- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
yalan..kadın cinayetleri en çok büyük şehirlerde yaşanıyor...
bu takıntım normal midir neden böyle sorun ediyorum kıskançlık mıdır nedir bazıları sorun etmiyormuş gerçi benim ortada sevgili dahi yok ama aday vardı onun önceden deneyimi oldugunu ögrenince içime bi sogukluk düştü istemedim o kişiyi neden bilmiyorum işte ben ne yapabilirim diye konu açtım sizce dedim bu deneyimleri yasamamış erkek var mıdırNe diye konu açtın o zaman kardeş ?
tabi ki toplum baskısı değil benim çevrem bile yok ki ailem parçalanmış durumda ve kuzenlerim yegenlerim bunlarla iletişim halinde değilim hatta ben göbek atmalı herkesin doluştuğu bildiği bir düğün de istemezdim. bu sadece terkedilmeyi en aza indirmek ve olgun akıllı bir erkek bulabilme çabasıiki şeye takıldım.
1) "geneleve giden erkeklerin bir sürü karısı olurdu" erkek evlendiği kadına aşık olmaz her zaman. böyle düşünürsen hayalkırıklığı bile yaşayabilirsin.
2) "önlemini al boşanırsan düşünürsün" senin için mühim olan şey toplum baskısı sanırım. içinden gelen bir şey olduğunu düşünmüyorum. çünkü önlem almak, kendini korumak, bunlardan çekinmek, korkmak senin düşüncen.
ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.
Arkadasimi seni 4 yıl boyunca seven adam seni gercketen seviyorsa, gelecek planında sen vardan evlilik kararı alsın o zaman....Evlilik öncesi cinsellik normal görüldüğünde, belki ilk zamanlar herkes istediği herkesle yağmaz ama bu düşünce devam ederse o günlere doğru gider...Belki bugun sizin dediğini gibi olmayabilir....Ama evlilik öncesi cinsel ilişki normal birsey diye düşünüp yetişen bir genç, nasıl olsa normal deyip herkesle yapabilir bunu....Algı cok önemli, toplum eger şöyle bir algı oluşturursa "evlilik öncesi cinselligin hiçbir sakıncası yoktur" bu algı ile yetişmiş bir birey evlilik öncesi cinselliği herkesle yasayab,ilirim, nasılsa evlilik öncesine birsey demiyorlar deyip, her onun gelenle yatabilir.....Yani siz cinsellik için evliliği şart koşuyorsunuz. Peki 4 senedir gerçekten sevdiğiniz biri ile mi cinsellik yaşamak istersiniz yoksa bir ayda görücü usulü ile tanışıp - evlendiğiniz- bir adamla mı? Çünkü sırf yatağında karısı olsun diye evlenenlerde var bilmiyorsanız şayet. Son yazdığınız yorumlarda öyle itham edici cümleler var ki. Cidden bende diyorum bu nasıl ülke, eğitim zorunlu hale gelmişken bu nasıl mantık. Yapmayın arkadaşlar kimse önüne gelenle yapmıyor 10 yıl zorunluluktan sevgili kalanlar var siz bunların öpüşmesini, sevişmesini kullanılmak olarak mı görüyorsunuz? Bu ülkede kimseyle ilişkiye girmeyip etrafa saldıran çocuklara, hayvanlara hatta ve hatta damacanaya tecavüz edenler var. Biri kendini evliliğe sakladı diye dünyanın enn minnoş adamı olmuyor. Açık açık yazmak istiyorum artık yani size göre cinsellik sadece penisin vajinaya girmesi, aradaki aşk tutku önemli değil. Yeterki imza olsun. Sabır sabırrrrrr.
Arkadaşlar merhaba ben 20 yasında bir genc kızım ve öpüşmeyi bırakın elime erkek eli bile değmedi. Ben de isterdim bir sevgilim olsun ama hep ilk ve son olsun isterim kendimi salıvermem kolay biri de değilimdir seçiciyimdir kültürlü olsun namuslu olsun. Ama kızlar ben çok korkuyorum benim gibi temiz öpüşmemiş yatmamış erkek bulamayacağım diye. Ya da yapmış olsa bile yapmadım diye yalan söylemesinden. Bende cidden böyle takıntı var bırakın öpmeyi benden önce çok sevdiği bir sevgilisinin olmasını düşünmek bile beni üzer. Belki ben yaşamadığım ve ilk olacağı için karşımdaki için de ilk olsun istiyorum. Sizce bu takındımdan kurtulmalı mıyım yada ne yapmalıyım yoksa haklı mıyım böyle erkekler var mıdır beklemeli miyim of düşündükçe çok sinir oluyorum kızlar öpüşmeyen erkeğin dışlandığı bir ülke sözde inançlı ülkeyiz çok iğrenç geliyor bana
valla derman falan bulmadım da zaten her şey birbirine girdi konu saptı sevgililer evlilikten önce yatmalı mı yatmamalı mı olayına döndü ve bence gereksiz zaten burdaki herkes almış yaşını başını kimse kimseyi değiştiremez. sadece çeşit çeşit insanlar olduğunu görüp şaşırıyoruz
tabi ki toplum baskısı değil benim çevrem bile yok ki ailem parçalanmış durumda ve kuzenlerim yegenlerim bunlarla iletişim halinde değilim hatta ben göbek atmalı herkesin doluştuğu bildiği bir düğün de istemezdim. bu sadece terkedilmeyi en aza indirmek ve olgun akıllı bir erkek bulabilme çabası
Evlilik koruyor derken Yasal haklardan bahsediyor arkadas...Nafaka, Malarin eşit olarak paylaşılması, vs....Yoksa bıçak alıp öldürtmek istiyorim diyen adam sevgili iken de diyebilir...Sevgilisinden ayrılan bir kizin hiçbir yasal güvencesi yok onu demek istmeistir muhtemelenEvlenen kadın koruma altına mı alınır
Ya korumanın tek göstergesi bekaretin evliyken gitmesi mi?
Yapmayın.
Bir sürü kadın boşanırken öldürülüyor.
Ben de boşanıyorum.
Kocam herkesin içinde bana saldırırken de EVLİLİK beni korumadı.
Daha dün "Elimde bıçak olsa öldürürüm" derken de korumuyor
Evlilik koruyor derken Yasal haklardan bahsediyor arkadas...Nafaka, Malarin eşit olarak paylaşılması, vs....Yoksa bıçak alıp öldürtmek istiyorim diyen adam sevgili iken de diyebilir...Sevgilisinden ayrılan bir kizin hiçbir yasal güvencesi yok onu demek istmeistir muhtemelen
Evlilik koruyor derken Yasal haklardan bahsediyor arkadas...Nafaka, Malarin eşit olarak paylaşılması, vs....Yoksa bıçak alıp öldürtmek istiyorim diyen adam sevgili iken de diyebilir...Sevgilisinden ayrılan bir kizin hiçbir yasal güvencesi yok onu demek istmeistir muhtemelen
Cinsellik yaşadığınız erkek arkadaşınıza şunu sorabilirsiniz , Madem beni cok seviyorsun, ailene soylesene gelip beni isteyin, söz keselim deyin....O zaman belli olur sizi gerçekte sevip sevmediği, eger bundan sonraki hayat planında siz varsaniz, zaten dediğinizi yapar....Yok eger gelecek olanları arasında siz yoksaniz, zaten sizden uzaklaşır....
Ha benim için farketmez diyorsanız, vücut sizin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz...
ilk sevgilinle bir şeyler yaşayabilmiş miydin? şuan kaç yaşındasın peki?Bende senin gibi ilk olan son olsun isterdim , 18 yasimda ilk sevgilim oldu ama malesef son olmadi ondan sonra zaten bidaha olmadi . bende senin gibi opusmemis ve yatmamis birini isterim , devir cok degisti ama kalmistir tabi namusu yerinde erkeklerde:)
demek ki sizin korkularınız yok terkedilme ayrılma acaba seviyor mu sevmiyor mu ilk mi son mu amaan boşver diyenlerden misiniz? ben bunu anlamıyorum her insanda kullanılma yada kandırılma korkusu olmalı diye düşünüyorum evlilik de sevgili olmakla aynı değildir birine benle çıkarmısın demekle benle evlenir misin demek daglar kadar fark yaratıronu diyorum işte korkuların ve tedirginliklerin var
hatta içten içe yaşamayı istiyor, özeniyor dahi olabilirsin
ama fazlasıyla korkuyorsun
Öyle bir şey desem adam gülmeye başlar
"Gelip beni isteyin" benim ağzımdan çıkması muhtemel bir laf değil.
sevişmek, karsilikli sevmekten gelir demissiniz...Yani sevişen iki insan birbirini seven iki insandır demissiniz....yani sizin cumlenizden su anlaşılıyor, sevisiyorlarsa "birbirlerini seviyorlardir".....çünkü sevişmek istes fiili karşılıklı yapailan sevme işinden oluşuyor diyorsunuz.......Yani Sevme olması lazim sevişmek için diyorusnuz....."Bir erkek sırf cok sevdiği için seks yapıyor derseniz ,size cok safsiniz derim"
"Sevişmek fiili "karşılıklı sevmekten" geliyor"
"SIRF sevdiği için sevişir" ile "karşılıklı sevdiğinde sevişmeli" aynı anlamda mı, Allah aşkına aynı anlamda mı? Yani şu ikisi aynı anlamda derseniz aynı düzlemde konuşamadığımıza ikna olacağım.
"Sırf sevdiği için sevişir" gibi bir iddiam hiçbir zaman olmadı! "Sevdiği için sevişmeli" dedim.
Cok haklisin güvenmek çok zor asik olduğun adama bile arkani döndüğünde dusunuyosun..Kendimden ornek veriym 20yasndaym daha önce yakinlasmalarim oldu su an bi erkek arkadaşım var ikimizde uni ogrencisiyiz o benden büyük ve öğrenci evinde kaliyor o da ben biliyorum yani benden önce bir şeyler yasadigini ama bana olan sevgisi saygisi dürüstlüğü o kadar güzel ki belki okulda görüyor da eskiden olan kizlari bilmiyorum ama ona aşığım düşününce evet çok moralim bozuluyor ama su an benimle ve ben çok seviyorum o da beni çok seviyor evlenmek istediğini bile söyledibana beni cçok değiştirdin diyor eski ben i silip attin diyor bunları duyunca geçmişe sunger çekmek gerek diyorum..[/QUOTE]Çok OTE="Goodbyemylover, post: 37208662, member: 373909"]ya hani mesela kendi tecrübesiz olup sevgilisi tecrübeli olanlar var mı neler hissettiler ya da neden sorun etmediler peki şüphe etuni ogrenorlar mı o sevgililerinden bunlara cevap beklerken iş nelere geldi tabi ki kişilik önemli ama insan kullanılmak istemez sonuçta sevsin sevmesin iş cinselliğe gelince akan sular durur öküz olur melek şimdi kimsenin eşine dostuna laf söylemedim şimdiki gençler artık küçüklükten öğreniyor kız demenin seks demek oldugunu ben nasıl güveneyim insanlara
4S deyince Athen aklıma başka bir kural geldi
ilk sevgilinle bir şeyler yaşayabilmiş miydin? şuan kaç yaşındasın peki?
demek ki sizin korkularınız yok terkedilme ayrılma acaba seviyor mu sevmiyor mu ilk mi son mu amaan boşver diyenlerden misiniz? ben bunu anlamıyorum her insanda kullanılma yada kandırılma korkusu olmalı diye düşünüyorum evlilik de sevgili olmakla aynı değildir birine benle çıkarmısın demekle benle evlenir misin demek daglar kadar fark yaratır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?