- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
- Konu Sahibi __kartanesi__
-
sosyalleşmek size çok iyi gelecektir. sürekli aynı şeyleri yapmak aynı şeyleri düşünmek ciddi takıntı haline getirmeyin kendinizi üzmeyinÖncelikle herkese merhaba. Üniversitenin ilk yıllarında üye olmuştum bu siteye. Hep de çok faydalandım. Bu dertleşmeyi daha önce de yapmıştım ama aşk hayatı, sevgili, eş konusunda bir arpa boyu yol almayınca tekrar düştüm sizlerle dertleşmeye. 28 yaşında hiç sevgilisi, flörtü olmamış bana şu yaz dönemlerinde evlenen, balayına giden arkadaşlarımın hikayelerini izlemek zulüm geliyor, içimdeki tüm kıskançlık duygularım kabarıyor elimde olmadan. Üniversite yıllarında sevgilimin olmamasını güzel olmadığıma, kilolu olmama bağladım kilo verdim. Artık daha bakımlıyım, kendimi bazen güzel hissederken bazen dünyanın en çirkin insanı gibi hissetsem de... Aktif olarak çalışıyorum ama sosyal çevrem yani dışarı çıkıp görüştüğüm arkadaşlarım öyle çok değil. Olanların da hepsi ya evli ya nişanlı ya sevgilisi var. Hayatım ev ve iş arasında bir de hazırlanmaya niyet ettiğim sınavlar arasında geçiyor. Bu hayat hep mi böyle gidecek diye düşünürken buluyorum kendimi. Hiç mi beğenilmeyeceğim? Hoş şimdi biri çıksa karşıma ki bu tamamen bir hayal gibi bu yaşına kadar sıfır ilişki tecrübesi olan ben ne yapacağım ne diyeceğim karşımdakine ya da o tuhaf karşılamayacak mı bu yaşına kadar bir flörtü dahi olmamış olan beni.
Yok diye üzülme. Evkenen kadar boşanan ya da boşanmayıp acı ceken de cok. Ben bu gercegi farkettiğim zaman cok rahatlamıstım. Ve ideal sekilde (hem aklıma hem kalbime uyan) olacaksa olsun olmayacaksa hiç olmasın demiştim.Öncelikle herkese merhaba. Üniversitenin ilk yıllarında üye olmuştum bu siteye. Hep de çok faydalandım. Bu dertleşmeyi daha önce de yapmıştım ama aşk hayatı, sevgili, eş konusunda bir arpa boyu yol almayınca tekrar düştüm sizlerle dertleşmeye. 28 yaşında hiç sevgilisi, flörtü olmamış bana şu yaz dönemlerinde evlenen, balayına giden arkadaşlarımın hikayelerini izlemek zulüm geliyor, içimdeki tüm kıskançlık duygularım kabarıyor elimde olmadan. Üniversite yıllarında sevgilimin olmamasını güzel olmadığıma, kilolu olmama bağladım kilo verdim. Artık daha bakımlıyım, kendimi bazen güzel hissederken bazen dünyanın en çirkin insanı gibi hissetsem de... Aktif olarak çalışıyorum ama sosyal çevrem yani dışarı çıkıp görüştüğüm arkadaşlarım öyle çok değil. Olanların da hepsi ya evli ya nişanlı ya sevgilisi var. Hayatım ev ve iş arasında bir de hazırlanmaya niyet ettiğim sınavlar arasında geçiyor. Bu hayat hep mi böyle gidecek diye düşünürken buluyorum kendimi. Hiç mi beğenilmeyeceğim? Hoş şimdi biri çıksa karşıma ki bu tamamen bir hayal gibi bu yaşına kadar sıfır ilişki tecrübesi olan ben ne yapacağım ne diyeceğim karşımdakine ya da o tuhaf karşılamayacak mı bu yaşına kadar bir flörtü dahi olmamış olan beni.
Evliliğinde her türlü sacmalığın oldugu arkadasım sosyal medyaya mutlu foto koyuyor. Yani akıl alır gibi değilHe sosyal medya mutluluklarina da cok inanmayin, yarisi show
Dun bicaklar cekilmisti bugun gul yagmurlari djdjsEvliliğinde her türlü sacmalığın oldugu arkadasım sosyal medyaya mutlu foto koyuyor. Yani akıl alır gibi değil
Acaba kimi ikna etmeye calışıtorlar bu mutluluğa.Dun bicaklar cekilmisti bugun gul yagmurlari djdjs
Katılıyorum, binamızda eşinden şiddet gören kadın sosyal medyada çok mutlu (!)He sosyal medya mutluluklarina da cok inanmayin, yarisi show
O kadar haklısınız ki bunu yenmeye ve değiştirmeye çalışıyorum eğer başarabilirsem çok farklı noktalarda olabilirimMerhaba, bence insan kendini sevmeden sevilmiyor. Zayıf, bakımlı vs olmak tabiki daha güzel hissettirebilir ama kilolu olmanız çirkin olduğunuz anlamına da gelmez mesela kiloluyken de kendinizi beğenip seviyor muydunuz? Bana göre bu dış görünüşten tamamen bağımsız insan kendini sevip beğendikçe enerjisi yükseliyor ve farklı bir aurası oluyor girdiği ortamda dikkat çekip parlıyor. Beni yanlış anlamayın ama bu konu üzerine düşünebilirsiniz.
Aslında zamanlama değil evet ama yaşı ilerlemiş birisi için hayatında bir flörtünün dahi olmamış olması çok da güzel karşılanmayacakmış gibi düşünüyorumYok diye üzülme. Evkenen kadar boşanan ya da boşanmayıp acı ceken de cok. Ben bu gercegi farkettiğim zaman cok rahatlamıstım. Ve ideal sekilde (hem aklıma hem kalbime uyan) olacaksa olsun olmayacaksa hiç olmasın demiştim.
29 yasında eşimle tanıştım. Tüm kalbimle onu istedim.
En yakın arkadasım benden seneler sonra evlilik yaptı. Hiç de sıkıntı etmedi bu durumu. İnanın önemli olan ilişkinizin zamanlaması değil kalitesi.
Evet. Terapi alıyorum o kadar çok anlatmam gereken şey varmış ki daha bu konuya gelemedikKonu sahibi seninle aynı durumdayım ama üzülme. Psikolojik bir sebep olabilir mi acaba? Ben terapi almayı düşünüyorum mesela. Bir psikolog ile görüşün derim belki bir blokaj vardır hayatınızda sevilmenize engel.
Terapiye devam edin mutlaka. Youtube'da Suzan Mutlu var ilişki koçu. Onun videolarını izleyin. Bir psikolog daha var onu da özelden yazayım. Onun da seminerlerine katılın derim :)Evet. Terapi alıyorum o kadar çok anlatmam gereken şey varmış ki daha bu konuya gelemedik
Etrafta benzer konu acılınca istemiyorum demeyin. İlişkiler hakkında konuşulursa ilişkiye acık oldugunuzu belli edin.Aslında zamanlama değil evet ama yaşı ilerlemiş birisi için hayatında bir flörtünün dahi olmamış olması çok da güzel karşılanmayacakmış gibi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim :)Terapiye devam edin mutlaka. Youtube'da Suzan Mutlu var ilişki koçu. Onun videolarını izleyin. Bir psikolog daha var onu da özelden yazayım. Onun da seminerlerine katılın derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?