hiç öpüşmemiş erkek

Tek amaciniz evlenmek mi şu dünyada! Bi de çocuk var tabi oyuncak gibi. Çocuk yetiştirme adına hiç bi şey bilmeyen insanların elinde çocuk. Sırf mesgale olsun Die.

Arada bi göz atıyorum hepsini okusam catlarim bu konunun

Sonuna kadar katılıyorum.

Iste o ince cizgiyi ayirt etmek lazim. Bir kadin kendini cinsel anlamda kullandirtmamalidir. Bunu evli kadinlar da yasiyor. Imzayi atinca rahat etmiyosan kullanilma mevzusunda. Ben kullandirtmam kendimi. Cunku canimin istemedigi hicbir seyi yapmam. Ben istedikten sonra kullandiran olmuyorum bu durumda.

Ayrica evlilik erkeklerin daha cok isine gelir. Yemegi yapiliyo. camasiri utusu her seyi tamam. Aksam sevisecegi garanti bir kadin. Hatta adam biraz ilgisizse sexi camasirlarini yenilemistir muhakkak. Aldatilsa cocuklarim icin diyip affettim diyecek. Eee bu ulkede evlilik erkeklere nimet. Ama evliligi esas isteyen kadin havasina soktukca adamlarin iyice dotunu kaldiriyosunuz.

Aa olur mu? Toplum her konuda yaşayışımız hakkında söz sahibi olmalı.

Çok kurallı bir toplumuz da hala eşekle ilişkiye giriliyor. Kurallarımız olmasa demek ne olacağız.
Toplum kuralları olmadığını düşünüyorsanız eger gidip babaniza soyle diyebilir misiniz " baba ben sınıftaki 3 erkekle beraber oldum en iyi sevişen Mahmuttu" bunu diyebilir misiniz ? Bence diyemezsiniz, çünkü bazı etik ahlak ve toplum kuralları var......

evet katılıyorum e aslında ben de biraz mantık biraz duygu katıyorum mantık kısmında okumuş olsun kültürlü olsun duygu kısmında beni kollasın derdimi dinlesin gibi şeyler oluyor tabi. ya şimdi benim yaşamadan yorum yapmam da kötü oluyor. dediğiniz gibi hiç bir şeyin garantisi yok ve bu beni üzüyor evet tospembe hayal ettiğim hayat bazen bana da zindan oluyor. insan biraz daha garantiye alsn diye kendini sakınıyor ben mesela huyum bu ağırdan saatrım kendimi. bir şeylere ikna olmadan yaşamam duygusal birliktelik. kişilik meselesi bu değişmez ki doğru ya da yanlış ya diyemeyiz kimseye. benim babam da öyle. boşanmalar falan çok kim ister kimse istemez tabi ama babam çok gençken evlenmiş aşk ateşine tutulmuş ee ayrılık malum yani. insan belli yaştan sonra olgun düşünüyor

Siz evlendikten sonra baba kocam çok iyi seviniyor hızına yetisemiorum dediniz heralde

Gününü gün edip kullanmak isteyen adam, evlilik lafını duyunca kaçar onu diyoruz.....

Ad hominem uzmanı ilan ediyorum sizi. Ne alakası var? Her mesajınızın aklımda oluşturduğu şey, ne alakası var? Bunu gidip başkasına da demem ben şahsen, toplum kuralı diye buna denir.

Babanıza baba kocam çok iyi sevişiyor diyebilir misiniz? Niye diyemiyorsunuz yahu, toplum kuralına göre kocanızla sevişebilirsiniz!

Ben de koptum o lafa. Oyle bir isteme merasimi yasamadigimiz icin. O laftan da tiksiniyorum. Kimi kimden istiyonuz.
"Şey bizde kız kalmamış, sizde fazla varsa bir fincan alabilir miyiz" gibi geliyor

evlilik de sevgililik de -bana her yol paris diyerekten- bence oyle birsey zaten ; )))

Yazarken de ilk o aklima geldi de... bakalim kim yazacak dediydim : ))

Benim yazmam tuhaf gelmedi herhalde, aklımız o kadar aynı çalışıyor ki Athen.

Toplum kuralları olmasa da babama seks hayatımı anlatmazdım. Kendi aklım mantığım var çok şükür. Bazı şeyleri yapmamam için bir dayatma olması gerekmiyor. Nerede nasıl davranacağıma kendim karar verebiliyorum.

Öyle bir şey desem adam gülmeye başlar
"Gelip beni isteyin" benim ağzımdan çıkması muhtemel bir laf değil.
O zaman adamin asıl niyetini bilemezsin.....
Ya belki adamın niyetinin ne olduğu da önemli olmayabilir senin için....
Vücut senin isteigin gibi kullanabilirsin.

evet bu da farklı bi bakış açısı. işte böyle mesajlar olunca ne bileyim görüşüm genişliyor daha içim rahatlıyor. çünkü hayatta her an her şey olacağı için aslında kendini şartlamamak lazım istedigim erkekte bu olsun şu olsun çünkü cidden hayat ne adil ne de mükemmel. ben de bu yüzden insanlara güvenini yitirmiş biri olaraktan artık seni seviyorumlara arkamı kollamalara bile inanmak istemiyorum o derece. tbi kim bilir belki öyle bi erkek cıkacak ki öyle bi an gelecek ki belki ben atlayacagım üstüne kim nerden bilebilir. tabi konu evlilikten çok erkeğin de biraz temkinli davranıp her cıkma teklifini kabul eden kızı opup koklamaması tercihim olurdu ben de ilişkiyi ikinci plana attığım gibi onun da atmasını isterim sonucta

Seni engelleyen ne ,onu merak ediyorum?
Neden anlatmamanin sebebini soruyorum...Neden? Bir cevabı olması lazim...

Herkes farklı çevrelerde büyüdü herkesin bu konuya bakış açısı farklı bu konu aylarca da tartisilsa değişen olmaz. Sadece hoşgörülü olmak gerek iki tarafta birbirini yermemeli bizde olmayan bu

O zaman adamin asıl niyetini bilemezsin.....
Ya belki adamın niyetinin ne olduğu da önemli olmayabilir senin için....
Vücut senin isteigin gibi kullanabilirsin.
Adamın asıl niyeti beni sadece sevmek olabilir benim için, rüyasında nikah salonu görmesi, doğacak kızımıza isimler aramasına gerek yok.
Ben şunu anlatamıyorum size. Ben bir adamla 10 yıl beraber olabilirim, evlenmem, o yüzüğün parmağıma geçmesi şart değil.

Seni engelleyen ne ,onu merak ediyorum?
Neden anlatmamanin sebebini soruyorum...Neden? Bir cevabı olması lazim...
Gerek görmüyorum çünkü?
Babamın seks hayatımı bilmesinin gereği olduğunu düşünmüyorum.

Siz toplum kuralları olmadan kime neyi anlatmak veya anlatmamak istediğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Bana kimsenin bir şey dikte etmesine gerek yok, gereği olduğunu düşünmüyorum ve anlatmıyorum. Bu kadar basit.

Bir de sanki evlenmeden sevişen herkes önüne gelenle oturup "şu iyiydi, bu eh, hmm bak bunun gideri var" diye kritik yapıyor Nasıl bir imaj varsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…