- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
ben görücü usulüne saygı duydugumu söylemedim zaten. istemem yani öyle bişey. eğitim var ama bir işe yaradığı yok ki arkadaşım ben zaten yatmayın kalkmayın demedim tabi ki ikisi istiyosa ben bekçi değilim onları ayıracak. fakat erkekleri biliyorsun dediğin gibi damacanayla boşalmaya çalışan erkek bu zihniyetle kim sevgili olmak ister demek ki sevgilisi olsa onu kullanacak ne farkı var ben hiç bi yerde duymadım erkeklerin etrafa saldırdıgını tükiye dısında illa bir kız mı gerekiyor boşalmak için kendi imkanlarıyla elle boşalabilir hatta boşalmasa uykusunda boşalır yani illa kız arkadaşı şart değil ben kullanılmaktan korkuyorum arkadaşlar eğer bir erkek olsa ki geleceği görebilsem ve ölene kadar benle kalacak bir erkek bulsam kesin bundan emin olsam evlilik bana tabu olmazdı. evlilik hala önlemiyor evet ama dediğim gibi en azından süzmeye yardımcı oluyor bazı şeyleri. bir insan iyiyse dürüstse bunun değişmeyeceğini ya da hep sizle olacağını kim garanti ediyor? yalan söylemediğni nasıl anlarsınız o zaman neden melek erkekler daha sonra öküz oluyorYani siz cinsellik için evliliği şart koşuyorsunuz. Peki 4 senedir gerçekten sevdiğiniz biri ile mi cinsellik yaşamak istersiniz yoksa bir ayda görücü usulü ile tanışıp - evlendiğiniz- bir adamla mı? Çünkü sırf yatağında karısı olsun diye evlenenlerde var bilmiyorsanız şayet. Son yazdığınız yorumlarda öyle itham edici cümleler var ki. Cidden bende diyorum bu nasıl ülke, eğitim zorunlu hale gelmişken bu nasıl mantık. Yapmayın arkadaşlar kimse önüne gelenle yapmıyor 10 yıl zorunluluktan sevgili kalanlar var siz bunların öpüşmesini, sevişmesini kullanılmak olarak mı görüyorsunuz? Bu ülkede kimseyle ilişkiye girmeyip etrafa saldıran çocuklara, hayvanlara hatta ve hatta damacanaya tecavüz edenler var. Biri kendini evliliğe sakladı diye dünyanın enn minnoş adamı olmuyor. Açık açık yazmak istiyorum artık yani size göre cinsellik sadece penisin vajinaya girmesi, aradaki aşk tutku önemli değil. Yeterki imza olsun. Sabır sabırrrrrr.
saygısızlık etmedi ben de etmedim zaten evlilik olmasa evet öyle olurdu gerçekler bunlar diğer ülkelerde cidden bu böyle gerçekleri söylemek saygısızlıksa pekalaÜslubunuz hiç hoş gelmedi bana.Herkesin kendi fikri kimse size saygısızlık etmedi burada daha doğrusu fikirlerinize.Biz sadece düşüncelerimizi söyleyip,tavsiye verdik.Verdiğiniz cevabı saygısızlık olarak gördüm ben.Evlilik çok saçma evlenenler ahmak demedi kimse sadece manevi olarak fazla anlam yüklendiği söylendi.Beğenmediyseniz yorum yapmayın bari burada bizi kınayıp,genelleyerek yaptığınız hoş değil.
'Kirli' tabirinin kullanilması... beynimi zonklatiyor..hele bir de bunu kadinlarin kullanmasI kendolerine yakistirmasi bu sifati... aklim hayalim almiyor...Namus bacak arasında degil beyinde veya kalpte diyen arkadaşlara söylüyorum, İlişkiye girmeyi zaten bacak aranızın isteğiyle degil, beyin ve kalbin onayı ile yapıyoruZ.....Yani sonuç olarak belki ilişkiye giren yer bacak aranız ama ona onay veren kalp ve beyniniz....Beyin ve kalp izin vermezse ilişki olmaz zaten....Bakire olmayan biri benim namusum beynimde diyemez çünkü beyninin izniyle zaten ilişkiye girmistir....
Ha birde kirlilik temizlik insanların anlayışına ve hayat tarzına göre degisiklik arz eden bir kavramdır...Kimine göre bakire kız temizdir...Kimine göre 20 den fazla sayıda ilişkiye girmisse kirlidir, kimine göre 50 den fazla ise, kimisi için ise 5 yıldan fazla sure yasamissa kirlidir....Kirlilik gorecelidir....herkese değişir....Ama su var ki hiçkimse hala bakire ve kimseyle opusmemis birine kirli diyemez....Bu ayri tabi....Allah herkesin gönlüne göre versin....Hiç opusmemis kızlar olduğu gibi hiç opusmemis erkekler de var merak etmeyin...
hâlâ mı güneydoğu genellemesii.. bıkmadınız mı güneydoğuyu dışlamaktan!!!
Ama toplum kuralları belirlerken bir kişiyi baz alıp kurallari koymaz....Yani senin arkadaşını baz alıp kural koymaz, senin arkadaşın aynı evi paylaşmış beraber olmus diye, toplum soyle bir kural belirlemez "Bundan sonra evlenmeyi düşünen herkes aynı evi yıllarca paylaşıyor demez..... Toplum kuralları belirlerken sadece bir bireyden yola çıkarak yapmaz bunu....Arkadasim kimse sana iste veya isteme demiyor. Gönlüne gore bulursun dedi herkes.
Ama senin genellemelerin hoş degil.. Sadece sevismek icin sevisenleri ornek vererek tüm sevgiyle birlikte olanlari içine alamazsin..
Benim arkadasim 8 yildir biriyle beraber ayni evde yasiyorlar.. Sevildi, kiskanildi, el üstünde tutuldu, sarmalandi , kollandi , arkasında duruldu ,sevisti herseyi birlikte yasadilar..8 senenin ardindan yaza düğünleri var... Bak adam sadece sevişmek için sevismemis.. Ayni zamanda sevmiş ve dahasini da vermiş sevdiği kiza..
Yani genellemeler tutmaz, boşa karalama yapmayin..
Arkadasim kimse sana iste veya isteme demiyor. Gönlüne gore bulursun dedi herkes.
Ama senin genellemelerin hoş degil.. Sadece sevismek icin sevisenleri ornek vererek tüm sevgiyle birlikte olanlari içine alamazsin..
Benim arkadasim 8 yildir biriyle beraber ayni evde yasiyorlar.. Sevildi, kiskanildi, el üstünde tutuldu, sarmalandi , kollandi , arkasında duruldu ,sevisti herseyi birlikte yasadilar..8 senenin ardindan yaza düğünleri var... Bak adam sadece sevişmek için sevismemis.. Ayni zamanda sevmiş ve dahasini da vermiş sevdiği kiza..
Yani genellemeler tutmaz, boşa karalama yapmayin..
Ama toplum kuralları belirlerken bir kişiyi baz alıp kurallari koymaz....Yani senin arkadaşını baz alıp kural koymaz, senin arkadaşın aynı evi paylaşmış beraber olmus diye, toplum soyle bir kural belirlemez "Bundan sonra evlenmeyi düşünen herkes aynı evi yıllarca paylaşıyor demez..... Toplum kuralları belirlerken sadece bir bireyden yola çıkarak yapmaz bunu....
Aa olur mu? Toplum her konuda yaşayışımız hakkında söz sahibi olmalı.Toplum bunu kural belirlesin diyen kim ki?
mükemmel demek istemedim zaten. öpüşsün hatta ilişkisi olmuş olsun belki adam terkedildi hiç bi suçu yoktu ve çok iyi biri bu insanlığın ölçütü değildir ama bu işi ne amacla yaptıgı insanlıgın ya da kendi arzularının bir ölçütüdür ve bu niyeti amacı bana söyleyecek hali yok. terkedildim der yalan söyler, demez ki çok güzeldi yatağa attım sonra ayrıldım diye. benim tek korkum, kullanılmak erkekler artık yalancı hepsi değil çoğu cinsel dürtüleri için özellikle genç yaşta. gerçek sevginin önüne geçiyor artık kişilik değil fiziksel güzellik ön planda profil fotosuna bakarak aşklar doğuyor artık. tekrar söylüyorum zaten ölene kadar benle olacak erkeği bulsam evlilik tabu olmazdıArkadasim iki turlu de hayat ne gösterir belli olmaz..
Sen kendini ona sakladin diye dünyanın en kiymetlisisin gibi davranmayabilir evlendigin adam.. Eğer geneli öyle olsaydi Türkiye de bütün bakire kadınlar dünyanın en mutlu kadinlari olurdu... Ama bakire olmayip el üstünde tutani bulabilen de var..
Sana demek istediğim su; bakire bir kadin bakir bir adam mükemmel demek değildir. İnsan olmak bunlarla ölçülmez cunku. Karsina öyle bir adam cikar ki keşke bakir olmasaydi ama "insan" olsaydı dedirtir insana...
Bu yüzden genellemeler yapmak sadece boşa konuşmak oluyor..
kapalı olması gerekiyor tabi. ama allah aşkına bu devirde dediğim gibi özellikle gençler peçete gibi sevgili değiştiyor. evlilik daha büyük bi adım. suan sevgilim olabilir ama suan evlenemem ne işim ne gücüm tecrubem var . tabi zamanla karar verilir. her kötülüğü önleyen bir kalkan değil ama dediğim gibi en azından ufak bir tedbir kullanılmayı önlemek içinKendini sonraki ilişkilere kapatmak için evli olmak gerekmiyor. Sevgilim dediği biri varsa zaten iki tarafın da başkalarına kapalı olması gerekiyor. Sadakat evliliğe endekslenemez.
Evlilik bence de bir süreç evet. Güzel giden bir ilişkinin içinde, zamanla karar verilen bir süreç. Yani bana göre, evlenmek için ilişkiye başlamaktan ziyade, ilişki içersindeyken evlilik fikrinin belirmesi lazım. Diyorum ya odak noktasının ne olduğu önemli sadece.
ne alaka arkadaşım öpüşüp ayrılabilirim hayat sonuçta ama o zaman öpüşmemiş bir erkek istemeye hakkım olmazdı işte sadece bu değişirdi malız demiyrum ben sanaKonu sahibi inşallah bir erkeği çok sevip çok inanıp çok bağlanıp ve bu güvene yönelip öpüşüp de ayrılık yaşamazsınız.Adının ıskartaya çıkmasını kim ister dimi.Biz malız çünkü.Beyaz eşyadan farkımız yok.Sıfır olsun .Haklısınız ne diyeyim...
Mesajimda guneydoguyu dislayan bir sey göremiyorumseGüneydoğuyst: 37208339 .!.:hâlâ mı güneydoğu genellemesii.. bıkmadınız mı güneydoğuyu dışlamaktan!!!
Evlilik kararı almak kolay degildri...Çünkü dediğim gibi devreye aileler giriyor, aile onayları giriyor.vs....Yani sevgisinden ciddi olan birinin vereceği karardır evlilik....Cok nadirdir keyfi olarak ben evlenecek diyen...zaten keyif pesinde olan biri evliliği düşünmez...Birçok genç erkek soyle düşünüyor zaten, belli bir yasa kadar günümü gün ederim sonra evlenirim.....Yani gününü gün etmek isteyen bir adam evlilik lafı duyunca kaçar....Çünkü evlilik ağır sorumlulukları olan bir karardirEvlendiğiniz adamın da sizi gerçekten sevdiğinin garantisi yok ama o zaman evlilik olduğu için sevişmekte sakınca yok sanırım.
malız diyorsun esasında .Pis pise ,temiz temize denk diyorsun. Daha ne diyesin ?mükemmel demek istemedim zaten. öpüşsün hatta ilişkisi olmuş olsun belki adam terkedildi hiç bi suçu yoktu ve çok iyi biri bu insanlığın ölçütü değildir ama bu işi ne amacla yaptıgı insanlıgın ya da kendi arzularının bir ölçütüdür ve bu niyeti amacı bana söyleyecek hali yok. terkedildim der yalan söyler, demez ki çok güzeldi yatağa attım sonra ayrıldım diye. benim tek korkum, kullanılmak erkekler artık yalancı hepsi değil çoğu cinsel dürtüleri için özellikle genç yaşta. gerçek sevginin önüne geçiyor artık kişilik değil fiziksel güzellik ön planda profil fotosuna bakarak aşklar doğuyor artık. tekrar söylüyorum zaten ölene kadar benle olacak erkeği bulsam evlilik tabu olmazdı
ne alaka arkadaşım öpüşüp ayrılabilirim hayat sonuçta ama o zaman öpüşmemiş bir erkek istemeye hakkım olmazdı işte sadece bu değişirdi malız demiyrum ben sana
yani herkes benim konumdan bayağı bir sapmış götürüyor ama genel olarak sanırım sevilen kişiyle yaşanan cinsel içerikli şeyler normal karşılanıyor. vay be. arkadaşlar bana karşı yani kimseye karışamam sonuçta diğer ülkelerde insanlar çocukken başlayıp evleninceye kadar herkesle yatıp kalkabiliyor ve bu normal yani evlenmenin anlamı bile yok ama ben bizim gibi bir ülkede insanın kendini helaline ilk ve sonuna saklamasını isterdim. ben yapmadım diye ne dindarım ne yobazım ne azgınım ne de sorunlarım var sadece sevgilim olsun diye uğraşmıyorum yüz vermiyorum genelde istediğim kriterlerde olmuyorlar ve bu zamana kadar okuluma ağırlık verdim. sevgili istememdeki amaç ve kriter öpmek yatmak asla değil, onlar ikinci planda asla dürtülerimi karşılasın diye erkek istemedim ve karşımdakinin de beni cinsel obje olarak görmesini istemem ve işler ciddiye binmeden hatta sonsuza kadar beraber yaşayacağımıza söz vermeden önce ben cinselliğe karşıyım. bana sevgisini elimi tutarak arkamı kollayarak ve her zaman yanımda olarak gösterebilir. bu onun dindar yada içinde azgın olduğunu her zaman göstermez. o da benim gibi kriterlerini yüksek tutan okuluna odaklanmış çalışkan bir insan olamaz mı? asosyal yada utangaç olabilir zaten ben de öyle biriyim. herkesin kendi fikri arkadaşlar fakat sevişmek birbirinizi sevdiğiniz anlamına gelmez bir erkek beni opmeye sevmeye calısıyosa bu her zaman sevgi değildir öyle olsa keraneye giden erkeklerin bir sürü karısı olurdu. fakat o keraneye gidenler orda seviştikleri kızların her zaman yanında oluyor arkasını kolluyor mu? işte bu daha zordur. asıl sevgi kanıtı budur benim aklımca. ha evet evlilik atılan imzadan ibaret olabilir fakat bir adımdır sevgililik başka beraber yaşamaya söz verip ortak bir evde sonsuza kadar yaşamaya karar vermek başkadır. boşanma konuları kaderdir. sen önlemini al evlenene kadar bekle boşanırsan o zaman düşün. o zaman ya boşanırsak diye evlenmeden mi aşk yaşayalım? bana ters arkadaşlar kim ne dersin zaten kimsenin bir şey demeye hakkı yok bence. ben kimseye demiyorsam.
Bir arkadaşım, yaşım 30a geldi artık evleneyim dedi; evlenmeye en müsait olan kız arkadaşıyla evlendi.Evlilik kararı almak kolay degildri...Çünkü dediğim gibi devreye aileler giriyor, aile onayları giriyor.vs....Yani sevgisinden ciddi olan birinin vereceği karardır evlilik....Cok nadirdir keyfi olarak ben evlenecek diyen...zaten keyif pesinde olan biri evliliği düşünmez...Birçok genç erkek soyle düşünüyor zaten, belli bir yasa kadar günümü gün ederim sonra evlenirim.....Yani gününü gün etmek isteyen bir adam evlilik lafı duyunca kaçar....Çünkü evlilik ağır sorumlulukları olan bir karardir
ben o kelimeleri çoktan düzelttim sonraki mesajlarımda. pis kelimesini kullanmadım 1, temiz kelimesini asıl amacından saptı bu 2 zaten bunun açıklamasını yaptım kimse mesajlarımı okumuyor ki tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyorum. denk hiç demedim. tamamen kendi tercihim. sadece ben tercih ederim dedim çünkü ben de hiç deneyim yaşamadım. diğerlerinin sizin hayatınız beni ilgilendirmezmalız diyorsun esasında .Pis pise ,temiz temize denk diyorsun. Daha ne diyesin ?
Cinsellik yaşadığınız erkek arkadaşınıza şunu sorabilirsiniz , Madem beni cok seviyorsun, ailene soylesene gelip beni isteyin, söz keselim deyin....O zaman belli olur sizi gerçekte sevip sevmediği, eger bundan sonraki hayat planında siz varsaniz, zaten dediğinizi yapar....Yok eger gelecek olanları arasında siz yoksaniz, zaten sizden uzaklaşır....Benim için hala aynı basitlikte.
Yasal olarak sevişmek için anne babamın iznini alıyorum ek olarak.
Ben evliliğe sizinle aynı kutsallığı atfetmiyorum. Benim için evlilik gerekli mercilerden aynı evde yaşama izninin alınması.
valla derman falan bulmadım da zaten her şey birbirine girdi konu saptı sevgililer evlilikten önce yatmalı mı yatmamalı mı olayına döndü ve bence gereksiz zaten burdaki herkes almış yaşını başını kimse kimseyi değiştiremez. sadece çeşit çeşit insanlar olduğunu görüp şaşırıyoruzArkadaşım derdine derman bulduysan
yada dertliyken daha çok dertlendim bukadarı yetti diyosan
bence kapattır konunu başın rahat etsin
bu böyle uzar gider çünkü...
Ben daha ilk sayfalarda yorumumu yazdım çıktım topa girmedim bile
Ne diye konu açtın o zaman kardeş ?ben o kelimeleri çoktan düzelttim sonraki mesajlarımda. pis kelimesini kullanmadım 1, temiz kelimesini asıl amacından saptı bu 2 zaten bunun açıklamasını yaptım kimse mesajlarımı okumuyor ki tekrar tekrar yazmak zorunda kalıyorum. denk hiç demedim. tamamen kendi tercihim. sadece ben tercih ederim dedim çünkü ben de hiç deneyim yaşamadım. diğerlerinin sizin hayatınız beni ilgilendirmez
ya hani mesela kendi tecrübesiz olup sevgilisi tecrübeli olanlar var mı neler hissettiler ya da neden sorun etmediler peki şüphe etmiyorlar mı o sevgililerinden bunlara cevap beklerken iş nelere geldi tabi ki kişilik önemli ama insan kullanılmak istemez sonuçta sevsin sevmesin iş cinselliğe gelince akan sular durur öküz olur melek şimdi kimsenin eşine dostuna laf söylemedim şimdiki gençler artık küçüklükten öğreniyor kız demenin seks demek oldugunu ben nasıl güveneyim insanlaraSenin kendi özelliklerine bakarak bunu istenen çok doğal:) ama kendi dusuncem öyle erkek çok azdir.. Erkekler sevgilisi olsun olmasin o tecrubeyi bir şekilde ediniyorlar hem de yaş daha da düştü simdi.. İnşallah aradigin kişiyi bulursun ama zor sanki.. Hem sevmek kişilik karakter faktörü de önemli değil mi..
Öyle bir şey desem adam gülmeye başlarCinsellik yaşadığınız erkek arkadaşınıza şunu sorabilirsiniz , Madem beni cok seviyorsun, ailene soylesene gelip beni isteyin, söz keselim deyin....O zaman belli olur sizi gerçekte sevip sevmediği, eger bundan sonraki hayat planında siz varsaniz, zaten dediğinizi yapar....Yok eger gelecek olanları arasında siz yoksaniz, zaten sizden uzaklaşır....
Ha benim için farketmez diyorsanız, vücut sizin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?