- 5 Ekim 2014
- 34
- 58
- 23
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Kızlar siz olayı çok farklı yere çekmişsiniz..
Siz öpüşmüşsünüz yada birşeyler yaşamışsınız diye bilinç altınızda hemen savunmaya geçmişsiniz..
Yok namus orda değil yok öpüşsün senden öncesi ilgilendirmez vs vs..
Ne münasebet yani neden ilgilendirmiyormuş..
Kızın hayat görüşü farklı belliki sizinki farklı kurtul bu düşünceden yoksa mutlu olamazsın demek nekadar doğru...
Konu sahibi tertemiz bir genç kızsın dengini istemek en doğal hakkın..
Ve aşk herşey değildir emin ol karşına senin gibi biri çıkmazsa zaten bağlanamazsın miden kaldırmaz..
Dediğin kriterde erkek bulmak zor olabilir ama imkansız değil bununda bir çok örneği var..
Umarım senin düşüncendeki kızlar fazlalaşır da erkeklerde şu ''erkeğin tecrübelisi makbuldur.. erkektir yapar'' düşüncesinden kurtulurda kendini eşlerine saklamayı becerebilirler..
ilk sevgilinle bir şeyler yaşayabilmiş miydin? şuan kaç yaşındasın peki?
demek ki sizin korkularınız yok terkedilme ayrılma acaba seviyor mu sevmiyor mu ilk mi son mu amaan boşver diyenlerden misiniz? ben bunu anlamıyorum her insanda kullanılma yada kandırılma korkusu olmalı diye düşünüyorum evlilik de sevgili olmakla aynı değildir birine benle çıkarmısın demekle benle evlenir misin demek daglar kadar fark yaratır
Toplum kuralları olmadığını düşünüyorsanız eger gidip babaniza soyle diyebilir misiniz " baba ben sınıftaki 3 erkekle beraber oldum en iyi sevişen Mahmuttu" bunu diyebilir misiniz ? Bence diyemezsiniz, çünkü bazı etik ahlak ve toplum kuralları var......Aa olur mu? Toplum her konuda yaşayışımız hakkında söz sahibi olmalı.
Çok kurallı bir toplumuz da hala eşekle ilişkiye giriliyor. Kurallarımız olmasa demek ne olacağız.
evet katılıyorum e aslında ben de biraz mantık biraz duygu katıyorum mantık kısmında okumuş olsun kültürlü olsun duygu kısmında beni kollasın derdimi dinlesin gibi şeyler oluyor tabi. ya şimdi benim yaşamadan yorum yapmam da kötü oluyor. dediğiniz gibi hiç bir şeyin garantisi yok ve bu beni üzüyor evet tospembe hayal ettiğim hayat bazen bana da zindan oluyor. insan biraz daha garantiye alsn diye kendini sakınıyor ben mesela huyum bu ağırdan saatrım kendimi. bir şeylere ikna olmadan yaşamam duygusal birliktelik. kişilik meselesi bu değişmez ki doğru ya da yanlış ya diyemeyiz kimseye. benim babam da öyle. boşanmalar falan çok kim ister kimse istemez tabi ama babam çok gençken evlenmiş aşk ateşine tutulmuş ee ayrılık malum yani. insan belli yaştan sonra olgun düşünüyoraşk için değil mantık için evlenen erkek de çok. o yüzden evliliği kafanda eminim kutsallaştırıyor, büyütüyorsun ama sen hayalkırıklığına uğrarsın sonunda. bunlardan biri de benim eski eşim
ilk eşiyle evlenme sebebi iyi, memur, yaşıtım, bize denk e hadi evlenelim.
sen burada bir aşk bir kutsallık görebiliyor musun?
karşısında 6-7 tane kadını çıkarıyorlar ve içlerinden evlenmeye uygun olanı seçiyor.
Bu mu kutsallık?
Bu mu aşk?
Ben de tozpembe sanırdım evliliği ama değilmiş.
Evlilik aşkın, sevginin garantisi değilmiş.
Kandırılma korkum var ama cinsellik yüzünden değil
Duygusal durumumu etkileyeceği için.
Kullanılma korkum ise yok çünkü bir şey yaşarsam kendi arzumla yaşıyorum demektir
Pişmanlık en gereksiz bulduğum duygudur :)
Bu arada benim eski eşim de kirliydi bak
tamam şaka :)
Siz evlendikten sonra baba kocam çok iyi seviniyor hızına yetisemiorum dediniz heraldeToplum kuralları olmadığını düşünüyorsanız eger gidip babaniza soyle diyebilir misiniz " baba ben sınıftaki 3 erkekle beraber oldum en iyi sevişen Mahmuttu" bunu diyebilir misiniz ? Bence diyemezsiniz, çünkü bazı etik ahlak ve toplum kuralları var......
Gününü gün edip kullanmak isteyen adam, evlilik lafını duyunca kaçar onu diyoruz.....Bir arkadaşım, yaşım 30a geldi artık evleneyim dedi; evlenmeye en müsait olan kız arkadaşıyla evlendi.
Diğeri çocuk istiyor, iyi anne olacağını düşündüğü biriyle evlendi.
Birinin çok uzun ilişkisi vardı, kız artık baskı yapmaya başladı, öyle evlendi.
Sevgisinin ciddi olmasıyla alakası yok evliliğin. Elbette ki aşk yüzünden evlenen çok insan var, ama mantıklı karar verip mantık doğrultusunda "uygun" adaylarla evlenenler de azımsanacak kadar değil.
Aileler devreye girsin ne olacak, ailenin onaylaması adamın çok aşık olduğunun göstergesi değil ki.
Toplum kuralları olmadığını düşünüyorsanız eger gidip babaniza soyle diyebilir misiniz " baba ben sınıftaki 3 erkekle beraber oldum en iyi sevişen Mahmuttu" bunu diyebilir misiniz ? Bence diyemezsiniz, çünkü bazı etik ahlak ve toplum kuralları var......
"Şey bizde kız kalmamış, sizde fazla varsa bir fincan alabilir miyiz" gibi geliyorBen de koptum o lafa. Oyle bir isteme merasimi yasamadigimiz icin. O laftan da tiksiniyorum. Kimi kimden istiyonuz.
evlilik de sevgililik de -bana her yol paris diyerekten- bence oyle birsey zaten ; )))
Yazarken de ilk o aklima geldi de... bakalim kim yazacak dediydim : ))
Toplum kuralları olmasa da babama seks hayatımı anlatmazdım. Kendi aklım mantığım var çok şükür. Bazı şeyleri yapmamam için bir dayatma olması gerekmiyor. Nerede nasıl davranacağıma kendim karar verebiliyorum.Toplum kuralları olmadığını düşünüyorsanız eger gidip babaniza soyle diyebilir misiniz " baba ben sınıftaki 3 erkekle beraber oldum en iyi sevişen Mahmuttu" bunu diyebilir misiniz ? Bence diyemezsiniz, çünkü bazı etik ahlak ve toplum kuralları var......
Abooow konu ne hale gelmis...
bunlar hep bastirilan duygularin -testestoronu tavan yapmis bogalarin guresi gibi- disavurumu...
O zaman adamin asıl niyetini bilemezsin.....Öyle bir şey desem adam gülmeye başlar
"Gelip beni isteyin" benim ağzımdan çıkması muhtemel bir laf değil.
Ha sevmese de olur, yeter ki evlensin mi diyorsunuz? Alıntı yaptığınız mesajım sevmeden evlenen erkeklerle ilgiliydi de.Gününü gün edip kullanmak isteyen adam, evlilik lafını duyunca kaçar onu diyoruz.....
evet bu da farklı bi bakış açısı. işte böyle mesajlar olunca ne bileyim görüşüm genişliyor daha içim rahatlıyor. çünkü hayatta her an her şey olacağı için aslında kendini şartlamamak lazım istedigim erkekte bu olsun şu olsun çünkü cidden hayat ne adil ne de mükemmel. ben de bu yüzden insanlara güvenini yitirmiş biri olaraktan artık seni seviyorumlara arkamı kollamalara bile inanmak istemiyorum o derece. tbi kim bilir belki öyle bi erkek cıkacak ki öyle bi an gelecek ki belki ben atlayacagım üstüne kim nerden bilebilir. tabi konu evlilikten çok erkeğin de biraz temkinli davranıp her cıkma teklifini kabul eden kızı opup koklamaması tercihim olurdu ben de ilişkiyi ikinci plana attığım gibi onun da atmasını isterim sonuctaIste o ince cizgiyi ayirt etmek lazim. Bir kadin kendini cinsel anlamda kullandirtmamalidir. Bunu evli kadinlar da yasiyor. Imzayi atinca rahat etmiyosan kullanilma mevzusunda. Ben kullandirtmam kendimi. Cunku canimin istemedigi hicbir seyi yapmam. Ben istedikten sonra kullandiran olmuyorum bu durumda.
Ayrica evlilik erkeklerin daha cok isine gelir. Yemegi yapiliyo. camasiri utusu her seyi tamam. Aksam sevisecegi garanti bir kadin. Hatta adam biraz ilgisizse sexi camasirlarini yenilemistir muhakkak. Aldatilsa cocuklarim icin diyip affettim diyecek. Eee bu ulkede evlilik erkeklere nimet. Ama evliligi esas isteyen kadin havasina soktukca adamlarin iyice dotunu kaldiriyosunuz.
Seni engelleyen ne ,onu merak ediyorum?"Şey bizde kız kalmamış, sizde fazla varsa bir fincan alabilir miyiz" gibi geliyor
Benim yazmam tuhaf gelmedi herhalde, aklımız o kadar aynı çalışıyor ki Athen.
Toplum kuralları olmasa da babama seks hayatımı anlatmazdım. Kendi aklım mantığım var çok şükür. Bazı şeyleri yapmamam için bir dayatma olması gerekmiyor. Nerede nasıl davranacağıma kendim karar verebiliyorum.
Adamın asıl niyeti beni sadece sevmek olabilir benim için, rüyasında nikah salonu görmesi, doğacak kızımıza isimler aramasına gerek yok.O zaman adamin asıl niyetini bilemezsin.....
Ya belki adamın niyetinin ne olduğu da önemli olmayabilir senin için....
Vücut senin isteigin gibi kullanabilirsin.
Gerek görmüyorum çünkü?Seni engelleyen ne ,onu merak ediyorum?
Neden anlatmamanin sebebini soruyorum...Neden? Bir cevabı olması lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?