Hiç sevilmeyeceğimi kabullendim, aynı durumda olan var mı?

laladipsii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
3
5
1
20 yaşındayım. Hayatta hiçkimse tarafından sevilmedim, sevileceğime dair bir inancım da artık yok. Bu çıtır yaşlarımda bile sevilmiyorsam daha da sevileceğimi düşünmüyorum. Benim ihtiyacım olan sadece birazcık sevgiydi bu hayat onu bile çok gördü bana.

Yanlis dusunuyorsunuz. Sevginin ne zaman nerden kimden gelecegini bilemezsiniz. Ne insanlar var 50-60 yasinda gercek sevgiyi yasiyorum diyen. Daha yolun basi zamana birakin herseyi.

20 yaşındasın derdin bu mu gerçekten ?
Ben 20 yaşındayken, öğretmen olma derdindeydim.
Bu yaştaki kızlarımıza çok üzülüyorum, hayatınızı bir erkeğe göre yön vermeyin. Kendi hayatınızı kurun.
Amaçlarınız, hedefleriniz farklı olsun..

Aşk her yaşta karşınıza çıkabilir ama önce şu depresif halimiz geride bırakmanız lazım.

Diyelim ki işler umduğunuz gibi gitmedi, hayalinizdeki kişi ile de tanışamadınız. Bence bu da dünyanın sonu değil. Her şey kendiniz sevmekle başlıyor. Sonrasında ise sevgi paylaştıkça çoğalıyor.

İlla aşk ile hayata tutunmak zorunda değilsiniz. Sizin seveceğiniz, sizi sevecek çok insan, çok canlı var etrafınızda yeter ki görün. Ailem dışında bile ama öğrencilerimin sevgisi beni hayatta tutan şeylerden... Bunun dışında köpeğimin benim eve döndüğümü görünce sevinçten çıldırması beni o kadar mutlu ediyor ki. Dilerim gönlümüzdeki kadar sevilirsiniz. Çoook sevgiler

Çıtırlar sevilecek diye anayasada madde mi var? Neyse konu sahibi kaçmış ben sustum :)

Güzel kardeşim hiç mi derdin yok. Çıtırmışsın işte. Gez toz her çiçekten biraz bal al bak yoluna Allah aşkına

Konu sahibi çıtırlığı boşver de bu sevgi açlığı ve toylukla umarım sırtlanlara yem olmazsın. Çok dikkatli ol. O takıldığın internet alemi nereyse bir daha girme. Saçma sapan insanlarla muhabbet etme. Hayır et insanları tanırsın diyeceğim ama kandırılmaya çok müsaitsin gibi. Al eline kitabını oku.

Yaşın daha çok küçük
Benim o yaşta iken elimi tutan bile olmamıştı
Zamanla elbet çıkar karşına seveceğin kişiler
Kendini daraltıp acele karar verme
Yoksa yanlış seçim yapıp bir ömür vah vah etme ihtimalin çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…