- Konu Sahibi mavisgozlum06
-
Sevgilim değil de ben o gerizekalılığı yaptım.Ama bnm amacım kıyaslamak değildi normal sıradan insanları gosterip standartı bu olmalı diye gosterdim. ovmek için başkasını gostermedim.Ki her şeye cvp verdiği durumlardı,ifade edebilceğimin sınırına gelmiştim ornek vermeye sığındım.
Ne olursa olsun hoş davranış değil.
Ayrıca ne demek "ömerin kız arkadaşı eski pusku kıyafetlerle geziyor" buna cok guldum ya.Onun durumu yoksa sizene:)Yokluk gormekten niye bahsediyor ki!Sıkıntınız parasızlık mı!onun sıkıntısı gezmek.
Eminim onlarda gerektiğinde alişverişe cıkıyorlardır omer ya da hasan abi biz kızla alişverişe cıktık diye haber verecek değiller.
ömer ve hasanın sevgilileri hangi fabrikada üretilmişse bak bakalım başka numunelikler var mıymış sana göre, derdim.
bence iyi yapmışsın özür dilemesi lazım.
eski sevgilim de bana yokluktan bahsederdi hep. kendisi varlık içinde yokluk çekiyordu pinti.
ay onu ne kadara aldın, ona o kadar para verilir mi derdi.
üstelik yaptığım normal alışveriş yani herkes gibi.
dayanamadım ben de, sana ne sen mi veriyosun parasını dedim.
bir daha ağzını açmamıştı.
Kusura bakmayın , çok sinirlendim sizelmaz:
Elin adamı ki , resmi hiçbir şey yok aranızda ; kalkıp size gezip gezmemeniz , ne giyip ne giymemeniz , eskiniz yeniniz hakkında yorum yapacak , üstüne bir de milleti öwecek , sizde beni sewiyor diye kendinizi aldatacaksınız . Açın artık gözünüzü , sewen insan sewdiğine toz kondurmaz !
Hata sizde ! Dış kapının dış mandallarını tepenize çıkartıyorsunuz , sonra da ; bana şöyle dedi bana böyle yaptı diye ağlıyorsunuz !
Ailenizden biri , size böyle şeyler söylese aslan kesilir , kawga çıkarırsınız . Böylelerine kuzu olursunuz .
Silkinin we kendinize gelin , böyle tawizlere dewam ederseniz , siz daha çoook şey yazarsınız :umursamaz:
de ki"o odur ben de benim.herkes farklı kişilik özelliklerine sahiptir sonuçta,hayatta en nefret ettiğim şeylerden birisidir kıyaslanmak
bekarken iş konusunda biraz şanssızdım benim de annem çok yapardı,bak şunun kızı şurdaymış,bunun kızı burdaymış vs.vs.
ama bunun için kırmayın birbirinizi,al karşına konuş
erkekler özellikle kızlarla alışveriş yapmayı pek sevmezler(eşimden biliyorum mağaza mağaza dolaşmaktan nefret ederim)der her zaman
üzme tatlım kendini bu yüzden bunların geneli böyle maalesef...
Madem onların sevgilileri öyle ozaman öyle bir sevgili bulsun umrumda değil çekemiycem yeteri kadar benim derdim bana yetiyor daha evlenmeden böyle burnumdan getirirse ben ona nasıl güvenirde o nikah masasında evet derim resmen hayallerimi altüst etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?