hiç öpüşmemiş erkek

Ne diye konu açtın o zaman kardeş ?
bu takıntım normal midir neden böyle sorun ediyorum kıskançlık mıdır nedir bazıları sorun etmiyormuş gerçi benim ortada sevgili dahi yok ama aday vardı onun önceden deneyimi oldugunu ögrenince içime bi sogukluk düştü istemedim o kişiyi neden bilmiyorum işte ben ne yapabilirim diye konu açtım sizce dedim bu deneyimleri yasamamış erkek var mıdır

tabi ki toplum baskısı değil benim çevrem bile yok ki ailem parçalanmış durumda ve kuzenlerim yegenlerim bunlarla iletişim halinde değilim hatta ben göbek atmalı herkesin doluştuğu bildiği bir düğün de istemezdim. bu sadece terkedilmeyi en aza indirmek ve olgun akıllı bir erkek bulabilme çabası

ama aradaki fark!evlenen kadin koruma altina alinir.gerekirse sonradan oyle degisen bir adamdan ayrilir.tum haklarinida geri alir.ezilen taraf olmaz yani.

Evlenen kadın koruma altına mı alınır
Ya korumanın tek göstergesi bekaretin evliyken gitmesi mi?
Yapmayın.

Bir sürü kadın boşanırken öldürülüyor.

Ben de boşanıyorum.
Kocam herkesin içinde bana saldırırken de EVLİLİK beni korumadı.

Daha dün "Elimde bıçak olsa öldürürüm" derken de hiçbir korumam olmadı yok da

Arkadasimi seni 4 yıl boyunca seven adam seni gercketen seviyorsa, gelecek planında sen vardan evlilik kararı alsın o zaman....Evlilik öncesi cinsellik normal görüldüğünde, belki ilk zamanlar herkes istediği herkesle yağmaz ama bu düşünce devam ederse o günlere doğru gider...Belki bugun sizin dediğini gibi olmayabilir....Ama evlilik öncesi cinsel ilişki normal birsey diye düşünüp yetişen bir genç, nasıl olsa normal deyip herkesle yapabilir bunu....Algı cok önemli, toplum eger şöyle bir algı oluşturursa "evlilik öncesi cinselligin hiçbir sakıncası yoktur" bu algı ile yetişmiş bir birey evlilik öncesi cinselliği herkesle yasayab,ilirim, nasılsa evlilik öncesine birsey demiyorlar deyip, her onun gelenle yatabilir.....

Bende senin gibi ilk olan son olsun isterdim , 18 yasimda ilk sevgilim oldu ama malesef son olmadi ondan sonra zaten bidaha olmadi . bende senin gibi opusmemis ve yatmamis birini isterim , devir cok degisti ama kalmistir tabi namusu yerinde erkeklerde:)

Çok OTE="Goodbyemylover, post: 37208662, member: 373909"]ya hani mesela kendi tecrübesiz olup sevgilisi tecrübeli olanlar var mı neler hissettiler ya da neden sorun etmediler peki şüphe etuni ogrenorlar mı o sevgililerinden bunlara cevap beklerken iş nelere geldi tabi ki kişilik önemli ama insan kullanılmak istemez sonuçta sevsin sevmesin iş cinselliğe gelince akan sular durur öküz olur melek şimdi kimsenin eşine dostuna laf söylemedim şimdiki gençler artık küçüklükten öğreniyor kız demenin seks demek oldugunu ben nasıl güveneyim insanlara[/QUOTE]
Cok haklisin güvenmek çok zor asik olduğun adama bile arkani döndüğünde dusunuyosun..Kendimden ornek veriym 20yasndaym daha önce yakinlasmalarim oldu su an bi erkek arkadaşım var ikimizde uni ogrencisiyiz o benden büyük ve öğrenci evinde kaliyor o da ben biliyorum yani benden önce bir şeyler yasadigini ama bana olan sevgisi saygisi dürüstlüğü o kadar güzel ki belki okulda görüyor da eskiden olan kizlari bilmiyorum ama ona aşığım düşününce evet çok moralim bozuluyor ama su an benimle ve ben çok seviyorum o da beni çok seviyor evlenmek istediğini bile söyledibana beni cçok değiştirdin diyor eski ben i silip attin diyor bunları duyunca geçmişe sunger çekmek gerek diyorum..

Buralar böyle çok dolanırsan birazdan git tedavi ol da denir yada denilmiştir bile geri sayfaları hiç okumadım..

İlk yorumumdada yazmıştım şimdide yazıp çıkayım..
Hayat senin hayatın dengin olanı istemek pek tabi hakkın..
Böyle erkeği geçtim kızı bile bulmak zorlaştı artık bu devirde
ama imkansız değil.. Allah dağına göre kar verir..
Bazı yorumlarını okudum şeytan diyor ki git öp birini kurtul fln..
Benden sana tavsiye o şeytana kulaklarını kapat..
Öyle bir zaman gelir ki karşına helal süt emmiş çok efendi çok düzgün tam senin aradığın kriterlerde biri çıkar gelir ama sen o kulağına fısıldayan şeytana uymuş olursun bu sefer kendini kahredersinn..
Varsın böyle erkeği bulması zor olsun sen benliğinden vazgeçme..
Allah gönlüne göre versin inşAllah istediğin seninde çok sevdiğin ve sevildiğin birisini çıkarır inşAllah karşına.

onu diyorum işte korkuların ve tedirginliklerin var
hatta içten içe yaşamayı istiyor, özeniyor dahi olabilirsin
ama fazlasıyla korkuyorsun

Evlilik koruyor derken Yasal haklardan bahsediyor arkadas...Nafaka, Malarin eşit olarak paylaşılması, vs....Yoksa bıçak alıp öldürtmek istiyorim diyen adam sevgili iken de diyebilir...Sevgilisinden ayrılan bir kizin hiçbir yasal güvencesi yok onu demek istmeistir muhtemelen

malına mülküne ihtiyacım yok çok şükür kimsenin
canım bana kalsın da
sırf malı mülkü paylaşıcam, ayrılınca dur parasını da alırım diye evlenemem
ek olarak kadının kendini bu kadar korunmaya muhtaç görmesi tuhaf geliyor
garantiye lüzum yok...

Kadin hayatini disiyle tirnagiyla emek vererek garantiye almalidir.

Burada 500 kişi de size aksini yazsa, siz bir kadının evlenmeyi nihai amaç, varılacak nokta, hayatın özü olarak görmemesini kaldıramıyorsunuz. Kadın kendi evlenmek istemiyor belki, çok garip geldi değil mi? Altın gününde değiliz, sizin mahallenizde de değiliz, kimse kimseye ailene söyle gelin beni isteyin falan demiyor ,yazarken midem bulandı resmen. İnsanlar evlilik teklifi alıyorlar, buna alışın. Asıl erkekler istiyor yani evlenmeyi, kadın kariyerine hayatına engel olarak görmediyse kabul ediyor.

Bıktım ben bu forumdaki evllilik = kendini garanti almak diyen kadınlardan. Ben kendimi garanti altına almak istemiyorum, 1 gr bile soğusa benden sevdiğim insan çekip gitsin istiyorum. Onu engelleyen hiçbir prosedür, hiçbir maddi manevi engel olmasın istiyorum. Siz kendinize bu garanti altında yaşamayı yakıştırıyor olabilirsiniz, ben yakıştırmıyorum.

Konu sahibi, siz de beni gittikçe şaşırtıyorsunuz kusura bakmayın ama ne düşündüysem yazacağım. Ne adamlar seviyorum dedi, tatmin etmedim diye çekti gitti, çok ağladım diyorsun. Allahaşkına, 20 yaşındasın, birsürü adam yüzünden ağlayıp durmuşsun. Ben erkek olsam, böyle bir kadınla evlenmek istemem mesela. Canı istiyorsa, gitsin birileriyle yatsın ama insanlar yüzünden zavallı duruma düşmesin diye düşünürüm. Kıskançlık diyorsunuz ya, alın size kıskançlık. Aşık olmasını umursamıyorsunuz daha önce, başkaları yüzünden ağlamasını umursamıyorsunuz da, yatmasını kıskanıyorsunuz?

ilk sevgilinle bir şeyler yaşayabilmiş miydin? şuan kaç yaşındasın peki?

onu diyorum işte korkuların ve tedirginliklerin var
hatta içten içe yaşamayı istiyor, özeniyor dahi olabilirsin
ama fazlasıyla korkuyorsun
demek ki sizin korkularınız yok terkedilme ayrılma acaba seviyor mu sevmiyor mu ilk mi son mu amaan boşver diyenlerden misiniz? ben bunu anlamıyorum her insanda kullanılma yada kandırılma korkusu olmalı diye düşünüyorum evlilik de sevgili olmakla aynı değildir birine benle çıkarmısın demekle benle evlenir misin demek daglar kadar fark yaratır

sevişmek, karsilikli sevmekten gelir demissiniz...Yani sevişen iki insan birbirini seven iki insandır demissiniz....yani sizin cumlenizden su anlaşılıyor, sevisiyorlarsa "birbirlerini seviyorlardir".....çünkü sevişmek istes fiili karşılıklı yapailan sevme işinden oluşuyor diyorsunuz.......Yani Sevme olması lazim sevişmek için diyorusnuz.....

Ben de sevme olmadan da sevişmek olur diyorum....Sadece birbirini sevenler degil....Cinsel olarak tatmin olmak isteyenler de sevisebilir diyorum.....Sadece sevenler degil
....sizin cumleniz "birbirini seven iki insan çünkü".....cumlenizden başka bir mana da çıkaramıyorum....Biribirini karşılıklı olarak seven derken siz, sevgi dışında başka birsey düşünüyor musunuz ?

Cok haklisin güvenmek çok zor asik olduğun adama bile arkani döndüğünde dusunuyosun..Kendimden ornek veriym 20yasndaym daha önce yakinlasmalarim oldu su an bi erkek arkadaşım var ikimizde uni ogrencisiyiz o benden büyük ve öğrenci evinde kaliyor o da ben biliyorum yani benden önce bir şeyler yasadigini ama bana olan sevgisi saygisi dürüstlüğü o kadar güzel ki belki okulda görüyor da eskiden olan kizlari bilmiyorum ama ona aşığım düşününce evet çok moralim bozuluyor ama su an benimle ve ben çok seviyorum o da beni çok seviyor evlenmek istediğini bile söyledibana beni cçok değiştirdin diyor eski ben i silip attin diyor bunları duyunca geçmişe sunger çekmek gerek diyorum..[/QUOTE]
daha önceki sevgililerinle de sonuçta hayal kurmuşsundur sana gzel sözler söylemişlerdir inanmışsındır sonra tabi kim gitti bilmiyorum sen gittiysen ayrı mesele yani genç yaşta doğal zaten evliliğe giden çok az. şu an inşallah ayrılmazsınız yani evet ben belki aşık olmadıgım için anlamıyorum diyecegim ama asık da oldum aslında ama onun eskiden öpüştüğünü öğrenince bayagı sorun yarattım sürekli laf çarptırdım ben ilk olacağım ama sen onu öptüğün gibi öpceksin falan en sonunda sıkıldı bu tarz kıskançlıklarıma terketti beni hallbuki ne yalanlar atardı inanmıştım beni sevdiğine

aşk için değil mantık için evlenen erkek de çok. o yüzden evliliği kafanda eminim kutsallaştırıyor, büyütüyorsun ama sen hayalkırıklığına uğrarsın sonunda. bunlardan biri de benim eski eşim
ilk eşiyle evlenme sebebi iyi, memur, yaşıtım, bize denk e hadi evlenelim.
sen burada bir aşk bir kutsallık görebiliyor musun?
karşısında 6-7 tane kadını çıkarıyorlar ve içlerinden evlenmeye uygun olanı seçiyor.
Bu mu kutsallık?
Bu mu aşk?

Ben de tozpembe sanırdım evliliği ama değilmiş.
Evlilik aşkın, sevginin garantisi değilmiş.

Kandırılma korkum var ama cinsellik yüzünden değil
Duygusal durumumu etkileyeceği için.
Kullanılma korkum ise yok çünkü bir şey yaşarsam kendi arzumla yaşıyorum demektir
Pişmanlık en gereksiz bulduğum duygudur :)

Bu arada benim eski eşim de kirliydi bak
tamam şaka :)

İnşallah gönlüne gmylover, post: 37208785,gün gerçekten aş909olduğunu klisin güvenmek çok zor asik olduğun adama bile arkani döndüğünde dusunuyosun..Kendimden ornek veriym 20yasndaym daha önce yakinlasmalarim oldu su an bi erkek arkadaşım var ikimizde uni ogrencisiyiz o benden büyük ve öğrenci evinde kaliyor o da ben biliyorum yani benden önce bir şeyler yasadigini ama bana olan sevgisi saygisi dürüstlüğü o kadar güzel ki belki okulda görüyor da eskiden olan kizlari bilmiyorum ama ona aşığım düşününce evet çok moralim bozuluyor ama su an benimle ve ben çok seviyorum o da beni çok seviyor evlenmek istediğini bile söyledibana beni cçok değiştirdin diyor eski ben i silip attin diyor bunları duyunca geçmişe sunger çekmek gerek diyorum..[/QUOTE]
daha önceki sevgililerinle de sonuçta hayal kurmuşsundur sana gzel sözler söylemişlerdir inanmışsındır sonra tabi kim gitti bilmiyorum sen gittiysen ayrı mesele yani genç yaşta doğal zaten evliliğe giden çok az. şu an inşallah ayrılmazsınız yani evet ben belki aşık olmadıgım için anlamıyorum diyecegim ama asık da oldum aslında ama onun eskiden öpüştüğünü öğrenince bayagı sorun yarattım sürekli laf çarptırdım ben ilk olacağım ama sen onu öptüğün gibi öpceksin falan en sonunda sıkıldı bu tarz kıskançlıklarıma terketti beni hallbuki ne yalanlar atardı inanmıştım beni sevdiğine[/QUOTE]
İnsallah gonlune gore verir Allah ama bir gun gercekten aşık oldugunu hissedersin ve umarim senin gibi cikar o da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…