- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Umudunuzu kaybetmeyin rabbim hayırlısı ile verir evlat..o günlerde birinin gelmesi bu yere gitmeniz tamamen talihsizlik gittiğiniz yerde kalmiyorsaniz gece sizin sonuçta stres yapmayın gelenlerde kalmiyorsa yine sıkıntı etmeyinBu ay da böyle geçti. Tüp bebekten önceki son sansimdi. Artık önümüzdeki ay tüp bebek sureci başlayacak. Eşimin rahatligiysa beni delirtecek. Yumurtlama dönemini ben takip ediyorum herşeyi ben ayarlamaya çalışıyorum ama yok bir türlü denk gelmiyor. Yumurtlama gunlerimde ya kavga ederiz ya misafir gelir ya biz gideriz. Hep bir terslik olur. Ben artık ümidimi kaybettim. Sanırım hiç çocuğum olmayacak.
tüp bebek yaptıracağına göre bayadır olmuyor sanırım çocuğunuzBu ay da böyle geçti. Tüp bebekten önceki son sansimdi. Artık önümüzdeki ay tüp bebek sureci başlayacak. Eşimin rahatligiysa beni delirtecek. Yumurtlama dönemini ben takip ediyorum herşeyi ben ayarlamaya çalışıyorum ama yok bir türlü denk gelmiyor. Yumurtlama gunlerimde ya kavga ederiz ya misafir gelir ya biz gideriz. Hep bir terslik olur. Ben artık ümidimi kaybettim. Sanırım hiç çocuğum olmayacak.
Bu kadar stress yapma.erkekler hep boyle dogalari bu onlarin kafana takma.tabikide olucak bebeyin sadece sabirli ol ve umutla bekle her seyin zamani var.merak etmeBu ay da böyle geçti. Tüp bebekten önceki son sansimdi. Artık önümüzdeki ay tüp bebek sureci başlayacak. Eşimin rahatligiysa beni delirtecek. Yumurtlama dönemini ben takip ediyorum herşeyi ben ayarlamaya çalışıyorum ama yok bir türlü denk gelmiyor. Yumurtlama gunlerimde ya kavga ederiz ya misafir gelir ya biz gideriz. Hep bir terslik olur. Ben artık ümidimi kaybettim. Sanırım hiç çocuğum olmayacak.
Umudunuzu kaybetmeyin rabbim hayırlısı ile verir evlat..o günlerde birinin gelmesi bu yere gitmeniz tamamen talihsizlik gittiğiniz yerde kalmiyorsaniz gece sizin sonuçta stres yapmayın gelenlerde kalmiyorsa yine sıkıntı etmeyin
tüp bebek yaptıracağına göre bayadır olmuyor sanırım çocuğunuz
Cevrene bak, belli bir yasta olup cocugu olmayan var mi?
Varsa da % 1 falandir.
Ben eninde sonunda olacagina inaniyorum.
Kendim icin de, tum olmayanlar icin de.
Kavga konusunda sizden beterim o yuzden etmeyin diye tavsiye veremeyecgim çünkü bende kendime hakim olamiyrm..ama bakın gittik ettik diye konusmaktansa yatak odasına geçin...biz cicuk için uğraşmıyoruz ama eğer istiyorsak gezmeyede gitsek biri de gelse bizi hiç engellemiyorEvimize dönüyoruz ama benim moralim bozuluyor. Neden özel günümüzde kabul ediyorsun misafir gelmesini ya da gitmeyi diye kavga ediyorum elimde olmadan.
3 yıl uzun bir süre3 yıl oldu.
Iyide misafir gittikten yada siz geldikten sonrada yasayabilirsiniz bunu niye geriyorsun esini sakin olEvimize dönüyoruz ama benim moralim bozuluyor. Neden özel günümüzde kabul ediyorsun misafir gelmesini ya da gitmeyi diye kavga ediyorum elimde olmadan.
3 yıl uzun bir süre
yani misafir geldi, eşimle aram bızuktu vs gibi nedenler bu süre zarfı için geçerli deği
mutlaka denk geldiği olmuştur
bir sorununuz var mı peki?
Iyide misafir gittikten yada siz geldikten sonrada yasayabilirsiniz bunu niye geriyorsun esini sakin ol
Anladım canim.ama cinsellik yorgunluk moral bozukluğu dinlemez hem sizin bi hayirli niyetinizde var.o an bunları dusunmuycen birbirinize zaman ayiracaksiniz.Sonrasında yorgun ve moralim bozuk oluyor. Elimde değil. Ben bunca uğraş verirken eşimin rahat tavırları beni sinir ediyor.
amin inşallah gönlünce olur herşey :)3 gebelik kaybim var neden bulunamadı. Önümüzdeki ay tüp bebek denemesi yapacağız. Hayırlısı bakalım.
Yazdıklarınıza bakarak söylüyorum çocuk yapmak için biraz olgunlaşmayi bekleyinBu ay da böyle geçti. Tüp bebekten önceki son sansimdi. Artık önümüzdeki ay tüp bebek sureci başlayacak. Eşimin rahatligiysa beni delirtecek. Yumurtlama dönemini ben takip ediyorum herşeyi ben ayarlamaya çalışıyorum ama yok bir türlü denk gelmiyor. Yumurtlama gunlerimde ya kavga ederiz ya misafir gelir ya biz gideriz. Hep bir terslik olur. Ben artık ümidimi kaybettim. Sanırım hiç çocuğum olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?