kızlar inanın bana çok kırıldım ve çok incindim tartıştık benle alışverişe çıkmıyorsun beni biryerlere götürmüyorsun 2 buçuk senedirki çıkıyoruz beni önemsemiyorsun diye konuştum.
o günde mont ayakkabı alacaktım kış için 2 senedirki ne mont nede ayakkabı aldım normalde derim canım mont alamaya gidecem desem gitme der ya gideyim o zaman sen gel benle dedim o gün buluştuk kızılay da onun bir işi vardı onu hallettik ya şu mağazaya girelim yok yok yok
ya buruya girelim canım bakalım diyorum giriyoruz baktırmıyor 5 dakka bile geçiremiyoruz çıkıyoruz illet oldum otobüs beklerken söylendim sen benden sıkılıyorsun benlen alışveriş yapmak istemiyorsun gibisinden söylenince bana ne demesin beyfendi
ya bu sendeki gezme aşkını alışveriş aşkını anlamadım benim arkadaşlarımında kız arkadaşları var hiç senin gibi değiller ömerin kız arkadaşı hiç gezdiğini görmedim ömer yurtdışında hiç dışarı çıkıp gezdiğini görmedim alıverişe gidelim dediğini görmedim hasanında kız arkadaşı var şöyle şöyle diye bana övdü kızları ya delirdim resmen çok zoruma gitti sanki sürekli alışveriş yapan biriyim gibi bana bunları dedi
sonrada demesinmi beyfendi eski montun ayakkabın yokmu onları giy hiç eski kıyafet gyimedinmi sen diyor ya canım bak montum yırtıldı hem üşütüyor diyorum ayakkabım yok içine su geçiriyor diyorum sen hiç yokluktan anlamıyorsun yokluğa düşsen alamasan ne olcak ömerin kız arkadaşı eski püskü kıyafetlerle geziyor demesinmi
çok zoruma gitti ya eve gelince oturdum ağladım surat yaptım görüşürz bile demeden otobüse bindim eve geldim halen surat yapıyorum git onlar gibi birini bul sende dedim ozaman benle ne diye çıkıyorsun yürü git seni tutan yok dedim kapadım telefonu suratına kızlar siz olsanız ne yapardınız aceleyle yazdım biraz sinirden kusura bakmayın
klava: