Hiç sevgiliniz tarafından başkalarıyla kıyaslandığınız oldu mu ?

inan bana karşı taraftaki insan okadar çok kırılıyorki okadar çok üzülüyorki ben hiç bir zaman düşünmedim başkalarıyla kıyaslamadım insanın içinden bazen geçiyor ona bişi diyemem mesela ben sevgilimin hep biraz daha romantik olmasını isterim flimlerdeki erkekler gibi bir flim izlerken imrenirim ama hiç bir zaman öyle olmadığı içinde sen böyle değilsin demem kıyaslanmak okadar üzücü bişeyki karşı taraf için sanki onlar gibi olman gerekiyormuş gibi hissediyorsun seni olduğun gibi kabullenmediğini farkettiriyor
bende zannetmiyorum abi biz alışverişe çıktık diyeceklerini ya hasan arkadaşı aradı yanımda morelin bozuk abi bişeymi oldu dedi buda demesinmi sevgilimle birlikteyim ktavga ettik demesinmi ondan sonra zaten ben dedim herkese içimizdeki durumu anlatırsan elde senle böyle oynar dedim o kimki aramızdaki özelimizi anlatıyorsun kavga ettik diyorsun sen dedim ondada bir patladım çıldırttı beni kafasına bişey fırlatacaktım azdaha otobüs gelmeseydi git onların sevgilileri gibi birini bul dedim

Son düzenleme:

ya sürekli alışveriş yapan bir insan olsam derimki haklı binde bir adam akıllı kıyafetim yok ya 2 çift ayakkabım 4 çift pantolonum o derece düşünün yani sürekli alışveriş yapan biri gibi bana bunları söylemesi beni kırdı açıkçası bende dedim evlenince biz hiçmi bayram alışverişi yapmayacaz çocuklarımız olduğunda hiçmi alışveriş yapmayacaz ozamandamı böyle sıkılacaksın dedim ozaman mecbur olcaz demesinmi gittikçe batıyor iyice sinirlerim tepeme çıkarttı ogün akşama kadar güzel geçti akşam eve dönerken böyle yapması birde istüne üstük zeytin yağı gibi üste çıkıyor gider ayak böyle sorun çıkartmalımıydın diyor ben sevmediğim halde geldim diyor ya dedim adam akıllı bakmama izin vermedin hadi çıkalım hadi çıkalım demekten

canım açık giyinmeme karışırdı bende anlayışla karşılar tamam daha düzgün giyinmeye dikkat edecem derdim düşünürdüm erkek sonuçta rahatsız oluyordur diye düşünürdüm anlayışla karşılardım ya ben kendi paramla alıyorum birkere daha tartışmıştık ozamanda demiştimki senin cebinden çıkmıyor nezaman senin cebinden çıkar parası ozaman karış hakkımla kazanıp harcıyorum dedim aradan baya zaman geçti bişey demedi o bana kırıldıydı sen neden böyle dedin diye sonrada böyle diyor gelde söyleme böyle konuşan birine bu lafalrı sanki kendi cebinden çıkıyor ya nediyorum kızlar ALLAH bu erkeklere muhtaç ettirmesin her bayan ekmeğini eline alır yoksa insanın iliğini kemiriyorlar yok canım yok ailemde dese sevgilimde olsa okadar yüz vermem kusura bakmasın yüz veremem yerini ve konumunu bilecek

bende zaten senelerin verdiği doluluk var annemde yapıyor şunun kızı şu ünü gidiyor şunun kızı şurda çalışıyor doldum doldum insanın sevdiğide derse oda anlamassa artık ne diyim ben kıyaslanmaktan nefret ederim abilerimde yapardı mesela lise 1 e giderken küçük abim aldı karşısına nekadar bakımlı kızlar var sen neden böylesin demezmi büyük abim desen ne kadar terbiyeli kızlar var sen neden böylesin demezmi insan düşünüyor ya bendemi bir sorun var diyorsun aile zaten düzgün değil o değil yengede demezmi senin abim askere giderken benim kardeşim neden böyle diğil dedi nasıl dediğimde abimin iş yerinde bir kız varmış abim askere giderken abisi gibi seviyormuş ağlamış abimde demişki benim kardeşim hiç böyle değil ya belki duygularımı dışarıya vuramıyorum ne yapabilirim ağlayımmı özentimi oluyum onun kardeşi öyle bendemi öyle oluyum onun sevgilisi öyle bendemi öyle oluyum ben onlar gibi olursam benim kendime has kişiliğim ne olcak ozaman ayakta gezinecek yerine oturmayacak düzelecem varsa kişilik bozukluğu yaşıycam başkalarının hayatlarını yaşayacam saçmalık

Böyle birşey başıma gelmedi ama gelebilirde ne mi yaparım agırlıgımı koyup madem kıyaslamak gibi bir ihtiyac duyuyorsun o zaman kıyaslamaya ihtiyac duymadıgın bir insanı bul derim öyle o lafına ayrılmam ama elbette cok zoruma gider heralde..

kocan değil baban değil abin değil elin adamının sana hayatına karışması çok saçma...
belki ilerde kocan olmayacak o şahıs bu üzülmelerde senin yanına kar kalacak...
bu erkekleri fazlamı kafaya takıyorsunuz ne!!!
elin adamının senin kıyafetine yorum yapması ona buna karışması ne bu....
arada hiç bi resmiyet yok
sevgilinde olsa o bi yabancı sana ..
bu kadar kafa yormaya değmez bence...

canim böyle bi durum benimde basima gelmisti birkez sevgilimle ilk tanistigimizda 3-4 ayliktik..., birgün telefonda konusuyorduk ve bana 5 dk sonra kapaticam arkadaslarla döner yemege gidicem dedi.., bende dedimki 10 dk konusmak icinmi aradin kac gündür dordürüz konusamiyoruz dedim surat astim, sonra bu agzindan kacirdi dediki iste serkanin kiz arkadasi böyle yapmiyor iste sen niye hemen surat yapiyorsun , alininde kiz arkadasi bisey dememis 1 haftadir konusmadiklari halde falanda filanda...agzindan kacirdi delikafadulden , ben bi bozuldummm, bi basladim konusmaya.. sen ne demek istiyorsun ne anlama geliyor bu ,onlarin kiz arkadaslarinami asiksin okadar bayiliyorsun, ozaman oda sinirlendi sen ne sacmaliyorsun ne bayilacam öyle sacmalama falan bagiriyor bu delikafadulden bende bagirmaya basladim iste ne bu dedigin ozaman istemiyormusun falan..., git dedim kendine ozaman öyle bir kiz bul git istemiyorsan git bul dedim kapatim. delikafadulden, geri aradi acmadim , msj yazmis iste moralimi bozdunda bidi bidi bidi , hic cevap vermedim. aradan bir kac saat gecti beni aradi actim agliyor telefonda , cok üzülmüs pisman olmus , agliyor ben öyle demek istemedimde cok pismanimda seni kirmak istemedimde sensiz yasiyamamda seni cok seviyorum beni af etde biz evlenecezde, falanda filanda , bende af etim artik birdaha olmasin yoksa karismam dedim:lepi: tamam dedi alkisalkisalkis ondan beri hic bisey duymadim allaha sükür nazar degmesin 3 senedir beraberiz cok mutluyuz bir gün bile öyle bisey dedigini duymadim..., beyenmedigi bisey oldunda böyle yapmassan sevinirim diye anlatir bende ona öyle anlatirim, daha 2 gün önce seninle cok ama cok mutluyum dedi bana askim benim yaa :asigim: , allahim hep yüzümüzü güldürsün amin ikimizde gezmeyi cok severiz gezeriz tozariz alisveris yapariz yanimda ol yeter diyor :asigim: yakinda istemeye geelcekler allahin iziniyle :) , yani diyecegim o ki canim özür diletir ona.., nekadar kirildigini anlat ve ona ders olsun birdaha asla lafini bile etmesin eyerki seni seviyorsa pisman olur anlar zaten canim...

benim sevgilim su 3 senede bana birkez bile lafini etmedi , sunu giyme bunu giymessin diye..., bir kez agzindan birsey duymadim.. cok kiskanc ama belli etmez fazla, benim duygusal oldumu hemen kirildimi cok üzüldümü bildigi icin , hep beni incitmeden anlatir kendisi , simdi allahin iziniyle söz nisan olduktan sonra belki karisabilir sunu giyme falan diye ama ozaman hakki var kocam olacak sonucta , yani senin sevgilinin bu yaptigi cok sacma arkadaslarinda dedigi gibi..., kim oluyorki o resmiyet yok bisey yok.., bence dikkat et buna cok yüz verme tepene cikar.. resmiyet olmadan kiyafetlerine karisir yarin öbür gün oraya gitme bunu yapma olur sonra eve kapatir seni.., cok sacma hayatina karismasina izin verme :umursamaz:

Verdiğin tepkide sonuna kadar haklısın. Ne demek onun sevgilisi öyle bunun sevglisi şöyle.
Valla ben sevgilim alışverişe gidelim desem benden önce çıkar yola.

Ya anlamıyorum neden alışverişi sevmiyor diyorumki beni seviyormusun bende bunu istiyorum benim isteklerimide göz önünde bulundur ve beni kırma diyorum ben senin isteklerini yeri geliyor yapıyorum elimden geldiğince alışveriş yapmak bukadar zor değil ben yaparken yanımda buluncan fikrini alcam sadece diyorum burnumdan getirdi resmen telefonlarına çıkmıyoruim 1 hafta oldu okadar kızdırdıki yüzünü görmek istemiyorum kızalr o derece sinirlerimi bozdu

Madem onların sevgilileri öyle ozaman öyle bir sevgili bulsun umrumda değil çekemiycem yeteri kadar benim derdim bana yetiyor daha evlenmeden böyle burnumdan getirirse ben ona nasıl güvenirde o nikah masasında evet derim resmen hayallerimi altüst etti

canim cok haklisin iyi düsün..., eyer böyle devam edecekse dehle gitsin sen cok daha iyilerini hak ediyorsun...bi alisveriste böyle yapiyorsa ohoo....

ya arkadaşlar alışveriş değil sadece bende çok sevirm sevgilimle bişiler yapmaya mesela alışveriş yaparken fikirlerini almak okadar mutlu ederki beni ya yakışmadı desin çıkar başkasını dene desin üstelik kendisi getirsin birde şunu dene bakalım belki bu yakışır desin parasını kendi ödesin desinki buseferlik benden desin aşkıma 40 yılda bir bişi almışım desin lafımı olur desin çokmu romantikim ne ya sevgilimle bunları yapmak istiyorum arkadaşımla bile akşama kadar dolu dolu geçirsem sevgilimin böyle yapması 15 dakka yapsa arkadaşımla geçirdiğim o saatlere bedel olur ya ya başkasıyla gezmek istemiyorum kendi başıma gezmek istemiyorum onla gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum çok şeymi istiyorum

dangalak gitsin öyle alışveriş yapmayan akşama kadar evde oturan ebelerinin kıyafetleriini giyen kız bulsun çokta tın beni istemeyeni beni beğenmeyeni bende istemem bende beğenmem işte kapı işte sapı inceldiği yerden kopsun umrumda değl

ya bence çık kendin oh rahatça yap alışverişini demek isteğin şeyi anladım o yanında olsun sana desin mesela sevgilim şu sana yakışır şunuda dene bu güzel şöle böle ama erkekler bazen böyle şeylere bizim gibi bakmıyolar işte ama seni başkalariyla kıyaslamasına gelince sen bi onu kıyaslada noluomuş görsün alsanaalsanasmile

bende artık öyle yapacam bir başka erkekle kıyaslayayım bakalım ne olcak ozaman onun nasıl zoruna gidiyor delirir zaten bir başka erkeği översem çıldırır huyunuda biliyorum oda benim huyumu bilir inat edersem ne olcağını iyi biliyor

kendisi gibi yapacam kırıyım bakalım ozaman benden değerlisi olmaz bu dünyada böyle emin olun böyle davrandımı yaranıyorsunuz iyi davranmayacaksınız yoksa etmedikleri kalmıyor istediklerini yaptırıyorlar

hayatımda böle saçma şey duymadım ,
montun ve ayakkabın eskiyese tabiki yenisini alacaksın ne demek eski kıyafetlerle gez ,
ömerinki miydi unuttum şimdi , o eski kıyafetlerle geziyor demiş, bu kadar has safhada bir saçmalık daha duymadım .
eğer sorun sizce , sadece alışverişe gelmekten hoşlanmıyor olmasıysa , tek başınıza alışverişe gidebilirsiniz , bu halledilmiycek bir sorun değil ama bence sorun bundan çok daha büyük ,
bir ilişki ,başkalarıyla kıyaslanacak boyuta gelmişse bir durup düşünmeniz lazım hem de hemen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…