Takma Senin benim Suçum yok.. Kimse bizi yargılayamaz... Allah vermedikten.Sonra 10 kerede tüp bebek yapsan Nafile... Bize hesap soran allaha sormuş demektir..öyle olmak lazım haklısın
Arkadaşım çok sağol. Allah en kısa zamanda bizi kuzularımıza kavuştursun. İçimiz daha fazla yanmasın inşallah bu özlemle.ÖpüyorumAmin canımmm allah isteyen herkese nasip etsin... Bende Doktor dan Geldim arkadaşım için gittik ve hastanede bi Abla ile karşılaştık Hamile kalmış istemiyormuş,ablasına.yalvarıyormuş aldıralım diye.. Kadın da dayanamadı bizim yanımıza geldi SOHBET etmeye başladık... Abla; Kardeşim hamile ama bebeği istemiyor,aldıralım diye yalvarıyor üzülüyorum hamile kaldı diye Üzülüyor ağlıyor isteemiyor dedi.. Çok Üzüldüm Bebeği İstemiyen kadına Kendimi Anlattım Kadına.. Gidin hadi ağlatacaksınız beni..dedim Gittiler...Çok etkilendim bugün.. Düşündüm,durdum.. Allahımın da vardır bir bildiği... Bize Mesaj Veriyor ama Çözemiyoruz malesef.. İnşallah Rabbim Sanada Şifa verir...
benmde 19 ay oldu nerdeyse 2 yıl canım.zaman geçtikçe zor oluyor bazen bir bebk yada bir hamile gördüğümde öyle bir hale geliyor içim öyle bir yanıyor ki.. bu duyguyu hiç tadamayacak mıyı macaba diyorum. içim acıyor. sonra diyorum rabbim ne verirsen hayırlısını ver diye. bebeği olup kaybedenleri görüyorum o çok daha acı. teselli ediyorum kendimi ama yinede bu öylesi bir boşluk ki. zamanında çocukalrı için uzun tedaviler gören 3 4 yıl sonunda çocuğu olan şimdi 3. ye hamile olan eltim bile anlayamıyor. insan unutuyor demek ki zamanla. rabbim bize de bugünleri tatlı anı olarak hatırlayacağımız günleri nasip eder inşallah...Arkadaşlar bu aya kadar hep ümitliydim. Hep olur diyordum. Ama ümidimi tamamen kaybettim. Belki benden uzun süre bunun için uğraşanlar var ama sizlerden destek bekliyorum. Ümitsizlikten nasıl çıkıyorsunuz?