• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç sebebi yokken hamile kalamayan var mı?

bildiğimiz bir flim değil rahime ilaç yolluyolar o ilacı bir makineden izliyorlar geçiyomu tüplerden die.ama korkulacak hiç birşey yok ben filmi çekildim hastaneden cıktıktan sonra yemeğe gittik ordan luna parka hiç agrım olmadı narkoz verdi bana doktorum ama sormadı narkozlumu istersin narkozsuzmu die..nedensiz beklemektense çekilip nedenini ögrenmek ii oldu.korkulacak hiçbirşey yok anlıycagın...

ha filizcim uzun süren bir işlem değil 10 dak filan birazda dinleniyorsun topo topu 1 saat.evet tıkanıklar yeni olmuşsa ve hafifse açılıyor benimki gibi yerleşmisse iiice açılmıyor .soor sor ögrenmek güzel...

ha filizcim uzun süren bir işlem değil 10 dak filan birazda dinleniyorsun topo topu 1 saat.evet tıkanıklar yeni olmuşsa ve hafifse açılıyor benimki gibi yerleşmisse iiice açılmıyor .soor sor ögrenmek güzel...

valla ben cok korkak bir insanım en güzeli narkoz iyi fikir..canım saol...cünkü sıradan bir film sanıyordum. neyse bu konuda aydınlandım..:ecrin_bebek:

benim hsg yani rahim filmimde sol rahme giden kanal tıkalı sğadaki yumurtalık ise yapışık çıktı daha önce anlamış olsaydı doktorum keşke..tedavisini olmadıgını söyledi bide bana daha erken başlardım çare aramaya en azından geç kalmazdım..ayrıca rahim flmini abartanlara gülüyorum sadece ben narkozla oldum kesinlikle agrı filan olmuyor çok rahat bir işlem.biz eşimle yemeğe gittik ordan luna parka eglendik..yani o eglendi ben çok üzgündüm..sen bilirsin canım ne zamn gitmek istiyosan ozamn gidersin tabiiki belkide seninkide çok küçük birşeydir ...halledilir çabucak anne opuyorumnanaktanolursun

peki birsey soracagim adet düzenlemen nasil duydum kadariyla ya azaliyormus yada tamamen bitiyormus rahim yapisikligi oldunda

Arkadaşlar Merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Bende 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ancak gebelik olmuyor. İkimizdede herhangi bir sorun yok. Bir defa klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum fakat gebelk olmadı. Tekrar doktora gittim ve çatlamış yumurtan var zaten dedi tekrar iğne vurmaya gerek yok dedi fakat bana Progestan hapı yazdı (10 gün için) eğer gebelik oluşumu var ise hücrenin rahime tutunması ve adeti düzenlemesi için yazdı. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Şimdi de normalde regl olmam gerekiyor ve 2 gün gecikti. Aranızda bu progestan haplarını kullanan ve adeti geciken varmı??

Arkadaşlar Merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Bende 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ancak gebelik olmuyor. İkimizdede herhangi bir sorun yok. Bir defa klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum fakat gebelk olmadı. Tekrar doktora gittim ve çatlamış yumurtan var zaten dedi tekrar iğne vurmaya gerek yok dedi fakat bana Progestan hapı yazdı (10 gün için) eğer gebelik oluşumu var ise hücrenin rahime tutunması ve adeti düzenlemesi için yazdı. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Şimdi de normalde regl olmam gerekiyor ve 2 gün gecikti. Aranızda bu progestan haplarını kullanan ve adeti geciken varmı??

var tatlım bende kullandım iki ay ama bıraktım çünkü kafama takıodum psikolojikman adet olma günümü beklerken 10 -8 gün geciktiği oluyodu hayal kırıklığı sonuç.bizde eşimle 1.5 senedir bebek istiyoruz fakat sorunumuz olmamasına rağmen hamile kalamadım hsgde çektirdim açık tüplerim yanlız haziranda doktorumu değiştirdim doktorum yara olduğunu ve dondurulması gerektiğini söledi yaramı dondurdum şu an beklemedeyim düşünmemeye çalışıyorum allah isteyen herkese versin.

Merhaba canim daha once yazmistim sana.. Dun hamile oldugumu ogrendim.. :CüvCüv: :nazar:Umut olsun diye yaziyorum.. 2 sene surdu ama.. Sukur oldu... Umarim sende hamile kalirsin en kisa zamanda.. Sevgiler

tbrkler cnm.darıısıı bize olsun insaallah dualarını eksik etme cnm

peki birsey soracagim adet düzenlemen nasil duydum kadariyla ya azaliyormus yada tamamen bitiyormus rahim yapisikligi oldunda

hayır 28 günde bir mutlaka adet olurum çok nadir deişir benim öyle bir problemim yok yani bilemiycem canım ya belki herkezde başka bir etkisi oluyodur...benim söylemesi ayıp gamyoncuiremsu ilişkiye girerken acayip agrım oluyo yumurtalarda onun nedeni yapışıklık sanırım, araştırdım netten böyle bir problem oluyomuş...ama adeti duymadım hemde acayip yogun olur ben damla damlada olmaz buyrunnnnnnnnn

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım benimde sorunum 2 yıldır hamile kalamıyorum 3 yıllık evliyiz ilk yıl korunduk sonra bebek istedik ama olmadı 1 yılın sonunda dokt gittik eşimde de bende bi problem yok daha olur diyo ben sabırsız olduğum için aşılama yaptı 3 defa ama tutmadı sonrasında rahim filmi istedi o da temiz çıktı çok şükür ama halaa hamile kalamdım filmin 6 ay kadar etkisi olur ocak ayına kadar beklememi söyledi bekliyoruz bakalım Allahtan hayırlısı gerçekten çok zor Rabbim isteyen herkeze bana hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım benimde sorunum 2 yıldır hamile kalamıyorum 3 yıllık evliyiz ilk yıl korunduk sonra bebek istedik ama olmadı 1 yılın sonunda dokt gittik eşimde de bende bi problem yok daha olur diyo ben sabırsız olduğum için aşılama yaptı 3 defa ama tutmadı sonrasında rahim filmi istedi o da temiz çıktı çok şükür ama halaa hamile kalamdım filmin 6 ay kadar etkisi olur ocak ayına kadar beklememi söyledi bekliyoruz bakalım Allahtan hayırlısı gerçekten çok zor Rabbim isteyen herkeze bana hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

canım bu konuyu ben açmıstım..ama bugün test yaptım 12 günüm geçmişti.ve sonunda o iki çizgiyi gördüm hamileyim.ama halen inanamıyorum..2 yıl aradan sonra alışmak zor geliyor...bence sizde sabredin yüce allah ne zaman vereceğini biliyor...buna inanın..darısı isteyen herkesin başına....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bu konuyu ben açmıstım..ama bugün test yaptım 12 günüm geçmişti.ve sonunda o iki çizgiyi gördüm hamileyim.ama halen inanamıyorum..2 yıl aradan sonra alışmak zor geliyor...bence sizde sabredin yüce allah ne zaman vereceğini biliyor...buna inanın..darısı isteyen herkesin başına....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AAA CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN İNŞALLAH SAĞLIKLI ELİ AYAGI DÜZGÜN KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM BEBİŞİNİ....: emir_bebek:

AAA CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN İNŞALLAH SAĞLIKLI ELİ AYAGI DÜZGÜN KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM BEBİŞİNİ....: emir_bebek:

çok saol canım benim..dediğin gibi allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin..darısı sana canım..ya hiç beklemediğim anda oldu...hatta 2. yılım tam dolsun doktora gidecem diyordum ki gerek kalamadı..Allah isteyen herkese versin cok güzel bir duyguymuş y:ecrin_bebek::ecrin_bebek:aa...

selm ben 5 senedir bu acıyla yaşıyorum bizimde herşey normal tüp bebek denedik olmadı setres denildi aklına gelcek herşeyi denedim sogankürü kullanıyorum bakalım ne olcak inan her cok zor bazen tükendigimi bile hissediyorum ne yapcam bilmiyorum hayırlısı allah herkese nasip etsin inşallah........

slm canım evt tüp filmi ben kahramanlar fuar arkasında bariş var bence orda cektir fiyatı uygun bende izmirde oturuyom sormak istediklerini bana sorabilirsin anaztezilimi yaptırcan..hayırlı olsun inşallah......

hayırlı olsun canım .....duaların icin teşekkürler...........amin.........................

saol canım benim..aman sakın stres yapma.benim ondan olmuyordu...cok kafaya takma sıkıntı stres her seyin başı...inan hamilelk testi yapmak istemiyordum.cünkü nasıl olsa hamile değilimdir diyordum ve hiç beklemiyordum..annem ve kardeşim yapacaksın diyor belki tutmustur diye gercekten pozitif cıktı ama yine inanmadım ne bileyim 2yıl gecmiş aradan insanın psikolojisi bozuluyor..taki doktora gittik bebeğin keseciği görüldü sağlıklı dedi ozaman inandım...yani arkdasım olmaz diye bişey yok...kimine 2 yıl sonra kimine 5 yıl ama sonucta allah duyguyu her kadına yasatıyor ben bunaa inanıyorum...
oyüzden kafana takma.....

filiz gözün aydın çok sevindim,benimde 2 yılı geçti sebepsiz,artık normal yolla pek umudum kalmadı ama senin haberine çok sevindim,darısı bizlerin başına

slmlar herkese benim gibi aynı sıkıntıyı çekenlerle konuşmak ne güzel....bizdede bi sorun yok üç yılı geçiyo...olmuyo napalım bilmiyorum....çevremdeki kadın ların bi sorunu olduğu halde hemen hamile kalıyolar ama ben hala bekliyorummm :( allah hepimi ze sabır versin:5:

filiz gözün aydın çok sevindim,benimde 2 yılı geçti sebepsiz,artık normal yolla pek umudum kalmadı ama senin haberine çok sevindim,darısı bizlerin başına

canım saol...umudu kesmemek lazım...cünkü hiç beklemdğin anda oluveriyor..cünkü sebebsiz herhangi bir hastalık durumu yok..dualarım sizin için allah isteyen herkese nasip etsin...:49:

merhaba arkadaşlar,

filiz0022 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. darısı bizlerin başına...

bende 7 yıldır bekliyorum halen gelmedi bebişim kısmet artık ne zaman gelip mutlu edecek bizleri bende bilmiyorum bir kaç ay sonra tüp bebeğe başlayacagız inş. o güne kadar kendiliğinden gelir gerek kalmaz hiçbir şeye...
Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu kızlar...

Back
X