• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç özlemekten bunaldığınız oluyormu kızlar ??

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
kızlar yaa. çok merak ediyorum. Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama. ben sevgilimi aylardır göremiyorum, benden uzakta sevgilim. onsuz yapamayacağımı bile bile. Bazen öyle bir duruma geliyorumki hasretten, özlemden ayrılasım geliyor sevgilimden :çok üzgünüm: ? yetteerrr artık diyorum kendi içimden şu an olduğu gibi. sonra da kısa bir süreden sonra ''yaaa sen napıyorsun, delimisin ne ayrılması diyorum. elbet bitecek bu hasret'' diyorum kendi kedimi avutuyorum :çok üzgünüm:
sevdiği uzakta olan kızlar iyi anlayacaktır bu durumumu sanırım. sizde de oluyormu bu :çok üzgünüm:?

benim sözlumde uzakta ..zor tabı ama kavusmak ümidi var ya sevgilisi nişanlısı eşi ahirete göçmüş olanlar..ben onları dusunup avutuyorum kendımı

ÖZLEM..
O denli o denli çok beklettin
Alıştırdın bekletmeye kendini
Çok zamanlar geçti de geldin
Senden çok seviyorum senin özlemini.

AZıZ NESıN

zordur özlemek.
iliklerine kadar işler insanın.
içinin sızladığını hissedersin.
tüm bedeninde ayrı ayrı duyarsın özlemi.
sanki her hücrenden hasret akıyormuş gibi.
çok ağladım, canımın çok yandığını hissettim.
en zoru da istediğin anda sesini bile duyamamktı.

hasret bitiyor sevgilim.
son 10 gün.

ınsan hasret cekmeye de alısıyo emın ol canım ılk zamanlar da dayanamıyacak gıbı oluyo ınsan sevgılımı ozledıgım ıcın kac kez agladıgım olmustur oda uzakda ama ona bellı etmedım her zaman uzulmesın dıye ama ınan kı zamanla ınsan ozlemeye bıle alısır hale gelıyo ılk zamanlardakı gıbı dayanılmaz olmuyo en azındanhihoyyyt

çooookkkk ama brgün bu özlem biticek yanında olcak bunu bilmen bile o özlemi hafifletir..ya özlemi hiç bitmiyecek olanlar hiç yanında olmayacağını bile bile özlemek ve özlemekten yorulmak daha zor tatlım inan..
sevdiğine bir an önce kavusursun umarım...

sağolun kızlar çok teşekkürler, bu durumda tek başıma olmadığımı görmek bile içimi rahatlatıyor,
tez zamanda bütün hasret çekip sevenler kavuşur inşallah:Saruboceq:

banada oluo bazen yeteeeerrr arrtttııkkk oooffff dieee isyan edisim hatta böle çığlık atmak istediim anlar fln oluo,özlemekten yoruluorm bazen,bu kdr sewerken neden yanımda deil,nie onsuz akıp geçio zmn die üzülüorm ama katlanmktn başka çare war mı :(

banada oluo bazen yeteeeerrr arrtttııkkk oooffff dieee isyan edisim hatta böle çığlık atmak istediim anlar fln oluo,özlemekten yoruluorm bazen,bu kdr sewerken neden yanımda deil,nie onsuz akıp geçio zmn die üzülüorm ama katlanmktn başka çare war mı :(

ayrılasın gelmiyor tatlım sadece sogukluk gırıyor yerimseniben
biz en cokk uzun sure ayrılıklarda kavga edıyoruss öylekıı bu hasrtlıgın ustune bide kustumuze konusmuyoruz .. çocuk gibi oluyoruz yanii..

öylesineee özlüyoruuummmm...öylesinee yanıyorrkii içimmm... bunu kelimelere dokmek imkansız..

okadar içim yanıyorki özlem düştüğümde içime:( canımdan can gidiyor sanki.. iliklerime kadar işliyor bu özlem.. benımde sevgilim askerde 10 gun kaldı allahın izniyle ama sonra 1 yılda ben başka şehirde okudugum için ayrıl kalıcas:( ama bu günlerde biticek allahın izniyle..

özlemekten sıkıldığımda ondan uzaklaşacakmışım gibi geliyor belkide ondan gerşye gitiğinde sadece bu kaldığındandır

ben özlemekten bunalmıyorum sadece çooooooookkkk yorumdum deli hasretten canımı çok yakıyor hayatı anlamsız görüyorum yokluğunda

ama bitiyor çok şükür şafak:8 (bende heryere şafağımı yazıyorum kaydirigubbakcemile3o kadar mutluyumki aşkım askerden geliyor artık hasret bitiyor :sm_cool:)

Off offf herkes sevdigini bekliyor sonra kavusuyor ya ben? Tatilden tatile görüyorum askimi :( Kavusuyorum sonra yine ayriliyoruz, ben okuyorum almanyada o ise istanbulda okulum bitsede sonuza dek kavussak :(

Back
X